Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 892
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 450
Да, нашите пощи. Ще получиш имейл с тракинг номер, когато изпратят поръчката. Събота и неделя мисля, че не изпращат, защото едната поръчка я бях направила в петък вечер, а във вторник получих имейл, че е изпратена в понеделник. Идват за по-малко от 10 дни.

# 451
На мен ми беше оставил пощальона известие за колет в пощенската кутия, седмица след като си получих пратката. Но аз нямах търпение и следях всекидневно номера на товарителницата на сайта на бг пощи и като видях, че е в клона се изстрелях да я взема.

# 452
Много неща получих последните седмици, но не мога да ги тествам, защото все още не си усещам моите парфюми добре, а получените са насляпо и няма смисъл.
Вчера ми звъннаха parfumi-shop, че някой е отказал Nishane Vain Naive и го приютих. Днес го взех и пръснах, въпреки забраната от моя страна. Изненадах се, че хващам някои нотки и то доста дълго време. Нямам търпение! Наистина искам да си пробвам парфюмите Imp
А от Парфимо получих John Varvatos Vintage. Очаквах да пътува седмица, но пристигна по-рано от обикновеното за сайта. И него пробвах, но обонянието ми го няма и пак безсмислено.
Ако има нещо интересно в makeup, ще се радвам да споделите. Искам да си използвам отстъпката за рожден ден Stuck Out Tongue Winking Eye

Има пак зареждане на Histoires de parfums. Сините бутилки 1.2, 1. 3 и 1.5 заслужават внимание. Също и туберозите, 1 и 2 са ми фаворити, но 1 не е на най-сгодната цена в момента.
Честит Vain&Naive, аз много го харесах, от началното пръс, но и с времето, в драйдауна даже повече, до самия си край е прекрасен.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:34 от tuali

# 453
Здравейте! Кодът lovelinor в Елинор до кога е валиден? И има ли друг, освен него? Мисля да поръчам нещо другата седмица, но се чудя да не изтърва намаленията.

# 454
От споделеното тук,съм останала с впечатление,че от сайта на Мосю,пакетите пристигат в пощата.Нали така?Чудя се кога да ходя да ги търся,защото не мисля ,че ще получа известие от пощата баш Simple Smile
Изпращат sms, когато пристигнат в пощенския клон.
Нашите пощи ли изпращат смс,или изпращача?Щото редовно ползвам пощите,и такъв дявол смс не съм имала никога.
А и нямам тракинг номер,само един имейл ,че съм направила поръчка май имам.
Трбява да са ти въвели телефона в някакъв момент, ако получаваш често неща, правят ти нещо като акаунт в тяханата система. Ако не са досега, помоли да ти направят, така следващ път като получаваш препоръчани пратки, ще имаш и смс

# 455
Благодаря tuali .В нашия клон работят две много мили баби.За да не ходя често напразно,звъня по тел.и ми казват имам ли пратка Simple Smile Сега се разрових в имейла,и всъщност имам имейл в деня на поръчката 26.02 с тракинг номер,поръчката ми се намира в Сърбия.Скоро ще е тук значи.Просто моята главица нещо не е довидяла този имейл.

# 456
Актуални кодове:

parfimo.bg - код BG-SAVE-10 намаля с 10 лв. суми над 120 лв.

Elinor - код lovelinor -14% (на ненамалени продукти)
Elinor -  код welcome (eднократен код за 5 лв. отстъпка от първата поръчка (за поръчки над 50лв.)

Notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  

parfumi-shop.net - код March8 - 8% (намаление на всичко)

perfume-bg.eu - код WOMEN8 до 8.03

parfium.bg - код  WOMEN5 - 5% до 8.03

dolce.bg - код  8Март - 5% до 8.03

Starcorp (до 08.03.2021г. включително)
- код MAR5 - 5 лв отстъпка за суми над 50 лв.
- код MAR10 - 10 лв отстъпка за суми над 100 лв.

# 457
Да допълня и ivis   имат код 15 %  WOMEN

# 458
  • Варна
Някой ако търси
Lattafa Ana Abiyedh Rouge в Емаг с отстъпка излиза около 25 лв. за 60мл. С безплатна доставка и код до утре.
https://m.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-lattafa-ana-abiyedh-ro … earch-Action=view

# 459
Момичета, от кога е активен кодът за отстъпка на Parfimo.bg?

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 18:47 от petrana.stankova64

# 460
Кодът на Парфимо е активен-вчера вечерта си поръчах с него безпроблемно🙂

# 461
  • София
Ами, активен е кодът в Парфимо. Тлябва да се изпише така -  BG-SAVE-10.

# 462
Да, активен е! На 1 март направих поръчка, тогава не знаех, че този код е активен. Според Вас има ли вероятност, ако утре им се обадя, да ми приспаднат сумата? Затова питам от кога е активен!

# 463
Да, активен е! На 1 март направих поръчка, тогава не знаех, че този код е активен. Според Вас има ли вероятност, ако утре им се обадя, да ми приспаднат сумата? Затова питам от кога е активен!

Възможно е. Аз съм го правила с безплатна доставка, която беше пусната няколко часа след моята поръчка. Съгласиха се Simple Smile.

# 464
  • София
Поръчката е направена 6 дни преди кода. Най-вероятно е изпратена вече и нищо чудно утре да е в офиса на куриер. Не вярвам да го приемат.

Общи условия

Активация на акаунт