Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 917
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 470
Цвети, можеш да разбереш дали е пръскано по липсата на празен ход.  Макар че тези мостри се отварят лесно за източване, не ми се вярва някой в магазин да се занимава. Аз винаги следя за празен ход и мостри, и парфюми.

# 1 471
И аз очаквам няколко мострички от Parfumi - shop, - 5 мл, 2 мл, 1,5 мл. Предполагам, че това указва влияние на визията, а не пръскане. Имам малката симпатична кометка на Angel от тях и си е пълна догоре.
За комуникацията нямам никаква забележка.

https://shaikhparfumes.com/produkt/wash-washah/ - това го взех от емаг, на доста по-ниска цена.
Аромата е много приятен, при мен издържа по 6-7 часа. Но пък тук има доста интересни аромати за любителите на ориента.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 08:52 от НУКИ

# 1 472
Да, Фръц!, нямаше и празен ход Angel Muse и затова съм на мнение, че е ползвана, а Angel EDT, както се вижда има течност почти само на дъното, тя не е с пръскало и кутийката не беше запечатана.
Както казах - мостри са, не е драма, но е неприятно все пак. От мен имат минус parfumi - shop.

# 1 473
На мен от Parfumi-shop са ми пращали мостра, която е на дъното, но се обадиха да ме предупредят, че я пращат, колкото да се запозная с аромата и не я таксуваха.

# 1 474
Кодовете се променят постоянно и по различно време! Затова "изваждането" или "забиването" им (заковаване е Simple Smile)  ще изисква допълнителна честа работа и намеса на модератор. Още повече, че темата е вече месечна. А анкетите имат съвсем друга функция.
Който търси, намира! Wink

+1
форумът има нужната функция - "полезно" - бързо, лесно, удобно - намира се с няколко клика в собствения профил и не изисква снимане, преписване или помнене

Тази функция я няма в мобилната версия (или аз не я виждам?), а аз само такава ползвам. По-лесно ми е да направя екранна снимка отколкото да прехвърлям версиите.

# 1 475
прехвърляте от мобилната на пълната с бутона долу и имате достъп до всички функции
разбира се, всичко е въпрос на личен избор, удобство и навик
непрекъснато има потребители с въпроси "можем ли да се доверим на ***" за сайтове от първа страница, затова където и да се сложат кодовете, както и да се обновяват, пак ще има въпроси за тях
"полезно", скрийншотове и т. н. са по-скоро за удобство на редовно четящите темата

# 1 476
Поръчах минита FiiLiT Mushussu-Babylonia и Chopard Aigle Imperial за опознаване от Makeup.
И на мен са ми интересни, но обмислям сет от оригиналния сайт на FiiLiT.
Пристигнаха ми и ще ги взема утре:

https://makeup.bg/product/556284/#/option/1224136/
https://makeup.bg/product/556285/#/option/1224134/

# 1 477
  • Бургас
Не е пръскано, просто са по 1.5ml, дадоха ми такава мостра при покупка от физически немски магазин, изглежда по същия начин.
И моята мостра на Angel Muse е толкова, колкото на Цветинка от Парфюми шоп е и за мен също трябва да си е такова количество.Не е пръскано, ако трябва мога да снимам моята.Аз съм много доволна от сайта.Мнението ми за Muse обаче си остава същото като преди, този парфюм е най- ужасният от най- ужасните, които някога съм пробвала, просто е покъртително ужасяващ!  Не бих си причинила да го нося едва го разкарах от кожата си.Конкуренция му прави само Амуаж Беловед!

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 10:32 от Bright Crystal

# 1 478
Аз пък много го харесах Angel Muse - преди само на блотер го бях пробвала. Ще си го взема със сигурност, за мен прилича на Angel EDT 2019, който много харесвам.
Не ми е ок количеството на нито една от двете мостри, да не говорим, че за кометката дадох 10 лева и сега измерих със спринцовка - 1мл е количеството, а би трябвало да е 3.

# 1 479
  • Sofia
Цветинка, направи рекламация, снимай и им изпрати по имейл.

# 1 480
Да, снимах вчера, когато ги отворих и им писах, за да го имат предвид, че не прави добро впечатление.

# 1 481
  • by the sea
прехвърляте от мобилната на пълната с бутона долу и имате достъп до всички функции
разбира се, всичко е въпрос на личен избор, удобство и навик
непрекъснато има потребители с въпроси "можем ли да се доверим на ***" за сайтове от първа страница, затова където и да се сложат кодовете, както и да се обновяват, пак ще има въпроси за тях
"полезно", скрийншотове и т. н. са по-скоро за удобство на редовно четящите темата
  Благодаря, че се обосновахте, разбирам че за сега това е най-удобната за всички опция,
и не е голям проблем да си остане така, не познавам в дълбочина форума  откъм функционалност и щом няма как  - няма как и това е Simple Smile

cvetinkka Относно мострите от  парфюми-шоп, получих няколко на мансера онзи ден, бяха си пълни точно дотам, както Вашата,  но за Angel -кометката това е странно,по-скоро е станал някакъв фал с шишенцето и капачката, ако не е имало следи от отваряне на кутийката .

Хубав ден на всички Flowers Cherry Blossom

# 1 482
Здравейте дами,какво е мнението ви за "За човека"? Направи ми впечатление, че цените им са доста ниски. Аз пазарувам от Парфимо и Венера.

# 1 483
Цените им са ниски, но от година нямат наличност на нищо, което съм следяла там. Така че, цените не са актуални. Иначе съм купувала 2 пъти продукти за коса и всичко по доставката и комуникацията е било на ниво.

# 1 484
Имам един DSquared2 от "За човека", бързо дойде и всичко беше наред. Бяха сложили и няколко мостри на L'Erbolario.

Общи условия

Активация на акаунт