Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 467
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 810
# 811
Добро утро 😊
Опитвам да пусна поръчка от Makeup.bg, но не ми дава да финализирам, постоянно ме връща на "Оформяне на поръчка", някой друг имал ли е такъв проблем?

# 812
В количка на Нотино имах Armani Sì Passione Intense. Днес имат код за намаление за -20% и аромата е сред тях. За съжаление кода не може да се отрази при старата цена! Сега с намаление, цената е с 1 лв., повече от преди седмица без намаление Simple Smile Много ме е яд, явно вече този номер не действа...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 08:07 от Ellinor*

# 813
  • София
Добра утро! 😊
Да, аз имах този проблем. Поръчах по имейл.

Някой да знае дали elfragrance.bg имат някакъв код за отстъпка?

Добро утро 😊
Опитвам да пусна поръчка от Makeup.bg, но не ми дава да финализирам, постоянно ме връща на "Оформяне на поръчка", някой друг имал ли е такъв проблем?

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 08:57 от Радостна

# 814
  • Стара Загора
Аз не можах да видя , къде има , 20 % намаление в Нотино ?! 

Поправям се - видях го !!

# 815
# 816
При мене не работи, опитах се с различни парфюми и нито веднъж не ми даде 20%

# 817
  • Стара Загора
Дааа , и при мен не става !

# 818
Стигнах до извода, че не трябва да бъде в промоция (знак %). Пробвайте - става, макар нищо изгодно да не намирам!  За стари запазени цени не става 😒

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:00 от Ellinor*

# 819
Само за избрани продукти е.

# 820
https://elinor.bg/product/lalique-soleil-1
мисля, че не лоши цени. Поръчах на сляпо едни 30 мл. С кода lovelinor 35.86 лв до офис на еконт.

# 821
Получих си трите минита на Ели Сааб.
Роял и Форевър ги усещам еднакви (обонянието!!!) и са без празен ход. Форевър даже и на видимо количество личи, че е пръскан. Само Ин уайт ми е по- различен, сапунест...не помня аромата от преди време, когато го тествах и ми беше харесал. Има лека обща нотка с първообраза. Аз така или иначе заради него ги поръчах и другите. Колежките казаха, че Роял е биологично оръжие.
На Парфимо им писах червена точка за това, че ми се обадиха предварително и не платих 2 поръчки, но сега имат черна заради изпратените ползвани парфюми. Нищо фатално, просто не прави добро впечатление.

# 822
И моята поръчка от Парфимо дойде. Главните герои бяха минитата на Ели Сааб. Познавам и харесвам Роял, In white също ми хареса, шишенцата им са невероятно сладки и удобни, но първият е бил пробван, което не ми се нрави, но от друга страна, съм доволна че се сдобих с малки опаковки, достатъчни, за да преценя дали имам нужда от големи бутилки.

# 823
Здравейте,
често чета парфюмните теми във форума, но рядко се включвам. Бих искала да попитам дамите тук, имали ли сте проблеми с поръчки от Парфимо?
поръчах си  2 тестера.. единият е ОК, няма проблеми.. но This is Her! е като вода, наистина. Пръснах и все едно нищо няма на кожата ми.. то и за трайност няма как да следя. А пък ароматът не е слаб, познавам го. Не съм го имала преди..възможно ли просто непносимостта с моята кожа да е толкова голяма?
Това ми е първата поръчка от този сайт и ми е малко разочаровано. Преди да поръчам, изрично поразгледах няколко страници с мнения и видях, че хората са масово доволни от Парфимо, а и с другия тестер няма никакъв проблем, доволна съм много..
 Има ли смисъл да подавам рекламация, ако говорим за тестер (т.е. няма целофан) или да се примиря?
Успешна седмица на всички!

# 824
Ясно е, че при съмнения за автентичност от Парфимо ще отрекат. Но силно препоръчвам да им пишете в чат или чрез мейл относно съмненията за пробвани парфюми. Това оплакване взе да става много често. Мисля, че директният контакт с тях би имал резултат! Много е неприятно да останеш разочарован! Дори когато става въпрос за минита, бих повдигнала въпроса. Все пак не ни ги подаряват!

Общи условия

Активация на акаунт