Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 895
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 140
"Όπως είπα και πριν από τρία χρόνια, όπου ήμουν ξανά εδώ, έχω λίγο ελληνικό αίμα στις φλέβες μου και αυτό το μετάλλιο πάντοτε θα μου θυμίζει τη σύνδεση μου με αυτή την αξιοθαύμαστη χώρα".

"Както казах преди три години, когато отново бях тук, имам малко гръцка кръв във вените си и този медал винаги ще ми напомня за връзката ми с тази прекрасна страна "

Принц Филип

# 4 141
Ето снимки от сватбата на Елизабет и Филип и майката на Филип на тях:
https://www.npg.org.uk/collections/search/portrait/mw248685/Wedd … le=sit&rNo=16
Принцеса Алис е третата от ляво на дясно (между кралица Мери и момченцето). Под снимката има списък с всички на снимката и с identify ви го посочва кой точно на снимката е. А ако цъкнете върху името на някой, примерно Алис, сайта ще ви отведе към списък на всички снимки в сайта на Портретната галерия, на които тази личност присъства.
В родата им видях даже една Даяна Пепеляшка (Cinderela) Боус Лайън🤣🤣🤣Ще падна😄

# 4 142
Благодаря, Блу.

# 4 143

Зара и дядо

# 4 144
Той пък Чарлз с една гръцка кръв... Колкото нашите Кобурги с българска 😉

# 4 145

Дръзко модно изявление на Херцогинята на Корнуол. Маската съдържа значката на принца на Уелс. Използването на трите остриеви пера датира от 1300-те години от Едуард Черният принц, най-големият син на Едуард III, крал на Англия и Филипа от Ено, баща на Ричард II, крал на Англия. Освен че е първият херцог в английската власт като херцогът на Корнуол, той е вторият английски наследник, носещ титлата Принц на Уелс. Мотото Ich dien, което означава, че служа, е с неизвестен произход, но няма солидни доказателства преди 1917 г. Камила е законно 10-та принцеса на Уелс, но не използва заглавието.

# 4 146
Максима изнесе реч по време на среща с предприемачи за Qredits микрофинансиране Холандия.

Друго си е, когато е с прическа.

# 4 147
  • Варна
Тая рокля я прави да изглежда дебела. И нещо цветовото съчетание на роклята с червените аксесоари не ми се нрави.

# 4 148
  • София
Имам някакви спомени, че май съм чел някъде, че Филип бащата на Чарлз не бил посещавал никога Гърция, от както я е напуснал като малък. Вярно ли е и защо?

# 4 149
  • Разпиляна във въображението
И все пак бяха споменати слухове, че може да е приел православието. Може да е проявил интерес и към гръцкия език.

# 4 150

Много хубава снимка,  не я бях виждала досега.

# 4 151
  • Някъде там
Xeрцогът и херцогинята на Кеймбридж записаха и споделиха съобщение, благодарейки на всички, които бяха част от timetochangecampaign за прекратяване на стигмата за психичното здраве.

https://twitter.com/TimetoChange/status/1375145660014596102?s=19

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:02 от daviz

# 4 152
  • София
Официалната вечеря в Андора, на живо

Поредното благодарствено диванче...но Катрин изглежда страхотно - свежа и human! Това е херцогинята на Кеймбридж, която харесвам!

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:55 от Lana

# 4 153
Добре изглежда Катрин, няма спор.

Принц Филип не харесвал Гърция заради начина, по който е трябвало да напуснат страната и че е имало заплаха за живота на баща му. Той е роден в Корфу, не знам дали изобщо е живял в континенталната част и конкретно в Атина, не че би имал каквито и да е спомени, предвид възрастта, на която е бил, когато са напуснали Гърция. В Атина е ходил веднъж през 60-те, когато майка му все още е живеела там. На мен Филип ми е много по-интересен като образ от Кралицата и независимо загадките за негови забежки, явно наистина е бил изключително силна опора за Елизабет. Дано да посрещне 100-тния си рожден ден.

# 4 154
  • Някъде там
И втория тоалет на Летисия е носен.

Общи условия

Активация на акаунт