Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 940
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 455
Налични бройки Decas в официалния сайт на марката, но за него кода DEMI10, не важи, но пък ми даде възможност да си добавя 4 фабрични мостри по мой избор безплатно. Доставката до България е 19 евро. Някой да знае за колко време пристигат пратките ?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:39 от macadamia

# 1 456
  • Бургас
Ехаааааа,  тестера JOHN VARVATOS OUD от 30-тина лева вече е 80?!  https://www.parfimo.bg/john-varvatos-oud-eau-de-parfum-za-maje-125-ml-tester/

# 1 457
  • Пловдив
Здравейте.Има ли някакви активни кодове за намаления в notino или  parfimo ?

# 1 458
  • Sofia
Parfimo ONLINE11PROMO намалява с 11 лв., за суми над 120 лв., валиден до 31.03.2021
Notino ONLINEPROMO5BG намалява с 5% (за ненамалени продукти) валиден до 31.03.2021 г.

# 1 459
  • на майната си
Налични бройки Decas в официалния сайт на марката, но за него кода DEMI10, не важи, но пък ми даде възможност да си добавя 4 фабрични мостри по мой избор безплатно. Доставката до България е 19 евро. Някой да знае за колко време пристигат пратките ?
При мен отнема 4-5 работни дни, като забавянето е повече на наша територия, отколкото самия транзит, шипват през ТНТ, които са коректни и бързи като цяло, дават шипинг номер и си следиш движението сравнително актуално. Обслужването на "Х" е топ, наблягат на детайлите, дано покрай тази криза не са свалили стандартите, в което се съмнявам.

# 1 460
  • by the sea
кодовете за намаление не може ли да ги забием в анкета над темата?

# 1 461
За тези, които не следят темата, няма да върши работа, защото няма да се сетят да погледнат Stuck Out Tongue Winking Eye. На мен Милен ми върши перфектна работа, просто си снимам постовете и съм в час Kissing Heart.

# 1 462
  • sofia
За тези, които не следят темата, няма да върши работа, защото няма да се сетят да погледнат Stuck Out Tongue Winking Eye. На мен Милен ми върши перфектна работа, просто си снимам постовете и съм в час Kissing Heart.
да, и аз това правя, а и така не трябва да ги ровя назад в писаниците. не съм сигурна какви са фукционалните възможности на форума, но май ще е добре да се извадят някъде...

# 1 463
Кодовете се променят постоянно и по различно време! Затова "изваждането" или "забиването" им (заковаване е Simple Smile)  ще изисква допълнителна честа работа и намеса на модератор. Още повече, че темата е вече месечна. А анкетите имат съвсем друга функция.
Който търси, намира! Wink

# 1 464
Аз последно време поръчвам доста мостри. Днес ми пристигнаха тези от parfumi - shop, но съм леко разочарована, защото Angel Muse EDP и Angel EDT са по - малко от половината. Предполагам, че са пръскани и все пак са ми ги пратили. Само мостри са, но все пак чувството е неприятно.

Да добавя, че тези на Jo Malone са от Делириум.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:51 от cvetinkka

# 1 465
  • BG-DE
Не е пръскано, просто са по 1.5ml, дадоха ми такава мостра при покупка от физически немски магазин, изглежда по същия начин.

# 1 466
Angel muse трябва да е 1.5 мл, а Mancera - та до нея 2 - вижда ми се доста разликата за 0.5 мл. Angel EDT трябва да е 3 мл и със сигурност не е толкова. Утре ако ми се занимава даже може да го измеря със спринцовка.

# 1 467
Поръчах си Lancome hypnose senses и едно Булгари Bvlgari BLV II Jewel Charms на сляпо от старкорп. Да видим щЕ ли усетя нещо...

# 1 468
  • София
Поръчах минита FiiLiT Mushussu-Babylonia и Chopard Aigle Imperial за опознаване от Makeup.

# 1 469
Кодовете се променят постоянно и по различно време! Затова "изваждането" или "забиването" им (заковаване е Simple Smile)  ще изисква допълнителна честа работа и намеса на модератор. Още повече, че темата е вече месечна. А анкетите имат съвсем друга функция.
Който търси, намира! Wink

+1
форумът има нужната функция - "полезно" - бързо, лесно, удобно - намира се с няколко клика в собствения профил и не изисква снимане, преписване или помнене

Общи условия

Активация на акаунт