Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 639
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 080
Благодаря! А информацията за кода откъде я взехте? Аз нещо не виждам на сайта.. Искам да поръчам 100 мл. POAL и 50 мл. Promise.

# 1 081
Милен, ти искаш ли да се фукнеш на колко взе своя ФМ? Днес случайно попаднах на летния ти пост Simple Smile
Тук makup :
Скрит текст:

Вики, сподели какво точно ти трябва, че не е ясно?Ако е това:

Скрит текст:

# 1 082
Моят Promise от Delirium дойде вчера към 15 ч. Нямах нито един имейл след поръчката, директно смс от Спиди. Чак преди малко получих уведомителен имейл, че поръчката ми е готова и доставена на куриер... Simple Smile))) А в сайта стои ище със статус “приета”. Simple Smile Допълнителни парфюмни мостри няма, само посочената TF Black Orchid и някакви кремчета.

Благодаря за пореден път на Milen™ за агитацията, кодовете, всичко... Трябва да получава комисионна от повечето сайтове на 1 стр. Що оборот им е направил само от тази тема... да не говорим, че освен пишещите, сигурно има и толкова само четящи, възползващи се.. Нека! Продължавайте всички - и момичета, и момчета, със споделянето!

# 1 083
  • София
Поръчах Фламенко и Оле, по 50 мл... Фламенко познавам и харесвам (по спомен от 2017та), Оле - не познавам Simple Smile Чакам ги!

# 1 084
  • Пловдив
Към тези, които го познават или вече получиха от Делириум - разкажете за този Promise в другата тема, моля!

# 1 085
  • Варна/Лондон
Направо ми идва да го грабна този ФМ от екрана 😍Не можах да се преборя с плащането по банков път с тия Делириум и се отказвам. Лошото е, че Une rose ми свърши и сега си нямам ФМ. 😔

# 1 086
Поръчах вече Promise и POAL и може да се спи спокойно! Благодаря на всички за включването! 🌸

# 1 087
  • София
LVEB Soleil Cristal някъде да сте го виждали на приятна цена?

# 1 088
Поръчах Фламенко и Оле, по 50 мл... Фламенко познавам и харесвам (по спомен от 2017та), Оле - не познавам Simple Smile Чакам ги!

Ole има голяма прилика с Ерба Пура, по-заоблена 1 идея по-лека, но много сходна..
Да похваля Нотино за политиката на връщане. Която понякога се налага да прилагаме заради безумното им вариране на цени.

# 1 089
Ето и моят Promise от Делириум.
За парфюма само с една дума-шедьовър.

# 1 090
Направо ми идва да го грабна този ФМ от екрана 😍Не можах да се преборя с плащането по банков път с тия Делириум
Защо? Какъв е проблема, пише, че приемат Виза, Мастеркард. Говори ли с тях?

# 1 091
  • Варна/Лондон
Направо ми идва да го грабна този ФМ от екрана 😍Не можах да се преборя с плащането по банков път с тия Делириум
Само пише, иначе се минава през някаква Epay платформа, която трябва да тегля, да регистрирам карта, което не ме устройва. Искам да си платя директно с карта и да се приключва. Нищо де, не ми е тукнало, има и други парфюми за купуване. 😁

# 1 092
  • Чукарландия
Чудесна цена на L’Homme Ideal Eau de Parfum Guerlain - тестер, 91 лв./100 мл. И с кода - цената става още по-чудесна! 😉

# 1 093
Lodsi, какъв е кода за Parfumdreams? 🤗
Кодът - 20% се изпраща на всеки персонално по мейл, след като направиш регистрация в сайта.

Извинявам се за тъпия въпрос. Аз току-що се регистрирах, защото има доста добри намаления на някои козметични продукти.. но не получих персонален код за -20% намаление Sad
Виждам, че мога да използвам 10 евро отстъпка за сума на 100 евро (и 5 - ако сумата е над 50).
Нещо друго необходимо ли е да правя?

# 1 094
Само пише, иначе се минава през някаква Epay платформа, която трябва да тегля, да регистрирам карта, което не ме устройва. Искам да си платя директно с карта и да се приключва. Нищо де, не ми е тукнало, има и други парфюми за купуване. 😁
Аз платих с карта, никакъв проблем..

Общи условия

Активация на акаунт