Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 311
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 335
  • София

Летисия, от времето като журналист в CNN

Ей така Летисия ми харесва.  Не я помня в CNN, но я помня в TVE. И я харесвах тогава. Вчера гледах клипове от Андора- ледена е тази жена. На нея дори очите ѝ не се усмихват тогава, когато Фелипе и останалите около тях се радват на децата. Очите им са топли, нейните - лед. Бррр. За щастие двете инфанти не са "закачили" от нейния стоманен взор, изглеждат слънчеви и добри момичета.

# 4 336
  • Някъде там
Има няколко вида джин.

Изстрели в чест на новия принц.

# 4 337
  • Пловдив
И на мен Пипа ми харесва, мъжът ѝ ми е симпатичен по своему. Освен това харесвам и Беатрис, донякъде и Юджийн. И Виктория Шведска. За сметка на това не ми се нравят както казах Максима, Мери ми е малко странна, Лети - пренавита, но по-скоро я харесвам. Останалите ми са безразлични. Е, има една, която не понасям, но ще си премълча коя е Grinning

# 4 338
# 4 339
  • София
Преписано: "Ернст Август е осъден на 10 месеца условно и му е отказано правото да живее в имението си в Грюнау, Австрия в продължение на три години.
Срещу тази присъда неговите адвокати подадоха жалба до съда.  Особено, твърдят те, отричането на правото да живееш на собствена земя е нечувано и нищожно.
Може да отнеме месеци, докато съдебният апарат отново влезе в действие.  Дотогава Ернст Август може да живее в Грюнау, тъй като не е официално осъден."

# 4 340
Цитат
Да, доста хора познаващи и работили с Мегън, казаха едно и също - мил, разбран, човечен и отговорен човек. И нито един анонимен...

И това какво всъщност означава?
Защото пък други хора, също неанонимни и които я познават - баща, сестра, брат? казаха друго за нея.

Проблемът с Мегън не е, че някой говори нещо за нея и ние си сменяме мнението.
Всеки си има някакво и то е свързано с неговото възприятие, а не с какво е чел по вестници и форуми.
От първото ми "запознанство" с нея, без да съм замърсена от външно мнение, ми направи лошо впечатление, че не се разбира с никого от родата си. Да, вероятно баща и` не струва, да, вероятно сестра и` не струва, та не иска да я види от 13 години и не се интересува от състоянието на жена-инвалид, нейна кръв; да, вероятно братовчедите и` не струват и т.н. Но чак пък да няма нито един, който да заслужава безвъзмездната и` любов, независимо какъв е и какво е направил?!?
Сега, след интервюто, тя показа че не се различава по нищо от баща си, например - смачква в интервю семейството на мъжа си, защото не им е осигурило достатъчно финансиране. Изисквайки зачитане на своето прайвъси, не се посвенява да наруши това на цяло кралство - изпускането на битови разправии и подробности отвътре не и` пречи, ако не е насочено към нея.
И това в момент на пандемия, когато милиони по света изпитват истинско страдание.
Изказването за нечовешката мъка, която изживява - на фона на бедствията в Африка.
Надписването на бананите, бебешко парти и подобни - някак от тези неща няма никаква нужда обслужващия персонал да определя или променя отношението ни към нея - ние си правим изводи. От това и от начина, по който се държи с мъжа си, с кралицата, с околните - дори на обществено място.

Иначе я намирах и намирам за красива, запазена, има усет за дрехи, обувки, има сладко носле и умее да изглежда нежно и невинно.

# 4 341
  • София
Понеже си ме цитирала, се чувствам длъжна да отговоря, да не изглежда невъзпитано.
Та - уважавам мнението ти, не го споделям, но честно казано вече толкова се отегчих от това дъвчене на Мегън, и все едно и също си говорим, че ако никой не я спомене една седмица поне, ще бъде чудесно! Знам, че не е възможно, обаче 🙃

# 4 342

Танцува Joy

# 4 343
https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2021/03/27/harry-meghan … h-royal-reporter/
Mного интересна дълга статия от дългогодишен кралски репортер, която е писала за Съсекс от самото начало, защитавала ги е дори, тя също е писала статия, че Меган е разплакала Кейт и застава зад думите си и че има източник от първа ръка.

Копирам чужд превод:
Скрит текст:
Обвиненията в расизъм отдавна се отправят срещу всеки, осмелил да напише нещо по-различно от недвусмислена похвала на Хари и Меган. Но дори и аз бях смаяна от язвителността в социалните медии след телевизионното двучасово интервю на двойката, в която те заклеймиха както Кралското семейство, така и британската преса като расисти, докато се оплакваха от „непоносимия“ им живот на мултимилионери в ръцете на злата монархия. И това се случва, докато останалата част от Обединеното кралство губи свои близки и препитание в условията на глобална пандемия.

Аз имам кожа, по-дебела от тази на носорог, и не ме притесняваха толкова много нееднократните препратки към мен като „a total c—“ (предполагам, че има предвид думата cunt), нито дори намека, че трите ми деца трябва да бъдат дадени за осиновяване. В един момент някой дори ми каза, че би било добра идея да се пропия до смърт като майка си, за чийто хроничен алкохолизъм съм писала много.

После Камила споделя, че феновете на Меган наричат кралските кореспонденти "white supremacists", изпращат омразни мейли на пресата, в офиса, а също така и в дома на журналистите.

Наречете ме повърхностна, но аз наистина далеч повече се интересувах от факта, че Хари излизаше с бивше ‘briefcase girl’ от американската версия на Deal or No Deal, отколкото от цвета на кожата й. В началото изобщо нямах представа, че отразяването на тези две любовни птици ще се превърне в такъв кошмар.

Онлайн враждебността започна да се разраства около 8 дни след първата история, когато тогавашният секретар на Хари, Джейсън Кнауф, публикува „безпрецедентно“ изявление, в което обвини медиите в „прекрачване на границите“.

„Неговата приятелка Меган Маркъл била обект на вълна от злоупотреба и тормоз“, расовите нюанси на коментари и откровен сексизъм и расизъм на троловете в социалните медии и коментарите под статиите “.

Майката на Меган, Дория Рагланд, очевидно била обсадена от фотографи, подкупи били предлагани на бившия приятел на Меган, „бомбардиран бил почти всеки приятел, колега и любим човек в живота й“.

Според показанията на херцогинята пред глобална многомилионна аудитория от милиони, семената за напускането им от Кралското семейство били посяти от статия, която аз написах през ноември 2018 г., в която се намеква, че тя е разплакала Кейт по време на пробите на шаферската рокля на принцеса Шарлот.

Бившата звезда от  „Suits“, обаче, твърди, че се било „случило обратното“: „Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо, свързано с роклите, и това ме разплака и наистина нарани чувствата ми.  Laughing Laughing Laughing

След това тя продължи да критикува двореца, че не е успял да коригира историята - предполагайки, че кралски помощници са го направили нарочно, за да защитят херцогинята на Кеймбридж.

Всичко това ме постави в малко нелепа ситуация. Както казах на Филип Шофийлд на сутринта на следващия ден, „Аз не пиша неща, които не вярвам да са верни и които не са били наистина добре проучени.“

Така че ще ми простите, ако не мога да разбера, защо Мегън не е почувствала нужда да коригира тази уж крещяща грешка, след като е имаше свой собствен ръководител на комуникациите от март 2019 г. - или поне, докато „сътрудничише“ на Скоби, който в най-продаваната си агиография казва, че „никой не е плакал“?
Опра не желаеше да посочи несъответствията в показанията на Хари и Меган, но кралските репортери искат да питат, как така херцогинята е успяла да излезе 4 пъти извън страната през шестте месеца след сватбата си, в допълнение към официалните обиколки до Италия, Канада и Амстердам, както и да се впусне в продължителен меден месец, ако е била „предала“ паспорта си?

Въпреки че никой не би искал да омаловажи степента на нейните психични проблеми, наистина ли е вярно, че тя е напускала къщата само 2 пъти за 4 месеца, след като има 73 кралски ангажименти според Court Circular през 17-те месеца между сватбата й и заминаването на двойката в Канада?

За някои е странно, че двойката твърди, че са им били „запушени устите“, след като са успели да подадат толкова много жалби, включително прибягвайки до съдебни действия, заради истории, за които твърдят, че дори не са чели. Има нещо противоречиво в двойка, която обвинява таблоидите в липса на саморефлексия, двойка, която отказва да поеме каквато и да е било вина - за каквото и да било.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:17 от Анонимен

# 4 344
  • София
Скрит текст?
Имаше оплаквания от чаршафи...

# 4 345
Двете актриси в кралското семейство

Софи Уинкълман е женена за сина на първи братовчед на бабет и е участвала за кратко в сезон на Двама мъже и половина. Споделила наскоро, че не би могла да се справи с цялата Меган обсесия ако е била насочена върху нея. И двете са американки че и калифорнийки, и на двете първото им дете е родено в ОК, а второто в САЩ (е, на Меган още не е родено, де), и двете живеят в САЩ.

# 4 346
Иначе този Омид, който е в отбора на Меган и написал книга е перфектен пример за това как феновете на Меган атакуват всеки критик. https://twitter.com/scobie/status/1375003985065746433
Oh good, another angry white guy writing about Meghan Markle.
"Супер, още един ядосан белокож ще пише за Меган" Тук аз виждам расизъм към белите от мажоретката на Меган Омид

А тук има видео на Принц Албърт от Монако с ВВС, критукува Хари и Меган: https://www.bbc.com/news/av/world-europe-56535206 Казва, че такъв вид публично излагане на тяхното недоволство (за да не използва по-силна дума) не е трябвало да бъде пред целия свят, а в семейството. Казва, че това не е подходящия форум за такива дискусии и дава съвет на Хари: желае му най-доброто, но светът е труден и се надява, че ще намери мъдрост и трезва преценка за правилните избори.

# 4 347
https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2021/03/27/harry-meghan … h-royal-reporter/
Mного интересна дълга статия от дългогодишен кралски репортер, която е писала за Съсекс от самото начало, защитавала ги е дори, тя също е писала статия, че Меган е разплакала Кейт и застава зад думите си и че има източник от първа ръка.

Копирам чужд превод:
Скрит текст:
Обвиненията в расизъм отдавна се отправят срещу всеки, осмелил да напише нещо по-различно от недвусмислена похвала на Хари и Меган. Но дори и аз бях смаяна от язвителността в социалните медии след телевизионното двучасово интервю на двойката, в която те заклеймиха както Кралското семейство, така и британската преса като расисти, докато се оплакваха от „непоносимия“ им живот на мултимилионери в ръцете на злата монархия. И това се случва, докато останалата част от Обединеното кралство губи свои близки и препитание в условията на глобална пандемия.

Аз имам кожа, по-дебела от тази на носорог, и не ме притесняваха толкова много нееднократните препратки към мен като „a total c—“ (предполагам, че има предвид думата cunt), нито дори намека, че трите ми деца трябва да бъдат дадени за осиновяване. В един момент някой дори ми каза, че би било добра идея да се пропия до смърт като майка си, за чийто хроничен алкохолизъм съм писала много.

После Камила споделя, че феновете на Меган наричат кралските кореспонденти "white supremacists", изпращат омразни мейли на пресата, в офиса, а също така и в дома на журналистите.

Наречете ме повърхностна, но аз наистина далеч повече се интересувах от факта, че Хари излизаше с бивше ‘briefcase girl’ от американската версия на Deal or No Deal, отколкото от цвета на кожата й. В началото изобщо нямах представа, че отразяването на тези две любовни птици ще се превърне в такъв кошмар.

Онлайн враждебността започна да се разраства около 8 дни след първата история, когато тогавашният секретар на Хари, Джейсън Кнауф, публикува „безпрецедентно“ изявление, в което обвини медиите в „прекрачване на границите“.

„Неговата приятелка Меган Маркъл била обект на вълна от злоупотреба и тормоз“, расовите нюанси на коментари и откровен сексизъм и расизъм на троловете в социалните медии и коментарите под статиите “.

Майката на Меган, Дория Рагланд, очевидно била обсадена от фотографи, подкупи били предлагани на бившия приятел на Меган, „бомбардиран бил почти всеки приятел, колега и любим човек в живота й“.

Според показанията на херцогинята пред глобална многомилионна аудитория от милиони, семената за напускането им от Кралското семейство били посяти от статия, която аз написах през ноември 2018 г., в която се намеква, че тя е разплакала Кейт по време на пробите на шаферската рокля на принцеса Шарлот.

Бившата звезда от  „Suits“, обаче, твърди, че се било „случило обратното“: „Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо, свързано с роклите, и това ме разплака и наистина нарани чувствата ми.  Laughing Laughing Laughing

След това тя продължи да критикува двореца, че не е успял да коригира историята - предполагайки, че кралски помощници са го направили нарочно, за да защитят херцогинята на Кеймбридж.

Всичко това ме постави в малко нелепа ситуация. Както казах на Филип Шофийлд на сутринта на следващия ден, „Аз не пиша неща, които не вярвам да са верни и които не са били наистина добре проучени.“

Така че ще ми простите, ако не мога да разбера, защо Мегън не е почувствала нужда да коригира тази уж крещяща грешка, след като е имаше свой собствен ръководител на комуникациите от март 2019 г. - или поне, докато „сътрудничише“ на Скоби, който в най-продаваната си агиография казва, че „никой не е плакал“?
Опра не желаеше да посочи несъответствията в показанията на Хари и Меган, но кралските репортери искат да питат, как така херцогинята е успяла да излезе 4 пъти извън страната през шестте месеца след сватбата си, в допълнение към официалните обиколки до Италия, Канада и Амстердам, както и да се впусне в продължителен меден месец, ако е била „предала“ паспорта си?

Въпреки че никой не би искал да омаловажи степента на нейните психични проблеми, наистина ли е вярно, че тя е напускала къщата само 2 пъти за 4 месеца, след като има 73 кралски ангажименти според Court Circular през 17-те месеца между сватбата й и заминаването на двойката в Канада?

За някои е странно, че двойката твърди, че са им били „запушени устите“, след като са успели да подадат толкова много жалби, включително прибягвайки до съдебни действия, заради истории, за които твърдят, че дори не са чели. Има нещо противоречиво в двойка, която обвинява таблоидите в липса на саморефлексия, двойка, която отказва да поеме каквато и да е било вина - за каквото и да било.

Хихи,  как се оплаква милата, че я хейтят в социалните мрежи почитателите на Съсексови но иначе няма проблеми, ако в същите се излива хейт над Мегън и то заради писанията, с които въпросната авторка си изкарва хляба - като статии коя от двете херцогини е ревала.

Тия така наречени 'кралски кореспонденти"  са такава жълта журналистика, че няма накъде.

А Принц Албер, дето е посял деца по целия свят, най добре да си трае по въпросите на семейството.

# 4 348
Двете актриси в кралското семейство

Софи Уинкълман е женена за сина на първи братовчед на бабет и е участвала за кратко в сезон на Двама мъже и половина. Споделила наскоро, че не би могла да се справи с цялата Меган обсесия ако е била насочена върху нея. И двете са американки че и калифорнийки, и на двете първото им дете е родено в ОК, а второто в САЩ (е, на Меган още не е родено, де), и двете живеят в САЩ.

Нещо не ти е вярна информацията.
Софи е британка, не е родена в САЩ и не живее в САЩ от 2013-та.
4 години в САЩ не те правят американка.
Местят се в Англия след раждането на първото дете.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:59 от Tinо

# 4 349
Тази Камила (репортерката) не знае ли, че журналистите никога не трябва да стават част от новината? Когато един журналист стане звездата на новината си, се губи обективност. Виждам, че това се е случило с Камила Wink
А Софи Уинкълман си е готина мацка.
Интересно ми е, дали е била наричана "треторазрядна" актриса Wink

Общи условия

Активация на акаунт