Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 771
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 200
  • София
На мен пък обратното, Клеър Фой, която игра Елизабет в сезон 1 и 2 ми беше много на място. Оливия Колман изобщо не ми хареса в сезон 3, четвърти още не съм го гледала.

# 4 201
Да, защо смениха Клеър Фой, страхотна беше.
Актрисата, която играеше Маргарет в 1 и 2 сезон също беше по-подходяща. Много харесвам Хелена Картър, но просто не е този типаж.
Не смятам, че Кеймбридж са търсили паралел със сватбата си. Това е само в главите на феновете.

# 4 202
  • Sydney
Това за паралела със сватбата го четох в статия, ако ми попадне пак ще я пусна...

И мен Клеър Фой повече ми допадна от Колмън, а сега пък новата съвсем не ми пасва... за мен Хелена си изигра добре ролята; тя също игра кралицата майка в речта на краля.

# 4 203
Лана, дай му шанс на четвърти сезон, сигурна съм, че ще ѝ свикнеш на Оливия Колман и дори харесаш.

Джош О'Конър ще ми липсва като Чарлз в пети сезон. Толкова хубаво му стърчаха ушите...

# 4 204
Аз много харесвам Фой, но според мен често преиграваше. Оливия Коулман ми е много симпатична и се справи много добре. Хелена не беше най-добрият избор наистина, но са търсили явно известни имена.
Имелда Стантън (нали тя беше кастната зс следващите два сезона?) изобщо не мога дс си я представя, но предполагам, че ще я докарат.

# 4 205
  • София
Лана, дай му шанс на четвърти сезон, сигурна съм, че ще ѝ свикнеш на Оливия Колман и дори харесаш.

Джош О'Конър ще ми липсва като Чарлз в пети сезон. Толкова хубаво му стърчаха ушите...
О, ще го гледам, просто не ми остава време...а и половинката вкъщи е републиканец и им се дразни много JoyJoy
Аз и свикнах още в трети сезон на Оливия...но нейната Бабет не харесах. Виж Филип на Мензиес ми допадна повече от младока - направо ми беше неприятен Фил.
Но съм съгласна, изборът на актора за Чарлс е страхотен. Joy
А на Хелена съм гооолям фен, но след Ванеса Кърби и нейната Маргарет не ми хареса.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 14:13 от Lana

# 4 206
На мен Хелена като Марго ми хареса, по-скоро Ванеса Кърби беше ми странен избор. Имаше го предизвикателния блясък в очите, но хубостта на младата принцеса липсваше. Но май зависи кой откъде подхване сериала.

# 4 207
  • София
Летисия, ден 2 в Андора - не харесвам нито десена, нито кройката на сакото, още повече с този колан. Всичко останало ми допада, особено с ниските обувки. Но трябваше да сложи по-късо и вталено сако, в тъмночервено примерно.

# 4 208
О, харесва ми Летисия, само тази дантелка под сакото ми навява асоциации за комбинизон.

# 4 209
Аз пък точно ниските обувки не харесах - поне някакво дискретно токче можеше да има. Иначе на тази жена всичко й стои страхотно....

# 4 210
Не ми харесва коланът на Летисия, това сако не е за колани. И много пристегната ми се струва.
Относно младата Елизабет в Короната (Не и помня името) и на мен не ми допадна, не заради актрисата, а заради начина по който са я накарали да портретира Елизабет. Филип е представен като доста самонадеян и арогантен, а Бети като срамежлива, невинна, скромна. Гледала съм клипчета от нейната младост и въобще не ми се струва такава. Много добре си е знаела положението, освен това и тя си е била кокетка. Но, не изгледах първия сезон, нещо не ме плени :/

# 4 211
Вече е и с палто върху сакото.
Летисия не се ли почерни цялата...
С палто и сако, но иначе с нещо като отворени сандали...Scream
В палтенцето могат да влязат още 2 Летисии.

# 4 212
Аз съм на първия сезон, че обичам да захващам нещата отначало. Но някак много документален и статичен, скучен и неразбираем ми е сериалът на моменти. Харесвам повече лични истории, повече за Елизабет като майка и съпруга, сестра и дъщеря. Не като кралица. Надявам се по-нататък да ми стане по-интересно.

# 4 213
  • Варна
Мдааа, Кейт започна да излиза от лелчинския образ, но Летисия достойно я замества. Ужасно изглежда днес.

# 4 214
Мен първи сезон не ме грабна изобщо. Пробвах го като излезе и не го продължих. Едва тази година изгледах 4-ти сезон разбъркано малко, после трети и сега се опитвам втори да гледам, но нещо пак не ме грабва, макар да са събрани все актьори, които харесвам.

На мен ми допада палтото на Летисия.

Общи условия

Активация на акаунт