Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 592
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 275
  • София
...Чарлз с право не иска да говори с такъв наглец и неблагодарник. Очевидно във възпитанието на този човек има много големи пропуски...
Възпитанието не трябва ли да е дело на баща му? Ако е така не виждам защо трябва Чарз да е изненадан от резултатите?

# 4 276
Защото за женените мъже единствено възпитанието от жената става водещо.

А баща му какво му е дал - някакви си 2 милиона паунда, нищо не е.

# 4 277
Коя жена в случая?

# 4 278
  • София
Ей, не се спряха тия кралски "приятели" да говорят анонимно пред тоя и оня кралски кореспондент - и после "вЕрвайте ми".
Статията за Уили и тя ли беше от Роя Ника?

# 4 279
Това че КС в частност Чарлз са се провалили с възпитанието на Хари не означава, че последният не е нагъл и неблагодарен и че не е заслужил напълно игнора от баща си. Кой знае какви още безумно нагли претенции е обявил пред семейството си между напускането на Англия и диванчето на Опра.

Ами те и приятелките на Мегън надлежно уведомяват света кога Хари и Мегън са спали, яли, говорили по телефона и т. нат. Защо те дразнят приятелите на Уилям, а приятелките на Мегън не те дразнят?

# 4 280
  • Някъде там
Есме, може ли извлеченията ?
Един източник  казва: Изненада беше да чуя, че е бил отрязан, предвид банковите извлечения.“
Прочетох цялата статия, такива не видях.

Булката.

Сватбата е била малка. Харесва ми София.

# 4 281
2 млн паунда за годината от 21 милиона приходи са им се сторили крайно малко на Съсексови. Херцогството е създадено, за да издържа Уелския принц и семейството му и те вероятно се представят нещата като разделяне на приходите на 3 равни части, тъй като и Уилям има право наред с Хари. Може би са заминали с тази идея. 4 млн от 7 за охрана и още 3 за поддържане на имиджа. Така животът е просто песен. Ако започнат да печелят стотици милиони от договори, тези 7 млн вече няма да са толкова важни, с тях и без тях все може. Ако не стане, стандартът е гарантиран и само с тези приходи. Чарлз дал 2 млн, освен това става ясно, че ще са последни. Каквото и да ви говорят, винаги става въпрос за пари. Чия беше тази максима?

# 4 282
  • София
Защо те дразнят приятелите на Уилям, а приятелките на Мегън не те дразнят?
Защото знаем кои са! Не се крият зад ЕЖК...

Не ми харесва полата на София...но сандалите 😍😍

# 4 283
Извлечения? Не съм банкера на Чарлз.😂😂😂
Статия като всяка друга. Който иска да вярва, който не иска - да не вярва.😀

# 4 284
Банковите извлечения не са нещо което подлежи на публикуване. Такива се представят само пред съда и данъчните. Даже данъчните трябва да имат специално разрешение за да имат достъп до банковите извлечения на когото и да е било.

Искаш да кажеш че познаваш лично Грейс някоя си? Тя е точно толкова анонимна, колкото и приятелите на Уилям. Абсолютно едно и също е. Виж ако някоя общо известна личност, която в кариерата си разчита на авторитета си започне да изнася такава информация тогава ще знаем кой е и ще е нещо повече от една жена каза. Иначе Грейс някоя си е точно клюкарката от съседния имот образно казано.

# 4 285
Хм, един източник казал?🤣 тва да не е същия източник дето каза, че Меган щяла да ражда под хипноза, с дула, в къщи, или  от оня източник дето искаше от друг ''източник'' да излъже, че Меган му е била любовница? Или пък същия източник дето снесе ''достовярната'' история за реването преди сватбата на Меган, или същия дето твърдеше, че Катрин Латъм е напуснала след като това не е вярно. Забавни са тия източници дума да няма🤣🤣🤣

# 4 286
Много интересно, дразните са на недомлъвките при Хари и Меган, но не се дразните на ежк от двореца. Щото си е топно недоказуемо изказването "предвид банковите извлечения".

Тази зелена пола като я гледам отблизо изобщо няма на какво отгоре да ми хареса, освен цвета, обаче наистина ми допада много.

# 4 287
Мен пък, въпреки че ги знаем кои са, ме дразни изключително много изпляскването на всяка споделена дума в пространството. Гонещите прайвъси не споделят абсолютно всичко с приятелите си, за които знаят или предполагат, че биха го споделили с целия свят. Извинявам се, но не искам да знам за всеки личен техен телефонен разговор - днес братята си говориха непродуктивно, днес със Зара имахме личен разговор, днес звъннахме на баба да я питаме за дядо... Или пък - правих кекс/торта/гофрети и ги пратих нейде си...
Някак некралско, нехерцогинско е това поведение. А ако искам да се държа като обикновен човек - няма да държа всяко мое действие да е отразено световно.

# 4 288
То прайвъсито важеше само за УК. не са казали, че и в САЩ ще държат на него.Joy

# 4 289
  • Варна
Аз пък го вярвам това за двата милиона. Някак ми се струва, че Чарли би го направил за сина си и снаха си. Освен това се споменава, че ги е дал при напускането. Тогава отношенията не бях чак толкова ледени както са сега, още не бяха започнали да дрънкат по диваните.

Общи условия

Активация на акаунт