Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 360
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 90
  • Майничка
Daviz, благодаря за темата!
Супер е каляската, но добре че идеята за артефактите не е хрумнала някому преди 3-4 века, че тогава сигурно и мощи от светци щяха да добавят.😉
Замислих се дали ако покойният Лари Кинг беше още водещ, ХиМ биха избрали него пред Опра? Или и двамата?

# 91
Пресата е такова удобно извинение за всички, причастни към инцидента, за всички от веригата: причина-следствие.
Много странно е, че Хари, който вече е достатъчно възрастен, за 23-те години от смъртта на майка си продължава да вярва, че папараците са причина за смъртта й.
Нищо общо няма отменената след развода професионална охрана, нищо общо нямат хората, с които е контактувала в последните си дни, нищо общо няма самонадеяността и безотговорността на ал Файед, нищо общо няма че е била без колан. При положение, че папараците я бяха снимали преди това с децата й в компанията на Файед, какво пък чак толкова щеше да се случи от още някоя снимка, та да се налага да препускат за да им избягат.
Даяна се влачеше де с който се съгласи да й прави компания, разказа си го доброволно в национален ефир, снимаха си я най-редовно, ама папараците му виновни на Хари.
Като не ще да посочи всички причини за инцидента с майка му, защо не замълчи по въпроса мъдро като останалите членове на семейството.
Разбира се той темата може да си дъвче както и където си иска, който има глава на раменете си може да прецени колко сълзи да пусне за горкото 37 годишно дете.

Напълно съм съгласна, но може пък да не вярва отдавна в тази причина за смъртта на майка си. Просто така му е удобно. Папараците са виновни ,че жена му не се вписа в семейството. Пак те са виновни, че англичаните не я харесаха. И отново папараците са виновни, за да живеят сега в САЩ. Сигурно пак тях ще обвини един ден, че му отнеха всички звания и местенца, от които течеха благинките под формата на парични знаци. Хубаво е някой друг да е виновен за всичките неудачи в живота. Иначе сам трябва да поемеш вината къде и в какво си се провалил.

# 92
Честита Баба Марта!
Две "мартенички" от мен. Simple Smile

Благодаря за темата!

Това ли беше роклята с етикета? Меган.

# 93
  • в сърцето на един мъж...
Трещи, да, това е

# 94
С риск да направя лошо впечатление, но ме хвана яд за бабината каляска. Толкова реликви, толкова символи и средства вложени в изработката - и накрая - не ѝ била удобна. Отделно, че ѝ била харизана.

# 95

Тематично.

# 96
О, Баба в ролята на Пенда отправя специален поздрав към българската общност на Острова. Много мило, наистина.

# 97
С риск да направя лошо впечатление, но ме хвана яд за бабината каляска. Толкова реликви, толкова символи и средства вложени в изработката - и накрая - не ѝ била удобна. Отделно, че ѝ била харизана.

На мен винаги ми е било интересно как се чувства човек като се вози в каляска. Обаче ако много клати и е неприятно, разбирам я Бабет Simple Smile

# 98
  • Някъде там
Не че точно тая не и е удобна. Всички карети не са. Ставало и  лошо от пътуването от друсането на каретите. При коронацията е била със златната. Тя била още по голям кошмар за нея.

# 99
  • Варна
На мен старата карета повече ми допада като дизайн. Иначе с бабет явно сме от една порода нещастници, на които им прилошава при возене.

# 100
  • София
Всеки с проблемите си 😂😂

Крило на замък построен от Хенри VIIIсе е сгромолясало драматично в морето, малко преди да започнат укрепителни дейности
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9309249/Henry-VIII-cast … k-work-begin.html

# 101
За мен цялостното излъчване на Хари е такова - не едно конкретно изказване или един изолиран случай. Сбор от много. Съжалявам, че не мога да вярвам напълно на искреността на хора, които биват случайно снимани, скърбейки под конкретно дърво или които имат цяла фотосесия на гробище по даден повод. Не казвам, че всичките членове на КС са в голям траур и мъка на подобни събития, но тях поне ги снимат като част от парад - фотографиите, които запаметяват как отдаваш чест с траурна физиономия насред нищото у мен оставят именно чувство за изкуственост и показност. Впрочем същото впечатление създаде у мен и Кейт, когато от някакво листче преписваше пожелание на една гара по време на пътуването. Изглежда нагласено и неискрено.

# 102
Сякаш не могат да сложат амортисьори на каретата, гуми на колелата. Дали е кола или карета, каква толкова е разликата! Майсторите ли са загубени, кралицата ли капризна... Принцесата и граховото зърно Grinning

# 103
Птица, има хора, които имат проблеми с вестибуларния апарат и без значение какви амортисьори има колата, дори най-малкото клатене им създава дискомфорт. Моята дъщеря е така - хем колата вози супер меко, тя докато седне и почва да връща Sad Та е възможно и Бабет да има подобен проблем.

# 104
  • Някъде там
Всеки с проблемите си 😂😂

Крило на замък построен от Хенри VIIIсе е сгромолясало драматично в морето, малко преди да започнат укрепителни дейности
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9309249/Henry-VIII-cast … k-work-begin.html
И тия с на нашето правителство проблемите ! Точно преди започване на ремонта...😀
Птица, новата имала амортисьори.
Явно просто кралицата си страда от тази болест.
 Ох много е хубав вчерашния рожденик. Като херувимче е.♥️

Общи условия

Активация на акаунт