Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 491
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 855
Току-що пробвах кода за Делириум. При мен се получи без регистрация.
Вече работи. Simple Smile

Arusi, благодаря!

tuali, да се хвъряме ли или ще бъдем достатъчно нагли да чакаме подаяние от ауслибе цум....Simple SmileSimple Smile

Четеш ми мислата направо, но при мен кодът не работи...
И при мен не работи. Ама все тая, парфюма който  исках.... свърши Rage

# 856
Четеш ми мислата направо, но при мен кодът не работи...
Както беше казала една потребителка, преди 5000-6000 коментара: Който превари, той.....LaughingLaughing

Не съм, теб чакам, но силно се надявам да "работят по кода", защото не хваща отново, или пак има условности, които са направили в движение. Simple Smile Flowers Hibiscus

Да не говорим, че пак полвинчати работи, повчето неща ги няма онлайн, не мисля, че редно. Ако не си готов с нещо, не бързай да го пускаш да работи. Все пак, не са от вчера, не предлагат B.U и прочие.

Вече работи! Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:58 от Milen™

# 857
  • София
Отново пробвах кода. Работи при мен.
Скрит текст:

# 858
Да не говорим, че е пълно с продукти с една снимка, а като ги цъкнеш за поръчка виждаш в кошницата друга снимка. И се чудиш какво точно поръчваш.

# 859
Успях, кода ми проработи от 144569 път😊😊😊

# 860
Не става и не става кодът на Делириум при мен. Някакво условие ли има?

# 861

Има БЪГ в момента, пак не работи и отново ми звъняха. След 30 мин. , имай търпение, ангелите са с нас! После ще пием по едно! Tropical Drink

Сега вече работи!

# 862
Аз пробвах през 1-2 минутки и стана, но непрекъснато циклеше.Сринахме им сайта явно

# 863
Аз го приложих успешно, но сега като отида в историята на поръчките ми дава пълната сума.. 🤦🏼♀
Ще си чакам имейла за потвърждение да видя там как ще е, ако не ще им звъня.

# 864
Завиждам ви, цената на Promise е покъртително добра, браво Delirium, браво! Flowers Hibiscus

# 865
Скрит текст:
По въпроса с минитата на Ели Сааб. Забелязахте ли какво пише отзад на опаковката?

Аз го видях още щом взех кутийките в ръце и си помислих какви готини подаръци вероятно правят в някои бутици. Grinning Моят Роял още щом видях как беше подгънато капачето на кутийката ми мина през ума, че е тестван, после усетих парфюма още от капачката и пулверизатора, а не течеше и щях да съм супер учудена, ако имаше празен ход. Както и да е, по принцип не обичам пробвани неща, без да съм уведомена, разбира се, за този факт, но имам толкова други грижи, че въобще не ми се занимава с Парфимо. Ще го дезинфекцирам и ще си го ползвам, без да страдам по липсващите 2-3 мл.

# 866
Е, то по тази логика и на тестерите пише not for sale, но ние си ги пазаруваме от години смело. Simple Smile Не е прецедент при търговците, а си е практика.

# 867
последна бройка от дъглас, излезе 10 лв по-евтин от този в парфимо
има и две мостри, но само едната е по мой избор

Скрит текст:

снимката е грозна, но в този мрак - толкова Grinning

# 868
  • София
Завиждам ви, цената на Promise е покъртително добра, браво Delirium, браво! Flowers Hibiscus

Благодаря .. от известно време му се чудех (не дали, а кога).. ми, отгърмях го, тъкмо скоро имам повод Wink

# 869
Благодаря .. от известно време му се чудех (не дали, а кога).. ми, отгърмях го, тъкмо скоро имам повод Wink
Ми, честито! И за парфюма и за повода. Simple Smile Един от любимите ми е Promise , цената му с код няма аналог никъде!

Девойките ми казаха по телефона, че на следващото зареждане, каквото има в бутиците ще го има и в онлайн магазина. Смятам, че така и трябва.

Общи условия

Активация на акаунт