Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 799
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
За пореден път съм много доволна от Нотино. Поръчките ми пристигат за един ден - последните с две червила на Кларинс, ФДТ Ланком, четка за ФДТ и сапунче за почистване на козметични четки. Този път без парфюми. Всичко в срок на годност и много добре опаковано. Simple Smile

# 166
Радика, благодаря за прекрасната нова тема!

Благодаря и на момичето, което сподели за https://aromat.ee/. Днес получих мострите, които поръчах, 8 + 1 подарък от тях.
Добре опаковани, в найлонови пликчета и бабъл фолио. Донесоха ми ги в къщи от пощата. Доволна съм и ще поръчам пак.

# 167
  • Пловдив
Blue75, разкажи малко повече - как поръча от този сайт, до България ли, колко е доставката, как плати?

# 168
Не съм  blue75 , но да отговоря. Плащане с Пейпал, доставка с Естонската поща.Много бавна..1 месец чаках   докато влезе в Бг. Няколко пъти писах на сайта , на Естонската поща , на българската..
На 28.01 излезе от Естония на 16.02 влезе в Бг..
Запасете се с търпение!
Иначе си поръчах отливки на най -новите Амуажи и други интересни и трудни за намиране парфюми -Атар...

# 169
Аз не съм в България, но цената на доставката е еднаква за EU, доставката мисля, че беше 8 или 11 Евро ( не си спомням точно) имат я написана е сайта. Платих с Пейпал. Получих съобщение на WhatsApp, че са получили поръчката, след това, че е подготвена за изпращане и трето, че е изпратена. Тракинг не са ми изпращали и аз не съм го искала. Дойде за 2 седмици, което направо си е бързо за темповете на работа на нашата поща, до България предполагам, че ще отнеме около седмица.

Сега видях, че микозата е отговорила, явно съм ги получила бързо 😊

# 170
Накъде да сте виждали черната орхидея едт ? Изключвам Парфюм шоп

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 12:22 от Arusi

# 171
В Дъглас, трийсетицата е намалена в момента https://douglas.bg/tom-ford-black-orchid-conf-32423

# 172
  • София
В Дъглас е EDP. Търсеният е EDT.

# 173
Моля, ако случайно някой види, че се е появила отново Аzora Attar, да ми пише

# 174
Моля, ако случайно някой види, че се е появила отново Аzora Attar, да ми пише
Сега имаше Азалея в Елинор, Азора имаше преди три седмици. Някой го разменяше в темата за размени.

# 175
Цената ли не ти харесва?

# 176
Да споделя добрите си впечатления от Дъглас. Много бърза доставка, всичко си беше на място. Възползвах се от регисрация на нов профил и осъпка 10 % + 2 безплатни мостри - имаха налични Narciso Eau de parfum Poudree и Musk Noir. Първият ми хареса, макар да не си падам по пудрите, но втория не бих носила.
Също много добри впечатления от Makeup, точни в сроковете.

# 177
7 лв на Парфимо съм назад, защото не знаят какво продават и регламента им за връщане в такива случаи е сложен. Днес още 3,40 на makeup, защото Visa-та е новата и я връщам, естествено! Но на 3-ти март Спиди работят, makeup - не, което е и по-нормалното, но няма кой да каже на Спиди, че makeup си приемат парфюма обратно за тяхна сметка, щом не е търсения и съответно аз си платих. Ми да съм си го взела вчера или да го бях взела утре. 😆 Та, малко над 10 лв съм назад и това малко ще ме спре от експерименти. Не съм обедняла, дадох и 10 лв на една баба пред Спиди, защото наистина имаше измъчен вид, а женицата поиска само левче, но пък ми е криво, че ме цакат на дребно. Поне на нея да бях дала още 10, да знам, че за добро отиват.
Заключението е, че сайтовете са несериозни, а Visa навсякъде вече е новата... Жалко!

# 178
А Еконт пък изобщо не работеха  днес, а така се бях наточила да правя паралелен тест на Delina и Delina Exclusif .....И като стана дума, някой познава ли аромат като Делините, но примерно на половин цена.Толкова ми е на сърце и кожа този аромат.....😁😁😁

# 179
Цената ли не ти харесва?

Много скъп и не ми трябва такова количество.

Общи условия

Активация на акаунт