Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 555
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 305
  • Някъде там
Видеото с Максима и дечицата е разкошно.  Много мило. А този малкия е страхотен.

# 4 306
Булката.

Сватбата е била малка. Харесва ми София.
Първоначално си помислих, че София се е докарала твърде етно (ходи ѝ), но като виждам буката как си върти полата, явно това е било подходящия стил, особено щом сватбата е била малка.

Честито на Шведската София!

Ех, не им направихме сметката на тия милиони...

Нощес някой клюкарски сайт ми пробута новина как Томас Маркъл ходил на ръка да носи писмо на Опра, че искал и него да покани на диванчето, да си каже и той неговата гледна точка. И че още след интервюто на Меган при Опра бил казал, че иска да си оправи отношенията с нея и иска да си види внучето, но никой не го е потърсил.
Честно казано, омръзна ми панаира им.
И както и да се развият събитията и каквото и да излезе накрая, тъй като лично не ме касае, нито пък най-близките ми, предпочитам да съм била наивна и излъгана, отколкото излишно да съм се самонавивала и мразила.

# 4 307
  • through the wormhole
Е кой пък твърди подобно нещо. Просто е трудно да повярваш на...някого, само защото го е казал.
Ако Хари е излъгал, го е направил публично! И е застанал зад казаното с лицето и името си.
За жалост тези без имената си източници както посочи anie, често споделят откровени лъжи...как да им вярва човек.

Ето, това вече е нюанс. Няма как да знаем дали са едни и същи, защото са анонимни. Аз смятам, че е възможно сред тях да има такива, които да казват истината - кой знае, както и че сред неанонимните източници на Съсекс все ще се намерят такива, които лъжат.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:19 от BlackHole

# 4 308
Точно BlackHole. Аз за себе си изобщо не вярвам, че от едните идва само чистата истина, а от другите само лъжи. И двете страни си гледат интереса и представят нещата така, както на тях им е изгодно според момента.

Максиминото палто от клипчето много ми хареса. А тортата каква огромна беше.😁

# 4 309
  • Някъде там
Бутанците са на обиколка в страната, цялото семейство Ще следят за ваксинациите и ситуацията с вируса.

# 4 310
Е кой пък твърди подобно нещо. Просто е трудно да повярваш на...някого, само защото го е казал.
Ако Хари е излъгал, го е направил публично! И е застанал зад казаното с лицето и името си.
За жалост тези без имената си източници както посочи anie, често споделят откровени лъжи...как да им вярва човек.
От къде знаем, че са откровени лъжи?

# 4 311
  • в сърцето на един мъж...
Каква е съизмеримостта между паунди и британски лири, защото тези милиони ту са в лири, ту са в паунд и и не става ясно каква точно им е стойността. И съответно как стоят британските парични единици до долари те например

Лира и паунд е едно и също.
Летисия ми е малко странна така облечена. Преди винаги е била естетически издържана. Филип ми хареса, даже и издебнатата снимка Simple Smile
Двете испанки не мога да ги оправя коя каква е. Тоалета от сватбата е интересен, на нея поне й стои много добре.
Снимката на Кейт и Уили от катедралата няма нищо общо с годишнината от сватбата, тоалетът е в цвят екрю, не знам за кой път се каза Simple Smile
Интересно защо всеки път се търсят доказателства за Кеймбриджови, а на ежк-тата на Съсексови не... Питам си просто, отговори не искам.
Честито на София и Карл, щеше да е хубаво да им се роди момиченце, ама момчетата им са толкова хубави, че не е голяма загуба Simple Smile Ще чакаме името сега.
Максима с тортата е много сладка Simple Smile Това май е от нейния проект - музика за всички.

# 4 312
И аз съм от групата на дамите, които не са фенове на Максима. Понякога ми е много симпатична, но цялостният и вид излъчва хаос в моите очи. Доста ми е трудно да го обясня. Постоянната и рошавост е странна, защото и зад нея все пак стои цял екип от гримьори, коафьори и стилисти. Едва ли тя сама се "вчесва" сутрин. Странна работа.
Май HighSpeed спомена, че има страхотни тиари - с това съм напълно съгласна. Десет минути ги разглеждах из Пинтерест и са коя от коя по-красиви.
Току-що попаднах на тази снимка, на която тя ми харесва.
Скрит текст:

# 4 313
Вчера беше минала метлата и не знам дали сте обсъждали новият филм за ХиМ, който бил получил зелена светлина.
https://www.google.co.uk/amp/s/www.townandcountrymag.com/leisure … e-lifetime-movie/

# 4 314
Вчера беше минала метлата и не знам дали сте обсъждали новият филм за ХиМ, който бил получил зелена светлина.
https://www.google.co.uk/amp/s/www.townandcountrymag.com/leisure … e-lifetime-movie/
Даже не разбирам аз вече като мине метлата, обаче актьорите са потресаващи на снимката в статията, много се смях.
Много продуктивна тема са, трети филм вече...

# 4 315
  • София
От къде знаем, че са откровени лъжи?
Ми прочети поста, примерите са красноречиви...и все бяха от "близки източници".
По повод дискусията на кого казаното е истина, на кого -  лъжа. Ще припомня култовата реплика от изявлението на Двореца - "спомените могат да бъдат различни"...
Именно - може и никой да не лъже, но засега имаме една версия на конкретни хора и множество изказвания на неизвестни източници.

# 4 316
Обаче версията не е на конкретните хора. Те повтарят това, което са им казали. И повторено - вече изглежда като доказано от много източници. А не е.

# 4 317
Преди диваните не знаем какво е ставало. Защото Чарлз е спрял да си вдига телефона преди дивана на Опра.
Е как да не знаем какво е ставало. Започнал е пазар лъка да се плаща охраната и следващата година и плащащият логично е спрал да си вдига телефона.
По повод дискусията на кого казаното е истина, на кого -  лъжа. Ще припомня култовата реплика от изявлението на Двореца - "спомените могат да бъдат различни"...

Това го броят само като нечие предположение, защото Чарлз никога няма да седне на някое диванче и да каже: дадох им пари, а те продължаваха да искат. Просто едната страна мълчи, а другата говори каквото й падне и ако вярваш на страната, която мълчи, можеш да изтъкваш само лични предположения, неподкрепени с уверенията на никой от засегнатата страна. Ако вярваш на говорещата страна имаш хиляди доводи, гласящи: Х каза, М каза....

# 4 318
  • through the wormhole
И аз не съм от феновете на Максима. Обаче сигурно съм една от малкото, които харесват Пипа. За мен е хубава жена, симпатична, с миловидно и приятно излъчване. И мъжа ѝ харесвам. Не е красавец и е малко слабичък за моя вкус, но това не е водещо за общото ми мнение за него, което е силно положително. Двамата са ми много симпатични. И сигурно съм една от малкото, които никак не харесват Летисия и Мери. Колкото и да са стилни, са ми еднакво антипатични.

# 4 319
  • в сърцето на един мъж...
Е като започне да се говори от много страни едно и също и човек започва да се замисля дали пък не е истина...

Общи условия

Активация на акаунт