Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 804
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 155
  • София
Да, на испански лейбъл The 2nd Skin Co.
Не помня харесах ли ги тези пера първоначално, но вече ми харесват. Хем са шик, хем не са тежки вечерни рокли. То като гледам и самата вечеря е скромна - да му се не види и пандемията🤨

# 4 156
Интересно ми беше да прочета за Алис.

Летисия ми е хубава докато не стигна до кокалите под шията  Sad

# 4 157
И втория тоалет на Лети е хубав. Само перата да бяха по - умерени като количество.

Максима - харесват ми роклята и палтото отделно. Заедно става натрапчиво, но пък това си е Максито.😀

# 4 158
На мен пък в такъв стил, вкл. и перата, Летисия ми харесва повече, отколкото в червената рокля по-рано днес. Обаче много мъничка изглежда до Фелипе, на какъвто и ток да се качи.

# 4 159
  • София
Видимите ключици се смятат за привлекателни. Разбира се не за всеки...

Харесвам палтото и обувките на Максима.
Роклята - не е моята, но в друго съчетание може и да ми хареса.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:26 от Lana

# 4 160
Хах и аз направих асоциация с Червената шапчица, като видях Максима.

# 4 161
Летисия ми харесва. Роклята на Максима не е по мой вкус, но животински принт и червено са си често срещана комбинация. Палтото е хубаво Simple Smile

# 4 162
УиК са хубави, но не ми допада това черно поло. Нещо не ми стои добре на снимка:

# 4 163
На мен пък косата на Кейт ми се струва прекалено дълга, какво са пуснали едни коси....
Иначе са хубави с Уили, харесват ми.

Летисия е като кукличка Simple Smile

# 4 164
И на мен Катрин ми допада повече с една идея по-къса коса. Черното поло ми е леко неподходящо до Уилям в синьо.

# 4 165
Аз пък не я харесвам с по-къса, по-тъмна коса и с бретон.
Така си е кукла!
Другата снаха също я предпочитам с дълга коса и без бретон.

# 4 166
И аз така, но и с тъмна коса я харесвам.

# 4 167
Уйлям изглежда уморен или състарен. Има нещо в погледа, но може и да си внушава. Със сигурност не е ведър и спокоен ката на Катрин. На фона на изцепките на Хари колко ли е щастлива със собственото си семейство.

# 4 168
  • Sydney
Да им е честито на Зара и мъж детето Simple Smile

Кой чакаме сега? София и Мегън или Мегън и София?
Предполагам са качени вс снимки.
Кейт с бялото ми хареса, малко в стил на баба палтата.
Пипа покъртителна на всички снимки. Тая жена Нз какво прави или не прави, но е без коментар.
Камила изглеждаше добре.
Летисия както винаги. Леонор също много добре се представи, браво на нея Simple Smile

Друго за сега не се сещам...

# 4 169
Кейт с черното поло е супер, обаче с косата така отпред, не. Много ми е приятно, че покрай клиповете и скрийншотите виждаме и други изражения на лицето при нея.

Тоалетът на Летисия е хубав, но раменете й ме стреснаха.

На Максима роклята не ми допада, не мога да преценя дали е от наметнатото палто, но мисля, че си е роклята в случая.

Общи условия

Активация на акаунт