Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 283
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 365
Кой е този James Palmer?
Американски журналист знае какво прави принц Уилям в Англия?
Намирисва на фейк новина 🤐
Клюката, че Уилям изневерява също тръгна от американска блогърка, фенка на Съсекс. После сама си призна, че си го е измислила, но влакът тръгна.
Може пък Мегито да и е платила, за да си измисли такава история. Joy
Тези американци много запознати ще излязат.

# 4 366
  • На топло
Да, а защо всъщност му е спрял кинтите за охрана? За какво го наказва?

Нали уж ги подкрепяха.
Хари е пълнолетен, като всички мъже на тази планета е време да си издържа сам семейството.
И да спре лъжите, с които очерня близките си 😊.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 00:07 от Hello♥J

# 4 367
# 4 368
Цялата работа тръгва от една статия на Сън, че Роуз и Кейт са се скарали, а Уилям се опитвал да ги помири. Не се казва причината за спора. После една жена, май журналистка, прави предположение, че причината е изневяра в Туитър. И оттам ретуитват, споделят и тръгва слуха. Накрая жената беше постнала извинение.

# 4 369
Страхотна снимка на Кейт!
Според мен много хора, които са в депресия и са достигнали до онова тъмно място, се чувстват ужасно самотни, отритнати от случващите се събития, неразбрани и усещат, че няма към кого да се обърнат. Затварянето в себе си води до онова усещане, че никой няма да разбере, нито да помогне, което яде отвътре. Не знам защо веднага се прие, че цялото семейство на Хари не го има човек едва ли не и са щели да го отблъснат заради този проблем, а не се допуска, че може би един човек, който е стигнал до дъното на собственото си страдание, не може да прецени съвсем трезво ситуацията и в допускането си пропуска страшно много.
Но ако за версията "Влюбемните Хари и Мегън сплотено избягаха от злия брат, истеричната снаха и бездушния баща" е по-добре да се смята, че едните са героите отпрашили на бял кон, а другите еквиваленти на царицата от "Снежанка", които искат да изядат младите влюбени, няма лошо. Просто е същото поляризиране на образите, за което говори и Мегън.

# 4 370
  • Sydney
Порцеланът за рд на баба ми напомня този модел на Роял Алберт:

https://www.myer.com.au/p/lady-carlyle-teacup---saucer-503426530 … &gclsrc=aw.ds

Мен ми харесва... Simple Smile

Кейт на снимката е с Тед Бейкър пуловер (залагам)...

Мъжът на Пипа ми е супер антипатичен, казвала съм го и преди. Тя с годините става все по-зле. Не ми е харесвала как изглежда от сватбата й.

Алберт каза каквото мисля и аз. Тези неща се решават в семейството, а не пред Опра. Другото вече сме го коментирали и не ми се влиза пак в същата дискусия.

И една статия, за мен пр, но все пак:
След интервюто разкриват, че са дарили 10к на организация занимаваща се с расизъм.

https://apple.news/ANbnXZHhSRpOLuU5gTgxbLw

# 4 371
https://www.bbc.com/news/uk-england-nottinghamshire-56536993
Дарили 10к преди интервюто, ама от организацията решили да го обявят чак след интервюто с Опра.

Колкото повече минава време от шоуто на Меган и Хари, толкова си мисля, че ставаме свидетели на перфектно изиграна PR стратегия, за да стартират собствен бранд за милиони - почнаха да говорят за тях в Америка и първо едната работа на Хари, после втората, после даренията, които чакат зелена светлина да бъдат обявявани, та и холивудските филми. Не знам дали Меган гони политическа кариера, но щом е наела агенцията Invisible Hand , водила политическите кампании на Клинтън за изборите и на Обама(докато е бил в белия дом) се готви да прави сериозни начинания.

# 4 372
Не разбирам защо ми беше изтрит въпроса, за това ще перефразирам.
Виждали ли сте откровени расистки статии за Мегън някъде? Не коментари, статии или репортажи?

# 4 373
Сладки Максима и съпруг. Може и да е слагана снимката, но аз не съм я виждала. А и ми допада повече за “Добро утро” в почивен ден от вечните писания за Меган.

# 4 374
Бенита, този порцелан ми допада повече пт юбилейния.

Iseis, този въпрос сериозен ли е?

Много е забавно как всеки негативен слух за Уилям веднагически бива отхвърлен, даже е завидно, че и историята му до първата му уж буква се цитира, а доказано лъжливи за брат му се въртят ли въртят в темата безспир.
Един ден, ако доживеем да излязат неща наяве, ще има разочаровани, сигурна съм. Защото нито едният е толкова лош и черен нито другият толкова бял и благороден.
Аз не мога да забравя отношението на Уилям към Кейт преди да се сгодят.

Снимката на Кейт с фотоапарата е много хубава.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:16 от Ули

# 4 375
Silvi, на много от нас ни допада повече Joy
Добро утро и на теб!
И аз не съм виждала снимката, готини са.
Максима в слънце, такава каквато си е.

# 4 376
Софи Уикелман е участвала във филма с гледаемост няколко пъти х тази на някакви костюмари.  В милиони все пак. Сериалът не е излъчвал нови епизоди  от години, но не спират да го повтарят нон стоп. Не виждам никаква база за сравнение.

# 4 377
  • Някъде там
Silvi, на много от нас ни допада повече Joy
Добро утро и на теб!
И аз не съм виждала снимката, готини са.
Максима в слънце, такава каквато си е.
Добро утро и от мен с едно прекрасно сияещо момиче.
Две снимки които не съм виждала тук. Толкова щастие и любов лъха от тях.

# 4 378
  • Sydney
М Даа, роял Алберт имат много хубави неща... една от любимите ми колекции е Дъ дъчес, имам и този розивия сет също.

Тази Софи, която в двама мъже и полоеина ли говорите? Ако е същата, тя играе в новите сезони с Аштън Кътчър.

# 4 379
  • Някъде там
Нещо са ми много шарени тези на роял Алберт.
Виж на датските Роял Копенхаген съм голям фен.
https://www.royalcopenhagen.com/Series/c/Series

Общи условия

Активация на акаунт