Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 705
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 440
Новият This is us Zadig&Voltaire на добра цена в комплект, доста по-добра от само парфюм в 30мл https://www.notino.bg/zadig-voltaire/this-is-us-podarchen-komple … zheni/p-16070223/
С код ONLINEPROMO5BG смъква още 5% 🙃
На каква цена бе защото вече е изчерпан Heart

Беше 86.90 преди кода. Проверих след като го купих да не е бил само един и още  го имаше, но явно е свършил😔

# 1 441
  • Чукарландия
Нотино съвсем се подиграват с нашия беден народ! За сравнение - цена в българския и в немския сайт на веригата. Еее, ама!

И да попитам, някой пазарувала ли е от този сайт?
https://shaikhparfumes.com/produkt-kategoriya/women/

# 1 442
Днес си получих тези и още няколко.
Скрит текст:
Страхотни! От къде са?

# 1 443
BbeLLa, не ми е познат магазинът, ама ми светнаха очите. Grinning  Ей, влече си ме ориента и това е. Пък шишенцата една красота .. Grinning Ще чакам и аз отзиви.
Поразгледах из женските аромати, някои са на Ard Al Zaafaran, които ги има в Емаг, предлагани от тях, на по-ниска цена.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 10:32 от Nestle93

# 1 444
  • София
Tsugumi_ от Парфимо са Grinning

# 1 445
Какво мислите за такива абонаментни кутии?

# 1 446
Скрит текст:

Покрай нещо дребно полезно, ще се сдобиеш с куп ненужни неща.

# 1 447
  • by the sea
Скрит текст:

много ми допада Simple Smile обаче не виждам как да се регистрирам в сайта

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:26 от RedPanDa

# 1 448
RedPanDa може да се пазарува без регистрация, просто натискаш бутона "Buy now", но те принуждава при всички положения да си направиш абонамент - тримесечен или годишен.
Тоест не виждам опция да си закупиш само една кутия. 😣

# 1 449

Аз бях харесала тази на Sens Unique, мисля, че е месечна и когато имат кодове за отстъпка и направиш абонамента за по-дълго, примерно 6-12 месеца, излизаше доста изгодно.

# 1 450
И аз не съм фен на кутиите. Обичам аз да си избирам всяко нещо и това ми е част от удоволствието. Да се туткам покрай избора. Не обичам изненади, па камо ли козметични. Simple Smile

# 1 451
Мисля, че се отказах от кутиите на Sens Unique, защото прегледах съдържанието на последната (примерно) и тя имаше вече някои мостри, които познавам. Съответно и в другите има вероятност да ми се падне нещо познато (техните са направени по теми някакви). Но добри са им селекциите и дори без код са прилични цени.
Като цяло не си падам много по кутии и аз, единствените, които купувам са тези на cultbeauty (те не са точно месечни, даже не знам точно на какъв ритъм са, просто получавам мейл като има нова) , там няма нещо, което да не бих ползвала (винаги показват какво съдържат) и излизат много изгодно. Съответно, много често и свършват бързо.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:50 от tuali

# 1 452
  • Пловдив
АЗ също не съм фен на този тип кутии. Преди време бях купувала от feelunique някаква (може и да бъркам сайта, беше преди доста време), но не беше с абонамент май. Получих един куп ненужни неща от неизвестни марки, които никак не ми бяха интересни.

# 1 453
Момичета, не знам дали е подходящо да пиша тук, но бихте ли ми снимали няколко дъна на Baccarat rouge 540 на лични ?Благодаря предварително 😊

# 1 454
70мл ли търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт