Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 845
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 105
  • Canada
Честит национален празник! 🇧🇬

Пеги, здрав да е рожденикът!

Изпуснах Бел, но съм сигурна, че е прекрасна ❤

# 106
Честит празник.

# 107
Честит празник и от мен! 🇧🇬

Пеги, жив и здрав да е рожденикът!

Ние с мама овършахме апартамента и си я изпратих. Остана ми последното перде да закача и чакам калъфите на дивана да изсъхнат, за да ги сложа. Доволна съм, макар че бая се изморих.

Лято, на две места съм ходила, ама май не мога да ги препоръчам точно. Първо ходих при Снежана Атанасова в Атадерма. Имах чувството, че почти не личеше и много бързо го разграждах. Два пъти съм ходила при Мануела Георгиева в Есте Дент. Вторият път ми се получиха бучки и още си ги нося. Не е видимо отстрани, но аз си ги знам. От приятелки и познати мога да препоръчвам д-р Вандев. Досега не съм виждала нещо лошо от него. Разгледай в инстаграм какво ти допада.

Извинявам се за дългия пост, ставам да закачам пердета 😃

# 108
Благодаря ви за пожеланията! Ние още не сме тръгнали,но приготвих това и сме готови
Скрит текст:

# 109
  • Бургас
Бел, да се отчетеш, че е минало благополучно закачането на пердета, че ми стана лошо като те прочетох. Луди млади, силите си не знаете!

# 110
Отчитам се, всичко е наред 😃. Благодаря, че ме мислиш, много мило ❤.

# 111
Помня още какви контракции си докарах с прозорци и пердета. Добре, че се отчете, че всичко е наред, Бел.
Ние ходихме до Витоша, ако не сте разбрали от снимката. Чудесно време. Прибрах се, сготвих, почистих, сега остана простиране, но полегнах малко.

# 112
  • Бургас
Бях се настроила от днес до другият четвъртък да почивам. Бях си оставила задачки за утре, които да свърша, но колежката ме помоли да я сменя утре. Обърка ми плановете малко, но нищо. За екстра, цял следобяд ме боля корем. Дремнах малко. Поодмина ми. Писна ми от тези месечни женски неразположения.
Сори за оплакването.

Бел, пази се много!

Пеги, много красиви и вкусни със сигурност, нещо си направила. Какво е!

Много красива природа видях!
Съни, добре сте се разходили!

# 113
Бел, благодаря, не съм ги чувала. Аз ходих при една, препоръчана от тук, но не останах доволна. Стана на бучки и устните ми бяха леко криви като се загледаш. Разградих за 5м.

Имахме хубав ден.
Бяхме обещали да водим децата да ядем риба на Бяла река. Вчера съпругът се обаждал да запази маса, не запазвали, места имало - бол. Като отидохме, едва намерихме къде да паркираме и чакаха 30-ин човека да седнат, ресторантът се пръска по шевовете. Ай, мерси. Забихме към Хисаря. Ресторантът в СПА Хотел Хисар работеше само за нас - приятна обстановка, тиха музика, перфектно обслужване. Че и съседът на леля ми ни сервира и почерпи децата с десерт. Как да не сме доволни, че и предоволни? После се видяхме с леля ми, за малко със снаха ѝ и моята пламенница.  Сега се надам децата да се препарират по-бързо, че да гледаме сериалът, който сме подхванали.

# 114
Честит празник!

Скитахме цял ден и ние,а от утре ученичката е присъствено, та тази вечер подготовката ще е голяма;)

# 115
  • Бургас
Тути, сестро, ела да видиш и моите калпазани, как сега се развихриха с мърморене да се оправят за утре. Еййй, все едно ще копат 1000 декара с лопатата 😠😂 Толкова да не им се чува за училище! Много им се дразня!

# 116
  • при моите деца .....
Имах Хубав ден....
Цял ден търчах, не си починах, но....
Концертът беше много хубав...
След концерта изведох Митето в парка...
После закара Марти на урок до Правец....
Цял час и половина се разхожда в родния град....
Прибрахме се, прибрах Митето от баба му, вечеря, пералня, баня, гладих дрехи за утре.... И почивни ден свърши....
Спи ми се....

# 117
karzz,радвам се, че ти хареса нещото.Аз съм показвала и в готварската,там си ги виждала„Солени мъфини с крема сирене” на Ваня Джорджевич.

# 118
  • Бургас
Бел, кротвай се вече и си почивай. Казах аз, която дни преди да родя местих спалнята.

Лято, сестра ми са от днес в х-л Хисар. Фенове са му те, поне два-три пъти годишно са там.

Пеги, отворих пак снимката и рязко огладнях.

# 119
Добро утро!

И аз имах хубав ден вчера, ама... свърши 😂
Днес ще ми е пак понеделник, сто неща имам да свърша. 

Спорен ден,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт