Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 674
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 020
Само ще оставя това тук и изчезвам...
Не, не, точно вие, няма да изчезвате никъде! Ще останете с мен, докато не пуснат смислен код за ауслибе, мибе, спрей парюмс и прочие или докато не се обади братовчедка ви Дебора и направи неустоима промоция.

Дотогава ще бъдете тук, иначе ще хвърчат рози и люляци, да сме наясно! Yellow HeartFlowers Hibiscus

Много добре сгрешена цена:  Xerjoff Join the Club Comandante

# 1 021
  • Варна/Лондон
Няма как първо тук да не споделя колко съм впечатлена от немския сайт, който препоръча Ковачева. По назад споделих, че имат отлично обслужване на клиенти само от контакта ми с тях на имейл, но днес, след като си отворих и поръчаната Делина, съм наистина очарована и аз(имаше една дама по назад, която си го получи преди седмица някъде). Само един парфюм, а ме затупаха с подаръчета, а жеста с бонбонките е супер мил. Не ми е странно, при нас в шоу рум за кухни, дребни опаковани бисквити, шоколадчета и такива желирани бонбонки са сложени навсякъде за клиентите. Но, да се върнем на сайта, определено ще поръчвам пак от там, за сега те са ми фаворити, изпревариха Диор, които винаги слагат подаръци, но не толкова, и Орлов. И Ланком. И други. 😁

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 16:26 от Джеронимо

# 1 022
Е тука съм, ама тези само скатават и никакъв дискаунт не дават. А тези  пък Jusbox не знам колко спам мейла ми пратиха, откакто взех сета с мостри и се записах за нюзлетъра и нито един нямаше и 2ст отстъпка, нито дори welcome код. Големи скръндзи!

# 1 023
Скрит текст:
Само ще оставя това тук и изчезвам...
Не, не, точно вие, няма да изчезвате никъде! Ще останете с мен, докато не пуснат смислен код за ауслибе, мибе, спрей парюмс и прочие или докато не се обади братовчедка ви Дебора и направи неустоима промоция.

Дотогава ще бъдете тук, иначе ще хвърчат рози и люляци, да сме наясно! Yellow HeartFlowers Hibiscus

Много добре сгрешена цена:  Xerjoff Join the Club Comandante

Милен, как се пееше: “ти нямаш сърце” 😂

С моите люляци станах за смях. Чудя се, дали да не поръчам https://www.lerbolario.bg/bg/lines/ароматни-линии/люляк/люляк-парфюм-50мл-658.html?search_query=Lill&results=4
най-накрая и да се успокоя 😂

Makeup и на мен са ми сложили мостра на някакъв крем, ще ме зарадват и бонбонки.

Жестът към клиента, независимо нов или постоянен, е нещо безценно.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 19:06 от Tsugumi_

# 1 024
  • София
Люляковият на L'erbolario не е люляк всъщност, четох наскоро, че е копие на Alien, а той няма нищо люляково. От по-бюджетните на Орифлейм имаше приличен люляк. Иначе хубав люляк за мен е Gucci guilty intense.

# 1 025
Да ви завиди човек на туберозите и на всичкото...с тези цени. Simple Smile CARNAL FLOWER

# 1 026
Ако някой е срещал добра оферта някъде за VALENTINO UOMO ще съм много благодарна да я сподели. За предпочитане тестер, но може и продукт- 150 или 100 мл.

# 1 027
Аз пак не можах да го хвана 🤦‍♀️ Ще го дебна до последно да му се и Ангела 🙄

# 1 028
  • София
По темата с люляците няколко поста по-назад:
от emag: Pacifica - French Lilac

Беше приятна изненада за мен, но няма да навлизам в обяснения за аромата, че не е по темата. Накратко само - бях приятно изненадана от трайността и натурално звучене Flowers Hibiscus Hands V

# 1 029
  • Стара Загора
А някой от другите аромати на Пасифика пробвали ли сте?

Аз днес си получих голямо бутилче 1.2 и тъна в блаженство. 😻 Намирам прилики в базата с Montblanc Signature и ужасно ми харесва. Чудя се дали и 1.3 би ми допаднал?

Видях се и с приятелка, която си взела минито за чанта Elie Saab Girl of now Forever и се напръсках. Ами след душ и 3 часа макс го нямаше. Да не говорим, че тя също беше леко разочарована от количеството. Извади го от чантата и ми каза 'не ги ли е срам да ми пратят половин парфюм'. Наистина липсваха 2 пръста!

За да не е празен поста ми, заредили са сапуни на Ермес. Много се изкушавам дали да не грабна Citron Noir и Mandarine Ambrée, но се колебая първия да не ми е прекалено с мъжки уклон. А втория да прилича донякъде на Orange Soleia от Алегориите. 😌

# 1 030
Iv4enceto, 1.3 е на другия полюс от 1.2 като настроение. Съвсем в началото, когато не познавах тази линия, не знам защо си мислех, че всички сини бутилки са като фланкъри по една тема. Съвсем не, много са различни. Първата е най-скучна от всички, следващите стават интересни... 1.3 е силова роза-шафран композиция с кожа, доста унисекс (за мен все пак повече женски унисекс, но то е субективно). Не ми хареса на първо носене, и на второ не бях сигурна, но после нещо се случи и направо се влюбих. Мощен и плътен аромат, пристрастяващ!

# 1 031
  • София
От къде поръчвате Ramon Monegal освен от официалния сайт?

# 1 032
И аз да похваля makeup. Днес ми пратиха мейл, че FiiLit Kado-Japon 50 ml е отново наличен - грабнах си го с кеф, нямам търпение да го получа. Това е поръчка с предистория, мойте тримцата ми го бяха поръчали за 14 февруари, но от Спиди объркали офисите и докато се натуткат, върнали пратката - в Чехия. Е, получих друг подарък вече за 8-ми март, но и Кado-Japon ми стои обещан.
От Нотино ще си вземам една Aura Pink Magnolia Loewe, идва с подаръчна чантичка с нещица от първа необходимост, имах и намаление.
Уф, ще се пръсна от любопитство и нетърпение. Ще споделя впечатления в другата тема Simple Smile

# 1 033
Аз пак не можах да го хвана 🤦‍♀️ Ще го дебна до последно да му се и Ангела 🙄

# 1 034
От къде поръчвате Ramon Monegal освен от официалния сайт?
Аз си ги купувам от Campomarzio70.

Общи условия

Активация на акаунт