Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 790
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 170
И двата тоалета на Летисия за трепач, особено червената рокля.
Камила е супер в тъмносиньо.
Кейт и аз смятам, че може да намали една идея дължината на косата. В лице ми изглежда добре, полото не е моето.

# 4 171
  • Някъде там
София е първа, всеки момент даже. В съобщението за бременност пишеше март-април.
Норвежците  са обявили, че ще празнуват Великден  отделно, няма да се събират всички.
Същото обявиха и Шведите.

Максито е в Натан. Повтарящ тоалет е.

Мете и Хокон вчера на посещение в червения кръст.

https://www.instagram.com/p/CM2GkIEJW_x/?igshid=5a5mi3sucmi6
Пипа отново за кой ли път. Нея я снимат повече от кс.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 06:32 от daviz

# 4 172
Ако Кейт беше с повече коса на гърба и хубав аксесоар на полото, мисля, че щеше да се приеме по-добре черното.
На мен ми харесва много, по слупайност точно вчера и аз бях с черно поло Grinning
Предполагам, че е нейното е 100% кашмирено и много завиждам за него Simple Smile

Топът на Летисия на снимка ми харесва оче повече.

Мете е обула ужасни маратонки.

# 4 173
Кейт сигурно е прочела, че я одумват защо е била с онова светло палто онзи ден и ето, че днес се поправя- веднага е в черно Joy
Няма значение, че не цветът беше проблемът на палтото, а поводът, за който беше избрала тази булчинска комбинация.

# 4 174
Ето тук Кейт също е с черно поло, може и същото да е. Така с колие и по-различен стил на косата, ми харесва още повече.
А палтото май е онзиденшното.

https://www.instagram.com/p/B7oaVEHF5P0/?utm_source=ig_embed& … BCAB-A25D799043FC

# 4 175
  • Някъде там
Ули, не е кашмир.

# 4 176
Ех, не можеше ли да е полиестер Grinning Вълна и коприна също е великолепна комбинация за завиждане Grinning

# 4 177
Коланчето на Летисия не ми хареса.

# 4 178
  • Някъде там
WCK са си партнирали с Archewell за осигуряване на храна в Чикаго  чест на WomensHistoryMonth.
Меган им е изпратила направен от нея лимонов сладкиш.
Скрит текст:

Много добре изглежда😋

# 4 179
Какво е водолазка? Anguished

Пипа наистина изглежда зле, чудя се не е фотогенична просто или си е така. И защо се е зарязала толкова? Айде сега - родила скоро, мога да разбера, макар че си има бавачка, но тя изглежда по-зле от майка си....

# 4 180
  • Някъде там

Пипа наистина изглежда зле, чудя се не е фотогенична просто или си е така. И защо се е зарязала толкова? Айде сега - родила скоро, мога да разбера, макар че си има бавачка, но тя изглежда по-зле от майка си....
Нишка е.
Гугъл така превежда, на снимката не мога да го сменя.

# 4 181
  • Sydney
Мегън изглеждаше доста бременна, според мен няма да е лятото.

# 4 182
  • София
Втория тоалет на Летисия действително ли е вечерен? И то за официална вечеря? На мен по-скоро ми прилича като за дискотека.

# 4 183

Пипа е перде. Много е здравословно Simple Smile

# 4 184
...

Това, което на български наричаме поло, на английски e turtleneck, a на руски - водолазка...

Общи условия

Активация на акаунт