COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 763
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 295
Бяхме в плато, днес казват пик. На маймуни ни обърнаха.
Засипаха с цифри за предстоящи бройки ваксини, демек споко.
А другата седмица като гръмнем 6000 на ден, пак ли ще е плато?

# 8 296
Просто искат стаден имунитет, но не чрез ваксиниране (по очевидни причини), а с боледуване. Максимален брой да изкарат сега. Кво се съпротивлявате...

# 8 297
Обаче никой нищо не казва за потъването на иРНК ваксините. Вече втори брифинг питат и никой не застава да обясни точно, кратко и ясно. Разтягат едни локуми и преминават на следващия въпрос. Замазаха всичко с лекарите - не можели да им откажат на тях.

# 8 298
  • Брюксел / София
Обаче никой нищо не казва за потъването на иРНК ваксините. Вече втори брифинг питат и никой не застава да обясни точно, кратко и ясно. Разтягат едни локуми и преминават на следващия въпрос. Замазаха всичко с лекарите - не можели да им откажат на тях.
Ами въртят си далавери, колко хора и в тази тема писаха, че с връзки са се ваксинирали с такива ваксини. Какво пречи да ги препродават на частни фирми?! Спекулирам, нямам инфо, но абсолютно допускам, че далавери има. Не им пука, че става дума за здраве и човешки животи. Някой попита “как спят?”, ами - не спят, пари правят и се пробват да влязат в политиката...Повръща ми се от хората, които “управляват” кризата с ковид.

# 8 299
  • София
На мен ми стана интересно от по-горен пост, как става това с купуването на РНК ваксини от някои фирми. Нали веднъж са купени от държавата с идеята да са безплатни за гражданите. Тоест те ги купуват от държавата? Интересно дали имат документи за покупката. Защото ако нямат, това не покупка, а си има друго име.

# 8 300
  • Vildbjerg,DK
Интересно ми е има ли информация относно резултатите от пробите които се изпращат за секвениране в Германия? Знаете ли какъв е процентът на англ. вариант?

# 8 301
  • София
Една част от иРНК ваксините отиват при хора от трета фаза, записани в разни митични списъци още в началото на февруари. Друга отива за медицински персонал и учители, които са видели, че от ваксините не растат рога и копита и са се прежалили да им вкарат малко РНК в безценните тела. Третата част се урежда откровено с връзки и на брифинга просто отричат нещо, което е обществена тайна. Всеки от нас познава хора, боднати с иРНК ваксина, които нито са от фази, нито нищо, просто са познавали правилния човек.
И като каза Кирилов колко бройки от Janssen чакаме - това си е новото иРНК, дето ще се търси с връзки.

# 8 302
На мен министърът ми действа , като на психотерапия сякаш съм. Едно такова лежерно, напевно говорене, едно успокояващо и галещо успивно. Благо, благо...не кат онзи Мутафчийски да ме плашува. И така за психиката ми едно загрижен, ама не и за здравето. Ама Балтов каза имало кислород, няма проблем. Не знам и аз що съм недоволна и си искам Мутафчийски, все не си знам интереса значи и не разбирам хората.

Това щяха да ги разкостят в друга държава, ама и журналистите са подбрани. Изобщо не си мисля, че не са им прегледали въпросите и всичко е стиковано. Как така ще вади веднага и размаха листа Ангелов за всяко нещо къде го питат. Даже са номерирани. Обърнете внимание как от ляво на дясно прехвърля лист след отговор и после взима следващия на следващия въпрос. Няма никакви изненади във въпросите, отговорите са отработени, всичко е со кротце, со благо.... направо все едно съм малоумна (то и такава да съм , пак бих се усетила)

# 8 303
На мен ми стана интересно от по-горен пост, как става това с купуването на РНК ваксини от някои фирми. Нали веднъж са купени от държавата с идеята да са безплатни за гражданите. Тоест те ги купуват от държавата? Интересно дали имат документи за покупката. Защото ако нямат, това не покупка, а си има друго име.

Е не е ли ясно, как се купува безплатен официално дефицит у нас? Както се получават държавните поръчки. Плащането е без документ директно в нечия сметка.  Може и кеш.

