COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 261
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 1 425
След като Италия отложи изборите си, също и Финландия отлага своите, нищо, че има едни от най-добрите показатели в Европа.
Осем от девет партии са били да се отложат изборите.
Тук как си представяте да се съберат от Изправи се Мутри вън, Няма или има такава държава с останалите и да го направят за да не се застрашава здравето на хората.

По какъв начин изборите застрашават здравето на хората?
Струпването на много хора е риск. Освен ако не направят изборите Дистанционното.  Ефектът ще бъде точно като дистанционното обучение- ПОГУБЕН

# 1 426
Аха, в секцията е риск, в Лидл и Кауфланд, дето се гъчкате всеки ден, не е риск. Хайде да не споменавам Джъмбо, ИКЕА и другите такива.

# 1 427
Леко е било заради содата и джинджифила.

Неее. Simple Smile
ММ го изкара още по-леко, не ги е опитвал даже. Simple Smile

# 1 428
Аха, в секцията е риск, в Лидл и Кауфланд, дето се гъчкате всеки ден, не е риск. Хайде да не споменавам Джъмбо, ИКЕА и другите такива.

Т.е. и без това няма никакви мерки в БГ - който оживее - оживее.
Нали точно това е плана - да работи всичко и реално наистина да няма значение, че точно на изборите ще се зарази някой.

# 1 429
  • При семейството си
Персоналът в магазините за хранителни стоки в коя приоритетна група за ваксиниране е?

# 1 430
То кой нормален мъж би търпял джинджифил.
Бях при едни баба и дядо на село тези дни, те и приятелите им всяка вечер пиеха сода с лимон. По телевизията били казали😀

# 1 431
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
То кой нормален мъж би търпял джинджифил.
Моят Grinning
Друг въпрос е колко нормален е вече, след като сме 25 години заедно.

Хората от СИК масово отказват ваксиниране (всъщност не мога да го заявя съвсем категорично, наблюденията ми са от една група, в която са ме вкючили), не се притесняват много. И то с едни възгласи с по три удивителни след тях, все едно някой ги е подхванал с гегата по гърбовете. Аз за тези избори съм пас. Да не говорим, че и за гласуването вече ми иде да съм пас.

# 1 432
Персоналът в магазините за хранителни стоки в коя приоритетна група за ваксиниране е?
Ние сме безсмъртни.
Приоритетна група или дупка?

# 1 433
  • София
И един мой близък приятел ще участва в изборите- за ваксина дори и не помисля. Беше няколко пъти контактен, има 2,3 отрицателни теста и е убеден, че няма как да се зарази... 🙄
Гледам просто да не комуникирам с него на тази тема.
Аз може би за пръв път от години няма да гласувам.

# 1 434
Ако щат, тъкмо да има за желаещите.

# 1 435
И един мой близък приятел ще участва в изборите- за ваксина дори и не помисля. Беше няколко пъти контактен, има 2,3 отрицателни теста и е убеден, че няма как да се зарази... 🙄
Гледам просто да не комуникирам с него на тази тема.
Аз може би за пръв път от години няма да гласувам.
Всеки има как да се зарази - всичко зависи от инфектиращата доза, ако твоят приятел няма  "възпиращо количество" неутрализиращи антитела в кръвта вирусът е свободен да се настани в тялото му. Въобще не знам как хората си мислят, че са някакви богоизбрани едва ли не защото не са се заразили - просто не са попадали на подходящ заразител или в такава среда. Дори сега е по-рисково от есента тъй като новите варианти които циркулират сред народа са по-заразни, единствено малко по-спокойни могат да бъдат ваксинираните и преболедувалите и то при тези които не е било отдавна.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 00:04 от pehoko

# 1 436
  • София
И аз така мисля, никога не съм подценявала ситуацията, за разлика от много хора около мен.

# 1 437
  • на пъпа на Златията
Ако щат, тъкмо да има за желаещите.
Много  в комисиите са учители  и те или са преболедували или са се  ваксинирали .

# 1 438
То и аз съм преболедувала, но не отказвам ваксина.
Не мога да се добера, това ми е проблема.

# 1 439
Хайде, де, само ти и Pehoko останахте. Мои приятели, млади, здрави, са се ваксинирали при ЛЛ. Значи можееее ..... няма нужда от коридори и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт