Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 294
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 350
Нали се коментираше, че само приятелките на Меган излизали с имената си. Ето тук човек работил с тях, общувал очи в очи с тях пише статия. Не виждам причина да взимаме на сериозно коментарите от бегли познати на Меган като журналистката Гейл, а да не взимаме коментарите на хора, работили с тях 10+ години.

Друг кралски кореспондент, който е отразявал много събития с Хари за психично здраве Roya Nikkhah казва Harry is the most literate and clued-up person on mental health that I have ever met, going back many years."He has every single organisation plugged into [mental health] at his fingertips. He talks to them all the time. He knows about mental health.
"Which is why I was so struck and confused by those comments he made in the interview that he didn’t know where to turn.”
Превод:
Скрит текст:
За нея Хари е човекът с най-много познания по mental health, който познава връщайки лентата назад. Той има достъп до всяка една огранизация свързана с психичното здраве, само да щракне с пръсти. Той говори с тях постоянно. Знае толкова много. Именно затова бях толкова объркана и озадачена от думите му в интервюто, че не е знаел накъде да се обърне.

Наистина има много логика в думите й. Каквото и да е било психичното състояние на Меган, думите им, че Хари не е знаел накъде да се обърне, било го е срам да сподели със семейството си, само я стискал до бяло по кокалчетата звучат абсурдно. Още повече, че Хари има толкова много видеа, патронажи в които говори точно за това. Или много нагло лъжат, или Хари е далеч от mental health guru, за какъвто се продава в САЩ.

П.С. В отговор на коментара, че кралските журналисти са жълтури: то щото Опра, гейл и другите не са Simple Smile Поне на кралските журналисти работата им е да пишат с десетилетия за роялите, да са на срещи с тях, да ги придружават по събития в и извън страната. Опра и Гейл разбират от всичко - изневери, кралски истории, съдебен спор, пишат книги, списания, сега Опра си има и частен клуб. Шоуто на Опра и Хари и Меган е дефиниция за жълто предаване, очевидно незапозната с елементарен протокол, традиции; пускаща фалшиви заглавия на екран, целящи да заблудят, че това са заглавия от английски вестници; целенасочено е едитвано до такава степен, че Меган няма едно пълно изречение, само недомлъвки, въздишки. После говорителите на Меган пускат изявления, че то не било сватба, а репетиция на словата им. Смешна работа

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:05 от Анонимен

# 4 351

А Принц Албер, дето е посял деца по целия свят, най добре да си трае по въпросите на семейството.
По тази логика Мегън с родата за пример къде е тръгнала да се изказва за кралското семейство?

# 4 352
По тази логика, всеки да се изказва за своето семейство. Мегън за нейното(мъжовото), Албер за своето. Simple Smile

Аз от думите на Хари не виждам да казва, че не е знаел към кого да се обърне, а че е изпитал неудобство да се  обърне към семейството си. Тоест, че е счел, че не би получил помощ и разбиране от тях. А защо така - те си знаят. Ако брат ми се срамува при такъв проблем да сподели с мен, или с баща ни, нещо не е наред между нас, не е ли така?

Не е казвал, че не знае към кого да се обърне в целия свят, явно са се обърнали към други хора, за някои от които разбрахме, може и професионална помощ да са ползвали. Видно е, че са се справили.

# 4 353
По тази логика, всеки да се изказва за своето семейство. Мегън за нейното(мъжовото), Албер за своето. Simple Smile

Аз от думите на Хари не виждам да казва, че не е знаел към кого да се обърне, а че е изпитал неудобство да се  обърне към семейството си. Тоест, че е счел, че не би получил помощ и разбиране от тях. А защо така - те си знаят. Ако брат ми се срамува при такъв проблем да сподели с мен, или с баща ни, нещо не е наред между нас, не е ли така?

