Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 589
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 105
Много сладичък този дребния.
Елизабет и Маргарет на Кралския кораб, 1947 г.
Забавляват се май Grinning
https://www.instagram.com/p/CL38c_fFa0n/?igshid=1ssrw94c6ecyh

# 106
  • Някъде там
Ха ха кралицата и тя човек.😀
Готино клипче Тирамису.

Вчера и дъщерята на Лала Салма е имала РД. Станала е на 14.
Дали се е видяла с майка си Sad.

София ми излезе преди малко.
И тя ползва маската за аксесоар.

Само ледената кралица е желязна в това отношение.

# 107
  • София, България
Сега чак изгледах клипчето, ми то музиката е като от Стани богат.
Друго ми направи впечатление - Хари е много слаб актьор, направо с патос си изрецитира репликата.

Досега никога не съм споделяла мнението, че Хари е паднал ниско, че се е изложил и така нататък, но с това скалъпено клипче вече и аз мисля така. Прилича на интервю на някакви реалити звездички след отпадането им от The Bachelor например. Много, много зле са нещата, дори да е само монтаж, за да предизвикат интерес, пак не е приемливо. Въпросът е защо го правят? Да ядосат някого, за пари ли?

# 108
Много сладичък този дребния.
Елизабет и Маргарет на Кралския кораб, 1947 г.
Забавляват се май Grinning
https://www.instagram.com/p/CL38c_fFa0n/?igshid=1ssrw94c6ecyh

И Кралицата човек. Кой не иска да си играе с такива левенти 😍. Палавница 🙃

# 109
О, няколко пъти съм попадала на клипчета от младините на Бабет и една такава закачлива, кокетна. Радвала се е на младините си, хубаво е направила Wink
Преди малко ми попадна и едно как бяга зад кралската каляска, обаче го изгубих. Ако ми попадна пак ще публикувам.

# 110
  • Някъде там
О, няколко пъти съм попадала на клипчета от младините на Бабет и една такава закачлива, кокетна. Радвала се е на младините си, хубаво е направила Wink
Преди малко ми попадна и едно как бяга зад кралската каляска, обаче го изгубих. Ако ми попадна пак ще публикувам.
За Маргарет знаем каква палавница е била, но Бети е готино да се види в ролята и на човек.

# 111
Гледам пак се е дъвкала темата за недоволството на Хари от медиите и ефекта им върху майка му и защо не се бил примирил вече - всеки реагира на скръбта различно - Уилям с философско примирение, Хари със свръхпротектизъм към жените в живота си и в момента към децата си. Но той така или инак винаги ще е част от КС и за голяма жалост на мнозина, ''благините'' дето имал оттам няма как да спрат - той заедно с брат си обират лъвския пай от милионите в тръстовия фонд на баба си, а и майка му не е случайна жена, а произхожда от заможен род, така че може да си позволи да работи за удоволствие до края на живота си и да живее в лукс точно като братовчедките си Спенсър. И въпреки това вече имат доста смислени и полезни инициативи с фондацията си, чрез която са помогнали на много хора, за което имат моите уважения. Надявам се интервюто да е интересно и да оправдае очакванията ми, засега видях само, че Меган е много красива с тая рокля, а горкия Хари почти не го забелязах😄

# 112
Нямах възможност по-рано да гледам със звук и едва сега погледнах промото на интервюто с Опра. Излишно драматична музика и дано репликата на Хари да не е представителна извадка за цялото интервю. На мен също ми омръзна плача по майка му. Сигурно не се прежалва майка, особено, когато си я загубил като дете, но просто в един момент не трябва това да е фокуса ти. Нямам добри предчувствия за интервюто, дано не съм права и дано не се почувстват и двамата силно използвани.  Иначе Меган е много хубава, ръката ѝ не е върху корема ѝ на всички кадри, на които се виждат.

# 113
Някой спомена Меган и Лари Кинг - гостувала му е преди години заради Suits

# 114
  • Разпиляна във въображението
Не ги виждам двамата използвани. За мен Мегън се опитва да ги впише в американския светски живот. Опра,  Джеймс Кордън /разбира се няма как да не се включи и Мегън по време на клипчето/ Не изгледах последното до край, не ми е интересно много как обикаля къщи, но просто не мога да се отърва от усещането, че не му е много ок. Преди трябваше да рекламира кралското семейство, сега трябва да рекламира жена си  и себе си Simple Smile

Дано закрепят Филип.

# 115
Между това да не чувстваш ОК на публична изява и да се почувстваш използван, крачките не са много. Но конкретно имах предвид интервюто с Опра, което все още не е излъчено. Иначе разходката на Хари с автобуса и аз не я изтърпях, твърде по американски започна и не ми привлече интереса.

# 116
Страхотен първи пост.
 Лично мое мнение, това интервю ми е излишно, Хари винаги ми е бил любимец, когато се ожени за Мегън си казах супер свежест в кралството семейство. После стана каквото стана,нещата обърнаха своята посока. 

Следя брата от години,винаги съм харесвала отношенията между двамата. Любим момент , за мен беше вечерта преди сватбата на Уилям как двама излязоха и поздравиха хората.  Сватбата на Хари също, Уилям крачеше гордо като голям брат до Хари. Ей такива неща ми радваха окото и много ще ми липсват.

Магън що все се цапоти с толкова много грим не разбирам, колко беше хубава на клипчето ,от рождения ден на Арчи,естествена.

# 117
В телевизията, киното и театъра без грим не може. Там всички задължително се цапотят.

Съгласна съм за Елизабет, че може да е здравословен проблем. но ако го има с подобрената версия на каляската , би трябвало да има и с кола или кораб, а не съм чувала досега. А и току що видяхме, че на корабчето си е много добре дори Simple Smile

Хари може да си се оплаква колкото и докогато си иска - негова майка е, загина, бягайки от преследващи я папараци, няма как да ги обича и търпи.

# 118
  • в сърцето на един мъж...
А, Блу, не си внимавала, ръката си е на корема Simple Smile
Птица, имаше някакво обяснение, ама не го помня. По принцип само при пътуване с кола е сериозно, за кораб зависи.

# 119
  • Варна
Има хапчета вече. Безотказни са.

Общи условия

Активация на акаунт