COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 332 610
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Според нашия министър мерките не помагат при британския вариант на вируса:
"Относно Британския щам, ако вземем като пример Западните държави с техните строги мерки, ще видим, че резултатът е никакъв. Т.е. мерките не помагат или не могат да намалят дотолкова числото на разпространение на вируса, така че то да бъде ефективно за овладяване на ситуацията. Пак искам да повторя – няма място за паника, нека хората бъдат спокойни", допълни проф. Ангелов.
от ТУК
Много ни успокои, няма що! Ами като не помагат мерките - да отворят поне и дискотеките и стадионите, та да се знае, че ще се заразяваме качествено и на широк фронт.
Имам чувството, че вече сами не знаят какво да говорят и как да обясняват ситуацията. Жалка картинка...  Sick

# 1 621
  • София
Ами тогава да връщат всички ученици и да отварят баровете, щом според министъра мерките не помагат. Защо ги държат затворени?!

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 21:19 от Ronald

# 1 622
Всъщност още преди повече от месец дори май беше 2020 края д-р Фаучи каза, че няма проблем с Хашимото и иРНК ваксините има проблем единствено с тежки форми на лупус и някои други подобни и хора които приемат имуносупресорни лекарства ... така, че много неща с ваксините са ясни.

# 1 623
Според нашия министър мерките не помагат при британския вариант на вируса:
"Относно Британския щам, ако вземем като пример Западните държави с техните строги мерки, ще видим, че резултатът е никакъв. Т.е.[мерките не помагат или не могат да намалят дотолкова числото на разпространение на вируса, така че то да бъде ефективно за овладяване на ситуацията. Пак искам да повторя – няма място за паника, нека хората бъдат спокойни", допълни проф. Ангелов.
от ТУК
Много ни успокои, няма що! Ами като не помагат мерките - да отворят поне и дискотеките и стадионите, та да се знае, че ще се заразяваме качествено и на широк фронт.
Имам чувството, че вече сами не знаят какво да говорят и как да обясняват ситуацията. Жалка картинка...  Sick
Друг път не помагат.

Началото на локдауна
Скрит текст:

Пика.
Скрит текст:

Вчера
Скрит текст:

Днес:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 21:16 от precious*

# 1 624
Тъкмо щвх да пиша, че във Великобритания бройките спаднаха, с локдаун. Които си търси опрсвдания винаги може да ги намери.

# 1 625
Цитат
А Вие каква сте, че да искате паспорт за ваксина на водопроводчика?!!   
Клиентът, който дава парите. Съответно избира /подлага на кастинг/ по съответни важни за него си показатели - цена на услугата, квалификация, препоръки, цвят на косата, документ за ваксина...
Няма какво да се сърдим. Адаптираме се според обстоятелствата.

Във Великобритания все още на училище са само децата до втори клас. Те са отскоро там. Със строги мерки колко им отне да се постабилизират - ние хем гледаме и вместо да се стегнем - юруш на свободата, че следващата половин година да не можем да си стъпим на краката.

# 1 626
Децата до втори клас не са на училище. На училище са децата на работещите определени професии родители. От утре тръгват всички. Така наречените ясли или градини (за деца до 4 г.) не са затваряли, доколкото ми е известно, но там не мисля че ходят много деца.

# 1 627
  • При семейството си
Пак Хашимото, нея пък ѝ казаха задължително векторна, не знаели как ще ѝ повлияе иРНК ваксина. Не знам къде е истината, откровено казано, но тя чака коридорите, за да се ваксинира и иска АстраЗенека, така са я убедили. Надявам се всичко да е наред...
Хм, странно. Едно от заболяванията на майка ми също е Хашимото и ендокриноложката ѝ беше казала, че за нея трябва Модерна.

Медицинските лица са ваксинирани масово с ваксината на Пфайзер. За простосмъртните в момента мадовата ваксина е тази на АЗ. Далеч съм от мисълта, че някой (било то и лекар) персонално мисли за мен

# 1 628
  • София
Тогава нямаше друга.

# 1 629

+1
Медиците ги ваксинираха първи, тогава нямаше АЗ.

Словакия беше добре, и тя потъна.

# 1 630
Всичко е въпрос на възприятие.
Май, юни месец 2020, когато болниците ни бяха празни и имаше по стотина случая дневно, пак имаше хора които искаха всичко , да е затворено и да не отварят. Цяло лято ресторанти, барове и дискотеки работеха и нямаше проблем, дойде септември месец тръгнаха учениците на училище и след месец всичко се омаза.

# 1 631
„Вирусът няма да си тръгне. Никога. Коронавирусът ще остане сред нас и то не само до края на нашите животи, а и до края на животите на поколения след нас. Казвам се Шабир Мадхи. Професор по ваксинология съм в университета в Йоханесбург. През последните месеци ръководих клиничните изпитвания на две от ваксините срещу коронавирус в Южна Африка – тази на AstraZeneca и тази на Novavax”.

https://novini.bg/sviat/afrika/649870

Доста интересно интервю от първо лице за африканския вариант

# 1 632
Вирусът вероятно няма изчезне от лицето на земята, така както морбили все още не е изчезнало, въпреки наличието на високоефективна ваксина, това обаче не означава, че ще има епидемии навсякъде по земята. Въпросът е ние от кои ще сме, така като гледам май от "живеещите" с вируса.

# 1 633
Те и чехите си мислеха , че вече са се избавили от вируса и няма да живеят с него.
Миналото лято бяха стигнали до седмици без починали. А сега имат по 10 хиляди заразени дневно.
Съвсем случайно ако се замислим този вирус доста помогна на Китай.
Първо им даде причина за тотален контрол и диктатура, особено след събитията в Хонг Конг от 2019 , където бяха почти изпуснали положението.
Второ , някак си с магическа пръчка, този китайски вирус засегна само една малка част от територията им и докато другите се борят с него, те възкръснаха като феникс.
Много подозрителни съвпадения.

# 1 634
  • София
Китайците много лъжат. Дали наистина са се справили....

Общи условия

Активация на акаунт