Не е казвал, че не знае към кого да се обърне в целия свят, явно са се обърнали към други хора, за някои от които разбрахме, може и професионална помощ да са ползвали. Видно е, че са се справили.
Прилагам ти транскрипт, казва първо, че не е знаел какво да направи, че не е бил подготвен за такова нещо. Той също е изпаднал в дупка. Бил е ужасен и не е могъл да направи нищо. Чак след това питат за семейството и той казва, че се е срамувал да им каже. Накрая завършва, че не е имал никого към който да се обърне. На друго място Меган реферира, че по-късно е говорила с близка приятелка на Диана, журналлист, но няма подробности
Скрит текст:
Harry: Mm-hmm.

Oprah: And you didn’t know what to do?

Harry: I had no idea what to do. I wasn’t . . . I wasn’t prepared for that. I went . . . I went to a very dark place as well. But I . . . I wanted to be there for her and . . . 

Meghan: Also, we didn’t leave right that minute, right?

Harry: I was terrified.

Meghan: We still . . . that’s almost a year after.

Oprah: So then did you tell other people in the family, ‘I have to get help for her. We need help for her’?

Harry: No. That’s just not a conversation that would be had.

Oprah: Why?

Harry: I guess I was ashamed of admitting it to them.

Oprah: Oh.

Harry: And I don’t know whether . . . I don’t know whether they’ve had the same . . . whether they’ve had the same feelings or thoughts. I have no idea. And it’s a very trapping environment that a lot of them are stuck in.

Oprah: You were ashamed of admitting that Meghan needed help?

Harry: Yeah.

Oprah: Mmm.

Harry: I didn’t have anyone to turn to.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:30 от Анонимен

# 4 354
Американският журналист Джеймс Палмър съобщава, че Уилям сключил сделка с таблоидите да ''погребат'' историята за предполагаемата му забежка с някаква комшийка ако им дава негативна информация за Меган, това докато още е била бременна.

Пише че от двореца имали комплексирани отношения с медиите от години, менящи се между легални заплахи и сделки да забравят някоя кофти история за Кеймбриджови ако я изтъргуват за такава за Меган. Чудничко.

# 4 355
  • Варна
Абе, Меган по-добре да не се изказва много, че в техния случай поговорката за отпускането на въже се потвърждава напълно. Колкото повече говорят, толкова повече се закопават сами. Хващат ги в лъжа подир лъжа.

# 4 356
Двете актриси в кралското семейство

Софи Уинкълман е женена за сина на първи братовчед на бабет и е участвала за кратко в сезон на Двама мъже и половина. Споделила наскоро, че не би могла да се справи с цялата Меган обсесия ако е била насочена върху нея. И двете са американки че и калифорнийки, и на двете първото им дете е родено в ОК, а второто в САЩ (е, на Меган още не е родено, де), и двете живеят в САЩ.

Нещо не ти е вярна информацията.
Софи е британка, не е родена в САЩ и не живее в САЩ от 2013-та.
4 години в САЩ не те правят американка.
Местят се в Англия след раждането на първото дете.
Сега видях - действително е британка, но след сватбата с някакъв си лорд се местят да живеят в САЩ и там се ражда второто им дете, докато първото е родено в ОК.

# 4 357
  • в сърцето на един мъж...
Албер колкото и деца да е посял, не отиде да ги развее публично Simple Smile Нито е казал нещо за тормоз над него от семейството Simple Smile Несравними са двете неща.

# 4 358
Американският журналист Джеймс Палмър съобщава, че Уилям сключил сделка с таблоидите да ''погребат'' историята за предполагаемата му забежка с някаква комшийка ако им дава негативна информация за Меган, това докато още е била бременна.

Пише че от двореца имали комплексирани отношения с медиите от години, менящи се между легални заплахи и сделки да забравят някоя кофти история за Кеймбриджови ако я изтъргуват за такава за Меган. Чудничко.
Както казват на английски, чаят е горещ Coffee
Дано, дано скоро някой да успее да напише нещо подробно. Не, че ме интересуват любовниците на Уилиям, но ако е истина, да "търгуваш" с брат си и бременната му жена, за да криеш собствените си изцепки, надминава делата на всички, дори на Албер Wink

# 4 359
Двете актриси в кралското семейство

Софи Уинкълман е женена за сина на първи братовчед на бабет и е участвала за кратко в сезон на Двама мъже и половина. Споделила наскоро, че не би могла да се справи с цялата Меган обсесия ако е била насочена върху нея. И двете са американки че и калифорнийки, и на двете първото им дете е родено в ОК, а второто в САЩ (е, на Меган още не е родено, де), и двете живеят в САЩ.

