Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 849
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 510
Който ги харесва - цената е ....... леко сгрешена. Simple Smile Дори ауслибето с 30 % код нямат такава цена. Simple Smile

Carner Barcelona Fig Man

Carner Barcelona Bo-Bo

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:17 от Milen™

# 511
# 512
Мерси Азалия!

Удобно ли е, да си припомним миналата година за Великден какви промоции е имало по сайтовете  или е по - добре да потърся назад в темата?

# 513
Здравейте, тестерът на VERSACE DYLAN TURQUOISE с капачка ли е?

# 514
Юхууу, потвърдиха ми Naxos ..... ура , ура , ура - страхотен аромат - различен и опияняващ ... снощи цяла вечер си го усещах, сутринта косата ми миришеше много топло-подправково /канела /- този аромат ми върна желанието за изучаване на Xerjoff ....

SOTD : Naxos Xerjoff

Благодаря на милата съфорумка Flowers Tulip Heart Eyes , която не за първи път ме спасява от слепи покупки, каквато щеше да бъде и тази .... и да подчертая - нищо мъжко не избива върху кожата ми .....

# 515
Абсолютно отрицателно впечатление от Parfimo, днес си получих "нещото, което наричат парфюм" - Lovely на SJP...останах без думи. Дори от капачката след като я напръскам стабилно не мога да уловя нищо, не мога да повярвам, че това се случва дори. Как минават тези сайтове ей така незнам. При толкова конкуренция как си позволяват да предлагат подобни "shit" продукти. Всички теми за тях тук са заклучени, незнам защо, виждам, че много хора уж нямат проблем с тях...моля отидете в оторизиран магазин и сравнете аромата. Това е безумие просто! Сега дори и за тези 20лв. ще изровя всички материали и статии и навсякъде ще сигнализирам какво представляват тези идиоти да им се набие в главата на всички.
P.S.
Лично аз предпочитам вече да вляза в оригиналния сайт на парфюмната къща и да си поръчам от там, ще платя двойно, но поне ще изпитам удоволствието да се насладя на истинският аромат на това за което си давам парите.

# 516
Здравейте,от къде мога да купя Montale aoud night?
Благосаря

# 517
  • София
Да споделя за първа поръчка от https://www.deliriumexclusive.com/bg/
Да се добави в списъка в първият пост.

Поръчах на 06.03. към 17ч почти веднага след като Денси обяви пускането на сайта онлайн тук. Не, че през прозореца си не виждам плаката на Цариградско обявяващ началото на онлайн магазина, ама си е друго от форума да научиш за това! Smile
Поръчвам бяла козметика, Origins-на много добри цени в момента -30%. Решавам да платя с карта, да не се занимавам с куриери и пр. при получаване. Плащам 101лв с карта и хващам подарък, даже!
Но ни вест ни кост, дето се вика от тях!
Няма мейл за получено плащане, няма мейл: Благодаря Ви, че поръчахте......! Абсолютни нищо! Само в профила ми стои поръчката с това, което има в нея. Единственото ми доказателство за финансовото ми прегрешение!
Минава събота, викам си в неделя сутринта ще получа мейл. Ами, няма мейл! Писах във формата за контакт. Изпращам я. Няма никакъв отговор, дори автоматичен, че ме е отразила системата.
Идва понеделник. Мейл няма. Няма обаждане Нищо. Към обяд вече се обаждам аз по телефона.
Не намират поръчката ми. По Име-няма такава. По дата-няма такава. По номер-* намериха я!
Обясняват ми, че са получили 150 поръчки и не смогват да ги обработят. Още им е нов сайта и пр.
Привечер получавам 4 еднакви мейла, че ми е регистрирана поръчката. До вечерта беше дошло потвърждение за предаване на куриер. Днес имам съобщение за пратка на адрес.
Та....да си знаете!

# 518
me4okapuhi , оставете парфюма на стайна температура да постои един ден, да си отпочине от пътя както се казва и пробвайте отново....

# 519
  • Sofia
Точно този парфюм е толкова блед телесен муск, че и аз едва го регистрирам.

# 520

Поръчах на 06.03. към 17ч
Скрит текст:
почти веднага след като Денси обяви пускането на сайта онлайн тук. Не, че през прозореца си не виждам плаката на Цариградско обявяващ началото на онлайн магазина, ама си е друго от форума да научиш за това! Smile
Поръчвам бяла козметика, Origins-на много добри цени в момента -30%. Решавам да платя с карта, да не се занимавам с куриери и пр. при получаване. Плащам 101лв с карта и хващам подарък, даже!
Няма мейл за получено плащане, няма мейл: Благодаря Ви, че поръчахте......! Абсолютни нищо! Само в профила ми стои поръчката с това, което има в нея. Единственото ми доказателство за финансовото ми прегрешение!
Минава събота, викам си в неделя сутринта ще получа мейл. Ами, няма мейл! Писах във формата за контакт. Изпращам я. Няма никакъв отговор, дори автоматичен, че ме е отразила системата.
Идва понеделник. Мейл няма. Няма обаждане Нищо. Към обяд вече се обаждам аз по телефона.
Не намират поръчката ми. По Име-няма такава. По дата-няма такава. По номер-* намериха я!
Обясняват ми, че са получили 150 поръчки и не смогват да ги обработят. Още им е нов сайта и пр.
Привечер получавам 4 еднакви мейла, че ми е регистрирана поръчката.
До вечерта беше дошло потвърждение за предаване на куриер. Днес имам съобщение за пратка на адрес.

Да се добави към първа страница, без още да е дошла поръчката при вас?

# 521
Ааа, не е блед и е доста траен. Ама как пък все на потребители с 2-5-10 публикации Парфимо им праща вода... Не питам, всъщност.

# 522
  • София
Да и аз тъкмо това щях да кажа. По-добре да си поръчаш СДП от официалният сайт на марката.
Не лоша цена за 100 мл Xerjoff https://makeup.bg/product/278279/

# 523
Аз пък имам Lovely точно от Парфимо, и според мен си е съвсем наред. При мен е и доста траен, харесвам го и си го купувам от години. Той не е и някакъв скъп парфюм, какво да му фалшифицират и защо се чудя....

# 524
  • София

Поръчах на 06.03. към 17ч
Скрит текст:
почти веднага след като Денси обяви пускането на сайта онлайн тук. Не, че през прозореца си не виждам плаката на Цариградско обявяващ началото на онлайн магазина, ама си е друго от форума да научиш за това! Smile
Привечер получавам 4 еднакви мейла, че ми е регистрирана поръчката.
До вечерта беше дошло потвърждение за предаване на куриер. Днес имам съобщение за пратка на адрес.

Да се добави към първа страница, без още да е дошла поръчката при вас?
Много правилно попитахте!
Но, така или иначе повечето списващи тази тема, познават добре магазина и реших, че мога да го предложа..

А ето я и нея! Топла, топла! (По скоро, студена, замръзнала от транспорт! Хаха-ха! Simple Smile)
Unboxing
Скрит текст:

Обичам сама да си правя кутиите! Satisfied
Кутията съдържа:
Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask With Avocado & Glacier Water
Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Glacier Water
GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream
Подаръци:
ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTY RECOVERY COMPLEX 7ML
La Mer MOISTURIZING SOFT CREAM 1.5ML/.05FLOZ
MYRRH &TONKA COLOGNE 1.5ML/.05FLOZ

Общи условия