Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 519
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 320
  • София
Да, доста хора познаващи и работили с Мегън, казаха едно и също - мил, разбран, човечен и отговорен човек. И нито един анонимен...

# 4 321
И аз не съм от феновете на Максима. Обаче сигурно съм една от малкото, които харесват Пипа. За мен е хубава жена, симпатична, с миловидно и приятно излъчване. И мъжа ѝ харесвам. Не е красавец и е малко слабичък за моя вкус, но това не е водещо за общото ми мнение за него, което е силно положително. Двамата са ми много симпатични. И сигурно съм една от малкото, които никак не харесват Летисия и Мери. Колкото и да са стилни, са ми еднакво антипатични.
Това все едно аз съм го писала.

# 4 322
  • Някъде там
За мен Пипа е неподдържана и зле изглеждаща за годините си жена. Безлична и безвкусно обличаща се.
Максима колкото и рошава да е ми е жена с харизма и лъчезарна усмивка.
Но аз съм си казвала много пъти мнението, няма смисъл да се повтарям.

Това ще си го купя. Красивите фотографии е едно от нещата, заради които следя роялите.

# 4 323
Пипа ми е симпатична, обаче мъжът й - никак. Не мога да избягам от усещането, че се ожени за него само заради парите му.

# 4 324
  • На топло
Максима е симпатяга.
Понякога има попадения в дрехите, понякога няма. Косата и е проблемна, но не ми прилича на онези суетни жени, които изпаднат в депресия заради външния си вид.
За мен неприятна, фалшива и пренавита персона е Мери  🤢

# 4 325
  • София
Пипа ми е симпатична, обаче мъжът й - никак. Не мога да избягам от усещането, че се ожени за него само заради парите му.
Много интересно 🙂
Предполагам за външния вид говориш...Пипа не е бедна, едва ли би се омъжила за пари, но знае ли човек.
Аз ги харесвам и двамата.

# 4 326
Всички Мидълтън са ми симпатични, включително Филипа. А за мъжа и нямам някакво специално мнение, освен че не ми харесва външно.🙄 И почти нищо не знам за него, освен че е много богат и ще наследи титла един ден. Сега го погледнах в уикито. Бил на 45 години. На мен ми младее. Мислех, че е 35-40 годишен.😀

# 4 327
  • Някъде там
От днес са в продажба нови прибори и аксесоари в чест на 95-ия рожден ден на Елизабет.
https://www.royalcollectionshop.co.uk/chinaware/collection/the-q … 5th-birthday.html

Скрит текст:
Hовата ни гама официални китайски прибори за отбелязване на 95-ия рожден ден на Нейно Величество Кралицата излезе в продажба днес. Централната характеристика на дизайна е кралското палто на герба над гирлянд от рози, шамрокс и магарешки бодил, националните емблеми на Обединеното кралство, заобиколени от розови рози. Дизайнът е вдъхновен от розовите рози, които растат в градината на Източната тераса в замъка Уиндзор, който цъфти през юни, месецът на официалния рожден ден на Кралицата. В продажба са пуснати и допълващ набор от традиционни възпоменателни артикули.
Вижте пълната гама в нашия онлайн магазин, като последвате линка в биографията ни.

# 4 328
  • София
Малеее, много са грозни 🤐

Летисия, от времето като журналист в CNN

# 4 329
И аз харесвам Пипа. Мъжът ю не го харесвам външно, но не бих му дала 45.
Мама Мидълтън изглежда страхотно за възрастта си и предвид 3те деца, дай Боже всекиму!
Всички Мидълтън са ми симпатични, включително Филипа. А за мъжа и нямам някакво специално мнение, освен че не ми харесва външно.🙄 И почти нищо не знам за него, освен че е много богат и ще наследи титла един ден. Сега го погледнах в уикито. Бил на 45 години. На мен ми младее. Мислех, че е 35-40 годишен.😀

# 4 330
Пипа няма статута на Максима и другите ,за да я сравняваме с тях, и да очакваме,че ще се държи като тях.Никой не очаква от Пипа да ходи шпаклована и с бална рокля ,докато си разхожда децата.Даже недоумявам защо я снимат непрекъснато и с какво предизвиква такъв интерес.

# 4 331
  • Някъде там
Малеее, много са грозни 🤐

Летисия, от времето като журналист в CNN

Нали ? Много са кичозни. Искали са да направят цветна серия, като самата кралица, обаче са се престарали.
Обаче има много интересни неща в магазина. Като тези кралски трюфели.😋
Скрит текст:

# 4 332
Уау, много вкусни изглеждат😋😋ако можех да се пресегна през екрана и да си взема...нищо нямаше да остане🤣🤣🤣

# 4 333
Максима има артистичен стил, които много ми допада.

# 4 334
От джина няма ли Blush

Общи условия

Активация на акаунт