Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 754
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Стара Загора
Плюс за парфимо, които ми се обадиха за потвърждение на 4-те поръчки вчера и благодариха като писах да откажа едната. Нали пуснаха безплатна доставка, та исках да се възползвам. Уведомиха ме, че изпращат от чужбина и да очаквам другата седмица, но сега имам известия от Спиди за доставка утре! На трети работен ден.
Пиша огромен минус на Дъглас обаче. Получих 2 имейла, с които ме информираха за забавяне в рамките на 3 работни дни и необходимост да съберат всичко от различни магазини.... днес ме уведомяват, че поръчката ми е анулирана! Бил изчерпан комплекта на Rituals, който поръчах за приятелка и заради това ми отказват цялата. Без да се обадят, да попитат дали искам останалите артикули или да заменя, за да ползвам все пак безплатна доставка.
И познайте - предоставят ми код за 10 % отстъпка, който е валиден до 31.03 за компенсация. Безобразие е това! На фона на 25 %, си е подигравка. Разбира се, че не им останах длъжна. Чакам да видя колко са коректни.
За подобна верига, това е недопустимо! И във времена на затворени магазини, когато онлайн търговията е единствения начин за доход на много търговци.

Ако някой има нужда от кода, оставям го, защото няма да ползвам.

Не че съм останала без кремове, спирали и каквото друго се сетите, но така не се прави. Вместо да запазят клиента, те го гонят.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 00:29 от iv4enceto_91

# 1 411
  • София
Много бързо ми дойде поръчка от Нотино на мен - поръчано във вторник, получено днес сутринта.
Канселирането на цяла поръчка заради един продукт наистина е лоша практика.

# 1 412
  • София
Здравейте, тестерите на Bvlgari Splendida, както и Le Parfum Royal с капачки ли идват?

# 1 413
Поръчка от Парфимо, направена на 24ти, днес ще ме чака в Спиди.

# 1 414
В deliriumexclusive:

Пълнител на Black Phantom - 50мл. - 249,60 лв. с кода.

+ много добра цена

Мъжки сет на FM 5 х 7 мл. ( Bigarade Concentree, French Lover, Geranium pour Monsieur, Musc Ravageur, Vetiver Extraordinaire ) - 188,00 лв. с кода.

# 1 415
Здравейте, тестерите на Bvlgari Splendida, както и Le Parfum Royal с капачки ли идват?

И двете са ми били с капачки.

# 1 416
  • София
И моята от Парфимо пристигнала.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 15:50 от bubanka

# 1 417
# 1 418
  • Пловдив
И от мен минус за Дъглас, подобно на дамата горе, получих два мейла през три дни, че трябва да изчакам , за да изтеглят някои продукти от магазините - поръчката съдържаше един-единствен сет на EL, който и в момента е наличен на сайта.

Плюс за Pretty Shop,  безплатна доставка в рамките на 24 часа, всички пожелани мостри бяха в пратката, подарък брандиран гел дезинфектант и мокри кърпички, всичко отлично обезопасено и опаковано.

# 1 419
В Дъглас има 30% намаление на червилата, ама на кой му е до червило с тия маски.

# 1 420
  • София
На мен, точно поради ограниченията последната година съм купила около 20 броя.

Мерси, Милен. Беше мн любезен, но нямаше наличност на това, което търся. Нищо, ще с възползвам от парфимо.

# 1 421
  • Варна/Лондон
Възползвахте ли се от 20-те процента  в parfumdreams? Иска ми се да ги уважа, но не знам с какво 😆🤪 . Не че нямам два набелязани от Kilian, но не ми се полагат, а и са есенно-зимни.
Днес пристигнаха, топли, топли😁.Най накрая си поднових Intoxicated, другите не вярвам да не разочаровам, избрах си ги по ревюта и пирамида, пък да видим. Малко от към подаръци се скръндзят, но аз сравнявам с другия немски сайт на Ковачева, та летвата е висока.

# 1 422
На понички ми станаха очите. Честити, Джеронимо!  Да, и аз ги намирам за стиснати parfumdreams.

# 1 423
  • София
Фенси, от parfumdreams поръчах парфюми на Acqua di Portofino и Atelier Cologne.

# 1 424
От parfumdreams обмислям Italica Xerjoff /постоянно се появява и изчезва ... / или някой Килиън /пълнител/ - Доброто момиче, Фантома ...чудя се, но не са за изпускане

Общи условия

Активация на акаунт