Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 578
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 290
Още при напускането навсякъде се писа, че Чарли им плаща първата година охраната, докато си стъпят на краката и поемат финансовата си независимост, за която настояваха.

# 4 291
Преди диваните не знаем какво е ставало. Защото Чарлз е спрял да си вдига телефона преди дивана на Опра.

# 4 292
  • Някъде там
Есме, благодаря, любопитно ми беше. Изводите си направих определено.

Лана, поздрав с паяци.

# 4 293
Ау, тази рокля на Максима е прекрасна и цвят и кройка и паяците определено Heart Eyes

# 4 294
Не я харесвам. Преди ми изглеждаше само странна с вечно рошавата си коса, но след като прочетох за семейството й, определено не ми е любимка.

# 4 295
Мен пък, въпреки че ги знаем кои са, ме дразни изключително много изпляскването на всяка споделена дума в пространството. Гонещите прайвъси не споделят абсолютно всичко с приятелите си, за които знаят или предполагат, че биха го споделили с целия свят. Извинявам се, но не искам да знам за всеки личен техен телефонен разговор - днес братята си говориха непродуктивно, днес със Зара имахме личен разговор, днес звъннахме на баба да я питаме за дядо... Или пък - правих кекс/торта/гофрети и ги пратих нейде си...
Някак некралско, нехерцогинско е това поведение. А ако искам да се държа като обикновен човек - няма да държа всяко мое действие да е отразено световно.
Папиш, подсещаш ме и за основната разлика между едните приятели и другите. На Уилям приятелите макар и да не ги знаем поименно са коментирали работата му, качествата му, плановете му за бъдеща работа, но не навлизат в личния живот на никой, дори в неговия собствен личен живот. Докато Грейс и компания като най-долни клюкарки изнасят лична информация касаеща не приятелката им Мегън и съпруга й Хари, а трети лица. Има огромна разлика.
Всё едно жената на брат ви да е приятелка с някоя журналистка и утре изненадващо да прочетете или да чуете по ТВ, че приятелката - Гери на жената на брат ви разказва как вие и брат ви сте говорили по телефона и сте си казали нещо, което брат ви не харесва, защото той смята че сте длъжна да го дондуркате заедно с жена му и децата му до пенсия а той да се плацика в басейнчето на двора си на вилата, а вие сте му казали, че трябва сам да си изкарва каквото му е нужно, защото си имате ваши задължения и отговорности към вашето семейство. И всичко това става обект на обсъждане в медийното пространство, а вие сте толкова доволна, че даже ще почерпите приятелката Гери в някой хубав ресторант.

# 4 296
Днес кронпринцът на Албания Лека има рожден ден:

# 4 297
  • София
Лана, поздрав с паяци.

😍😍😍
Страхотен цвят за Максима...паячетата са много хубави!
Скрит текст:
не мога да се меря с Максито 🤣

# 4 298
Максима от видео, в което ѝ подаряват торта.

https://www.instagram.com/tv/CM4-_WkH9qE/?igshid=17iuj70pi7hl2
(Инстаграм не иска да ми преведе за какво става на въпрос)

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 10:27 от Tinо

# 4 299
  • through the wormhole
Мен не спира да ме учудва твърдението, че щом застанеш с името си зад думите си, то истинността им не подлежи на никакво съмнение. И обратното, ако източникът е анонимен, то задължително лъже. Всичко е бяло или черно, няма нюанси. Малко ми е крайно това. Не търся обяснение от никого, наясно съм, че всеки вярва в каквото иска. Интересно ми е, ако хипотетично КС седне на диванчето на Опра с все имената си и разкаже тяхната версия, ако източниците им излязат от анонимност, тогава дали пак ще важи максимата, че щом застават с лицата си, то истинността на твърденията им не подлежи на съмнение?

# 4 300
Май София е родила.

# 4 301
Мен не спира да ме учудва твърдението, че щом застанеш с името си зад думите си, то истинността им не подлежи на никакво съмнение. И обратното, ако източникът е анонимен, то задължително лъже. Всичко е бяло или черно, няма нюанси. Малко ми е крайно това. Не търся обяснение от никого, наясно съм, че всеки вярва в каквото иска. Интересно ми е, ако хипотетично КС седне на диванчето на Опра с все имената си и разкаже тяхната версия, ако източниците им излязат от анонимност, тогава дали пак ще важи максимата, че щом застават с лицата си, то истинността на твърденията им не подлежи на съмнение?

Такова предположение не може да се коментира, защото на всички е ясно, че е невъзможно да се случи. Този факт променя много нещата.

# 4 302
  • София
Е кой пък твърди подобно нещо. Просто е трудно да повярваш на...някого, само защото го е казал.
Ако Хари е излъгал, го е направил публично! И е застанал зад казаното с лицето и името си.
За жалост тези без имената си източници както посочи anie, често споделят откровени лъжи...как да им вярва човек.

# 4 303
  • Някъде там
Ха ха ха как съм улучила.
Страхотни сте и двете.
Твоите са по ежедневни.
Обиците искам да видя от тук.

От музикалния проект на който е патрон е това видео и снимки, Тино. Наближава юбилея ѝ , затова са и подарили торта.
Цялото.
https://www.instagram.com/tv/CM5EXyxHTig/?igshid=m99w9jvo8to3 
Превод
Скрит текст:
получава посещение от делегация от фондация Meer Muziek in de Klas с изненада в чест на петдесетия си рожден ден: още повече музикално образование.  Кралица Максима вече поставя първата свещ!  

# 4 304
Колкото може да са лъжливи източниците, толкова и Хари. Ако той лъже няма кой да го обори, и той го знае, затова аз не вярвам и на него, както и  на анонимните източници. гледам на историята като на зрелище, .

Общи условия

Активация на акаунт