Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 837
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 90
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро и честит празник!
Много е хубаво почивен ден в средата на седмицата.
Времето е чудно, закусваме и тръгваме към Сандански.
Бел, много красива бременна си! Аз като се сетя какъв тюлен бях Simple Smile
Пеги, честит да е свекър ти!
Хубав ден, момичета.

# 91
Пеги, да е здрав свекър ти!

# 92
  • някъде ... тук ...
Честит празник!
Пеги, здрав да ви е!

# 93
  • София
Честит празник, момичета!
Внучетата са на гости и се въртим около тях. Чакаме да семстопли, за да излезем.
Честито на рожденника!

# 94
  • Бургас
Честит 3 март! 🇧🇬
Добро утро!

Пеги, честит да ви е рожденика!
Боби и вашият утре!

Мило ми е да чета за бебета!
Вчера видях моя дружка от танците, очаква бебе. Много й се зарадвах! Нямам търпение да се роди, че да му се радвам! ❤️

Алечко, ще си имаш компания за ресторан ❤️🍽️

# 95
  • Germany
Честит празник!
Пеги, жив и здрав да е свекър ти!
Бел, прекрасна бременна си!
Али, и аз се нареждам в групата за ресторан Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 96
  • Бургас
Добро утро и честит празник, момичета!

Пеги, жив и здрав да е свекър ти!

Планираният ми пикник отече, ама така е, който си прави сметки без кръчмар. ММ реши, че му е много важно да отиде днес на работа. Времето изглежда чудничко, ще се разходим с децата и с майка из морската.

Тва малките са страшна работа, знаят те кое е хубавото. Fork And Knife

Прекрасен да е денят ви!

# 97
  • Ямбол
Честит празник!

И нашият пикник пропадна, даже на разходка няма да излизам. Леля не се чувства добре и не можем да я оставим, нито да я вземем. Много е натоварващо и тежко, но нямаме друг вариант. На моменти мисля, че съм в затвор и не мога да се откопча. Ще свърша това онова вкъщи, евентуално следобед ако успея да се видя с колеги, но не е сигурно. Имам и доста контролни за проверяване.
Приятен почивен ден!

# 98
Този пост от вчера го пиша.
Честит празник. българи!

Бубе, честита радост на приятелката ти!
Бел, къде прави устните? Миналото лято слагах хиалурон, но ми станаха криви, че и чужд мъж ми обърна внимание, уж по препоръка отидох.

# 99
Добро утро Simple Smile

Лили, съжалявам... гуш.

Пеги, да ви е жив и здрав рожденикът.

Нани, ако ни водиш в "Щастливеца", пререждам опашката и се тупвам най-отпред. Simple Smile

Нямам снимки, като бременна. Отчитам го, като огромна грешка, но ... свърши вече.

Днес никой не ни кара да умираме за родината. Само да живеем за нея. Да сме грамотни, да четем, да се развиваме, да не завиждаме, да не мрънкаме, да не се гледаме лошо по светофарите, да си плащаме данъците, да сме мили със сервитьорите, да пушим и паркираме на обозначените за тази цел места и да реагираме на всяка несправедливост, а не само на тези, които лично ни засягат.
Вярвам, че ще се справим. Целунете майка, жена, син, каквото имате. И се радвайте, че не е за последно.
Г.Б.

# 100
  • Euskal Herria
Честит празник!

# 101
Честит Трети март!
Хубав празник имаме днес, хубаво е и времето навън, нека е хубаво и светло и в душите ни не само днес, а винаги!
Пеги, жив и здрав да е рожденикът!

# 102
  • София
Ще се жалвам-внука седна на вратата на готварската печка и сега не се затваря плътно, ами има към сантиметър разстояние. Да нине жив и здрав, ама е много палав. Със сестра му не сме имали такива ядове!

# 103
Лин, където искате,  само елате. Аз си записвам 😁

Лилс🤗 Да се даврандисва бързо лелята.

Гледахме военния ритуал, ядохме торти, ходихме на площадката да изразходят захарта чаветата 😂 И уж слънчево, ама ми замръзнаха копитцата, че тръгнах с обувки, вместо с боти.  Знам се аз, че преди май месец все ми е студено...

Довечера се каним да идем на Звук и светлина с хлапетиите, ама ней сигурно.

Аз отивам да режа асмите по стара моя си традиция 😁

# 104
Али, ти си по в час с хубавите места, където може да се седне на хапка и лафче Simple Smile Аз знам само 2-3 места и от тях "Щастливеца" ми хареса най-много.

На мен ми е студено преди август. Тъкмо се освестя и хоп, есен, хайде пак обличане.

Общи условия

Активация на акаунт