Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 771
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 185
Кейт сигурно е прочела, че я одумват защо е била с онова светло палто онзи ден и ето, че днес се поправя- веднага е в черно Joy
Няма значение, че не цветът беше проблемът на палтото, а поводът, за който беше избрала тази булчинска комбинация.
Лайка, скоро е десетата  годишнина от сватбата им,   проведена на същото място. Може би палтото беше намек за  нея.

# 4 186
Да, подозирам, че има нещо вярно в това, че е перде, евала за което. Поведението и ме кефи.

# 4 187
Пипа имаше един момент да блесне и за неин късмет той предполагаше перфектни прическа, грим и рокля Simple Smile

Иначе не, че не е симпатична, но за мен сестра й е по-красива.
Облича се както й е удобно жената, няма за къде да се гласи и да внимава. Съвсем нормално.

# 4 188
Много ми хареса Максима тук, прическа, грим, усмивка.

Носи си бръчките с гордост, евала, че не е залитнала по модерната хирургия и пълнеж. Много е естествена и експресивна, тагива хора рядко могат да заблудят.

# 4 189
  • Sydney
Да, белият аутфит на Кейт е в чест на сватбата им:

https://www.instagram.com/p/CMw0bcZn_M5/?igshid=q1fvz4iaibqj

# 4 190
  • София
Да, белият аутфит на Кейт е в чест на сватбата им:

https://www.instagram.com/p/CMw0bcZn_M5/?igshid=q1fvz4iaibqj
Би било още по-неподходящо, ако е така. Все пак бяха по съвсем друга работа там, а не да напомнят на поданиците, че скоро имат годишнина.
Не смятам, че има връзка...too cheesy.

# 4 191
Още една снимка на Кристен Стюарт като Даяна

Нещо не ми дава усещане за Даяна. Мацката от Короната повече я докарва Simple Smile

# 4 192
На мен от персонажите на Короната нещо младата Елизабет не ме кефи, не че е лоша актриса или грозна жена, напротив, но не ми създава усещането за Елизабет, а и визуално не прилича на нея.

# 4 193
Максито е в Натан. Повтарящ тоалет е.

Много харесвам Максима тук. Комбинацията от червено и землисти тонове е доста сполучлива.
Тирамису, и аз тъкмо идех с Даяна и екранните и превъплъщения в "Короната" и в новата продукция "Спенсър".

# 4 194
И на мен Кристен не ми носи и грам усещане за Даяна. Емблематичният годежен пръстен също можеха да го направят по - близък до оригинала. 😀

Феновете правят паралел със сватбата и сега, но не се знае дали е умишлен ефекта.

# 4 195

Феновете правят паралел със сватбата и сега, но не се знае дали е умишлен ефекта.
Какъв паралел се има предвид? Стана ми интересно, а не знам нищо за сватбата им като се замислих.

Кристен Стюърт по височина не знам как ще я докарат. Иначе със специфичната прическа на Даяна в лице не е толкова трудно.

# 4 196
Имах предвид, че правят ето такива колажи в Инстаграм:

# 4 197
А, мерси, аз реших, че за сватбата на Даяна и Чарлз става дума.

Колажите са приятни, но не ми се вярва Кейт да е целила умишлено това. Някак не ми пасва и на повода и на положението им.
Но дано пуснат нови снимки за годишнината.

# 4 198
На мен от персонажите на Короната нещо младата Елизабет не ме кефи, не че е лоша актриса или грозна жена, напротив, но не ми създава усещането за Елизабет, а и визуално не прилича на нея.
Твърде нежно лице и излъчване имаше актрисата от първите два сезона. Гледайки Елизабет на снимки, от съвсем млада виждам много и само твърдост. Затова и първия ми опит да гледам Короната се провали. Но след като харесах четвърти сезон, рещих да дам втори шанс на серииала от самото начало. Определено сезони 3 и 4 бяха с много по-добър каст от 1 и 2.

Годишнината от сватбата на Уилям и Кейт е на 29 април. Не намирам връзка и ако наистина е търсена такава препратка - ами, не е уместна.

# 4 199
И аз се съмнявам палтото да има връзка със сватбата. Просто красиво палто в бяло. Цвета не е само за булки все пак.😀

Общи условия

Активация на акаунт