Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 580
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 485
Mancera Vanille Exclusive за 113 лв.
https://makeup.bg/product/552705/
Май не съм го виждала на по-добра цена, та може да го отстрелям на сляпо...

# 1 486
  • Стара Загора
Ако някой види новия Be Delicious Coconuts About Summer да свирка. Заредили са го в Delirium, но в escentual е почти наполовина. Естествено, не шипват дотук, а с превозвачи май не ми се занимава. За аромат на кокос насляпо, не ми се дава почти трицифрена сума. 😂

# 1 487
Наскоро се писа в другата тема за Scarlet Poppy на Jo Malone, сега съвсем случайно видях, че са го качили в Делириум - с отстъпката цената му е 216 лв за 100 мл.:

https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-aromati-odekolon/sc … ne-intense-642244

# 1 488
Събудих се по тъмно днес с идея, че ми трябва спешно продукт от Нотино. Поръчах бързо без регистрация, платих с карта, дръпнаха ми паричките, но нито мейл с потвърждение на поръчката получих, нито такъв с потвърждение на плащането. Случвало ли ви се е?

# 1 489
Мейл с потвърждение получавам по-бързо отколокото ми се рефрешва страницата че съм поръчала. В това отношение постоянно ме изненадват. За плащането никога не съм получавала мейл.

Загледах новото Flowerbomb, все едно е правен за мен. Така по пирамида ме удари в сърцето просто.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Mariage-66361.html

# 1 490
  • Somewhere over the Rainbow
Събудих се по тъмно днес с идея, че ми трябва спешно продукт от Нотино. Поръчах бързо без регистрация, платих с карта, дръпнаха ми паричките, но нито мейл с потвърждение на поръчката получих, нито такъв с потвърждение на плащането. Случвало ли ви се е?

Да, случи ми се преди 3-4 дни идентичната ситуация. Поръчах вечерта, платих с карта и "ни вест, ни кост". На сутринта звъннах и любезна госпожа ми обясни, че има проблем с уведомителните имейли и пристигат с 2-3 дни закъснение. На следващия ден си получих поръчката и всичко беше наред. Simple Smile
P.S. Още нямам мейл от тях Smile

# 1 491

Да, случи ми се преди 3-4 дни идентичната ситуация. Поръчах вечерта, платих с карта и "ни вест, ни кост". На сутринта звъннах и любезна госпожа ми обясни, че има проблем с уведомителните имейли и пристигат с 2-3 дни закъснение. На следващия ден си получих поръчката и всичко беше наред. Simple Smile
P.S. Още нямам мейл от тях Smile
Благодаря Blush
При мен както друг написа по - горе са изумително бързи Нотино с всичко - потвърждение, доставка и затова се учудих.

# 1 492
  • София
Защо ми начислява доставка в Нотино, след като съм сложила козметика над 30 лв., за да се възползвам от промоцията? И с парфюм и без - все си има доставка...

# 1 493
Благодаря за отговора!

# 1 494
Magia аз сега пробвах с лак за нокти и четка за коса и ми дава безплатна доставка. Нямам идея защо се получава така при теб. Освен единия продукт да не ти се води козметика...

# 1 495
  • София
Преди “Поръчай” изписва 100% отстъпка от куриерската услуга, но после пак я начислява...

# 1 496
Да не ви начислява опаковка? Я вижте тикчетата по протежението на поръчката. Преди го бяха махнали, но сега автоматично пак слага едни пари за екологична опаковка, трябва да го махнете иначе ще ви го калкулира.

# 1 497
  • София
Не, пише си Еконт - 5,95

# 1 498
Относно кодове за отстъпка следете ги в този сайт - onlinepromo.bg. Не го рекламирам просто се разрових и установих, че е най-добрият.

# 1 499
  • София
Ако някой търси Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold, в Makeup има 70 мл. за 252 лв. https://makeup.bg/product/522943/.

Общи условия

Активация на акаунт