# 8 304
На мен не ми пречат ваксинираните по втория начин. В момента принципа на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" важи с пълна сила. Колкото повече ваксинирани, толкова по-близо до нормалния живот. Все ми е тая дали  ваксинират Пешо учителя по физическо или Гошо, който е намерил връзки. Важно е бройката да расте.
Пречи ми това, продължило с месеци вече задържане на ваксини за Техни Кралски Височества от приоритетните групи, които не искат да се ваксинират. Защото ваксините си стоят и си чакат някои хора да се натуткат, накумят, помислят, запишат, пък после откажат и след месец пак да се запишат, докато други хора /дори и връзкари/ са готови да си сложат ваксината сега, веднага, на момента. И заради тези ВИП персони, които още не са решили дали искат или не искат ваксина, се бави ваксинацията у нас. Я да пуснат всички пазени ваксини, да видите какъв скок ще има на ваксинираните.

# 8 305
Интересно ми е има ли информация относно резултатите от пробите които се изпращат за секвениране в Германия? Знаете ли какъв е процентът на англ. вариант?

Тези дни излезле новина с резултатите от последните проби, които сме изпратили за секвениране. Беше много висок процентът на британския вариант - над 90%.

Нещо интересно споменаха на брифинга - не очакват болните в болница да надхъврлят 10 500, 11 000 макс. И за интензивните споменаха цифра, но не чух добре.

# 8 306
  • София
И мен ми е интересно това, мисля че всеки месец (ако не и всяка седмица) европейската комисия ни беше задължила да пращаме по 600  проби, след като сами не сме в състояние да секвенираме и даваме информация.

Но пък може да няма нищо различно от британеца, и затова вчера вдигнаха карантината от Африка, с изключение на идващите от Танзания (Занзибар).

# 8 307
  • София
И ми е много интересно как така се оказа, че се мисли за психичното здраве само на хората, които не искат да спазват мерки. Те определят кое как да е отворено, затворено и какви да бъдат по строгост мерките. Реално това се получава.

# 8 308
Една част от иРНК ваксините отиват при хора от трета фаза, записани в разни митични списъци още в началото на февруари. Друга отива за медицински персонал и учители, които са видели, че от ваксините не растат рога и копита и са се прежалили да им вкарат малко РНК в безценните тела. Третата част се урежда откровено с връзки и на брифинга просто отричат нещо, което е обществена тайна. Всеки от нас познава хора, боднати с иРНК ваксина, които нито са от фази, нито нищо, просто са познавали правилния човек.
И като каза Кирилов колко бройки от Janssen чакаме - това си е новото иРНК, дето ще се търси с връзки.
За РНК  - имам близки приятели работещи в телекомуникациите и банки - не знам дали официално се водят в трета фаза, но сега ще ги ваксинират  по списъци.  Явно и там зависи кой колко е нахален, защото едната банка ще ги ваксинират само с АЗ, а друга банка и Телекомуникационен оператор - с Пфайзер. По този начин се присламчват и членове на семейството, разни други и се оползотворяват РНК ваксините. Естествено, така се руши още повече доверието в АЗ. А и няма никакво разделение на приоритетните по длъжности. Едно са служителите в клонове и офиси, срещащи се с безброй клиенти и да кажем някакви ключови длъжности, които не е ОК изобщо да излизат от строя при разболяване, съвсем различно- всички, които са хоум офис. Но при нас този хаос беше създаден умишлено, именно за да е лесно да ваксинираме и всички "наши хора" без да бие много на очи.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 12:04 от TafTaf

# 8 309
  • на пъпа на Златията

Е , как да не казаха .
Казаха - първите две приоритетни групи  се сетиха да си ползват правото  на приоритет.
А пък за недостатъка за  за чакането  - нямам думи.
Слагате ли чакането  на приоритетните групи ?

Значи днес имате час за АЗ. Обаче го отлагаме с 1 месец .
Точно еднакво е  да си сложиш днес АЗ или да  чакаш другите .
Изобщо  , чуваме каквото ни се иска   а не каквото ни се казва.

Общи условия

Активация на акаунт