Нещо не ти е вярна информацията.
Софи е британка, не е родена в САЩ и не живее в САЩ от 2013-та.
4 години в САЩ не те правят американка.
Местят се в Англия след раждането на първото дете.
Сега видях - действително е британка, но след сватбата с някакъв си лорд се местят да живеят в САЩ и там се ражда второто им дете, докато първото е родено в ОК.
Точно обратното!
Първото е родено в САЩ и после се прибират в Лондон.

# 4 360
  • На топло
Кой е този James Palmer?
Американски журналист знае какво прави принц Уилям в Англия?
Намирисва на фейк новина 🤐

# 4 361

Прилагам ти транскрипт, казва първо, че не е знаел какво да направи, че не е бил подготвен за такова нещо. Той също е изпаднал в дупка. Бил е ужасен и не е могъл да направи нищо. Чак след това питат за семейството и той казва, че се е срамувал да им каже. Накрая завършва, че не е имал никого към който да се обърне. На друго място Меган реферира, че по-късно е говорила с близка приятелка на Диана, журналлист, но няма подробности
Скрит текст:

Harry: I had no idea what to do. I wasn’t . . . I wasn’t prepared for that. I went . . . I went to a very dark place as well. But I . . . I wanted to be there for her and . . . 

Oprah: So then did you tell other people in the family, ‘I have to get help for her. We need help for her’?

Harry: And I don’t know whether . . . I don’t know whether they’ve had the same . . . whether they’ve had the same feelings or thoughts. I have no idea. And it’s a very trapping environment that a lot of them are stuck in.

Спокойно, сигурна съм, че с времето ще научим в подробности как точно Мегън е преодоляла депресията, към кого са се обърнали, ползвали ли са професионална помощ и всичко останало.

Пък и събитията сами показват, че Хари е взел поне една твърде ефикасна мярка - преместиха се далече от тормоза над жена му.

# 4 362

100% Уили е сключил такава сделка и е пускал смс-и на медиите "Меган не си пусна водата в тоалетната", "Разрева жена ми"; "Бие брат ми", "Изнудва татко за кинти"

Не знам за теб, но аз видях доста корици и статии как Кейт е изоставена; как й изневеряват под носа; какво унижение; мъчела да се го върне и тн. Ежедневно имаше статии, ако Кейт не е до него в някакъв ангажимент как си седи у дома покрита със срам, а Уилям си хойкал при съседката. Дори и в темата имаше не малко линкове към статии за изневярата.

Според мен както Меган пускаха дела и оплаквания към таблоидите, така и Уилям сигурно е направил същото. Разликата е, че няма да седнат на диванчето на Опра да го оповестят, а са си траели. Другата разлика е, че надали бъдещия крал има нужда да търгува с жълти клюки за Меган или когото и да е.

Междудругото според тази статия https://micky.com.au/meghan-markle-believes-prince-william-had-a … se-hanbury-rumor/ Меган е била убедена в изневярата. Може би тя е търгувала с медиите и пускала жълтини Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:55 от Анонимен

# 4 363
  • На топло
Скрит текст:

Скрит текст:

Спокойно, сигурна съм, че с времето ще научим в подробности как точно Мегън е преодоляла депресията, към кого са се обърнали, ползвали ли са професионална помощ и всичко останало.
Пък и събитията сами показват, че Хари е взел поне една твърде ефикасна мярка - преместиха се далече от тормоза над жена му.
Странно, преместиха се далеч от тормоза, но нямат нищо против гадното семейство да им плаща охраната, да ги издържа и да им даде няколко титли.
Хари плаче в ефир, че татко е спрял парите 🤢

# 4 364
Да, а защо всъщност му е спрял кинтите за охрана? За какво го наказва?

Нали уж ги подкрепяха.

Общи условия

Активация на акаунт