Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 152
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета!
Правя си второ кафе, че първото послушното ми дете го разля след предупреждението да внимава да не бутне кафето. Всичко прави на обратно. Не знам дали е период на възрастта това поведение. Прави каквото съм и казала да не прави и умира от смях.
Спокоен ден на всички!

# 181
Верно е нечувана, за мен също имам предвид. Ама сега чета, че се свързва често с вътреболнични инфекции. ТМ бил ли е скоро в болница? Ако не е бил, да не е замърсена пробата, която са взели...

Съни, от такива предупреждения няма смисъл. Чашата трябва да се премести още щом си помислиш, че може да се разлее. Joy

# 182
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро, момичета!
Правя си второ кафе, че първото послушното ми дете го разля след предупреждението да внимава да не бутне кафето. Всичко прави на обратно. Не знам дали е период на възрастта това поведение. Прави каквото съм и казала да не прави и умира от смях.
Спокоен ден на всички!
Моето е на шест, всичко е напук и на инат. Като му направя забележка, не се трогва, като повиша тон ми се криви и хленчи, че му се карам. За по голяма възраст нямам наблюдения как е. Често се залива с вода, сок, хвърчат прибори, няколко пъти успява да уцели бирата на големия недовършен с някоя играчка, независимо къде я е сложил.

# 183
Донси да те пращам при мойта в съседния квартал е?
За бобчето, не е нужно да се мокри всеки ден, а когато почне да позасъхва памучето ( памучето трябва да е влажно не мокро )
За зюмбюлчето, като прецъфти извадете луковичката и я сприберете на сухо и тъмно място, догодина я сложете в новата саксийка, но не е сигурно, че ще даде цвят.

# 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
уиши - 22
юнчето избра 23 март Simple Smile
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

кой е с аграрните въпроси?
зависи какво бобче сте сложили. Simple Smile най-едрите трудно пробиват и умират преди да са успели да пробият кожата.
една идея - сложете бобчетата във фризера за една-две нощи и после действайте Wink ще се изненадате на разликите между измръзвали бобчета и такива без замразяване. Simple Smile

аз искам на фризьор, искам на маникюрист, и на педикюр искам... Sad Sad Sad  моята мацка от гаражчето до нас се изнесе, другата е голямо добрУтро и с нея не се говори, Чарлито е наблизо, но така подстригаха половинът, че и куче не бих завела там.... а, и Венера има наблизо, но и там е на късмет, а аз не разполагам с тоя артикул... Sad

# 185
  • Пловдив
Верно е нечувана, за мен също имам предвид. Ама сега чета, че се свързва често с вътреболнични инфекции. ТМ бил ли е скоро в болница? Ако не е бил, да не е замърсена пробата, която са взели...

м не...беше само за час-два, като му правиха пълните изследвания. Надали е от това...много устойчива била. Само на едно място срещнах, че е загатнато като част от автоимунните че се среща...
Ся да повторим пробата ли?

# 186
Сиси, съчувствам ти, зверо стана в 4 заспа в 6.15 и кукна да яде в 7, щот майка му гладен го държи нали Joy  Ама не се сърдя, тъкмо бързо ще видя дали довечера няма да си наливам виното сама Grinning
Панде, бобчетата може и в изцяло водна среда да прокара, по скоро на мен ми звучи като периодично да са били сухи.  Rolling Eyes За зюмбюла не мога да помогна, цветя не гледам уморявам ги за 48 часа по учебник Laughing
Мистик, аз бих ги пуснала втори път, преди да лекувам нещо толкова специфично, така за всеки случай.
Болните бързо да оздравяват!
Добро утро, кофа кафе ми трябва...кофа.

# 187
Мистик, само като идея го давам за замърсяването. Не е невъзможно да е грешка и при повторна проба да не излезе. Обсъдете го с лекарката, която ще разчита изследванията все пак. Той има ли оплаквания?

Което ме подсети. Онзи ден се чухме с ЛЛ, за да ѝ кажа да махне ММ от списъка за ваксиниране при нея. Тя пък се сети, че голямата щерка подлежи на 2 ваксини тази година - за морбили и ДТК. Обаче вчера се сетих, че на 15.09 специално водих щерката освен за картон за училище, да ѝ бие и ваксината за морбили, за да я впишем за училище. Сега се притесних, че не е отбелязала при нея ваксината. Как ще се разбираме има ли я, няма ли я...

# 188
  • Пловдив
Мистик, само като идея го давам за замърсяването. Не е невъзможно да е грешка и при повторна проба да не излезе. Обсъдете го с лекарката, която ще разчита изследванията все пак. Той има ли оплаквания?

Което ме подсети. Онзи ден се чухме с ЛЛ, за да ѝ кажа да махне ММ от списъка за ваксиниране при нея. Тя пък се сети, че голямата щерка подлежи на 2 ваксини тази година - за морбили и ДТК. Обаче вчера се сетих, че на 15.09 специално водих щерката освен за картон за училище, да ѝ бие и ваксината за морбили, за да я впишем за училище. Сега се притесних, че не е отбелязала при нея ваксината. Как ще се разбираме има ли я, няма ли я...
Попи...ами има сухота в гърлото и такива леки оплаквания, дискомфорт.
Пуснахме във връзка с другото му заболяване, т.е да открием връзка м/у бактерията и Бехтерев.

# 189
  • София
Попи, помоли в училище да ти дадат копие на картона. В него сигурно е вписана ваксината.

Мистиче, бих повторила изследването.

# 190
  • Пловдив
Ух...уж в най-читавата лаболатория го пуснахме.
ПиснА ми начи...

# 191
  • Euskal Herria

Добро утро!
И аз имах проблем с ваксините. Като дойдохме в Испания, мед. сестрата ми поиска списък  - кога и за какво съм имунизирана. Питах в РЗОК, от там ме прехвърлиха в ХЕИ/РИОКОЗ. Те пък ме пратиха да диря при личните лекари... Накрая отидох при последното джипи и въпреки че бяха минали две години, откакто не съм й пациент, жената  ми даде списък поне на това, което при нея имаше.
И все си мислех, че би трябвало някъде да я има тая информация събрана, за какво са всичките тези институции.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 01:24 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 192
  • София
Киндълът ми пак колабира. 😭

# 193
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
яна, няма единна информация. всеки ЛЛ си има негова база данни (ако я поддържа).
Sad играли сме го това хоро, три ЛЛ за две години... мъка си беше.

# 194
  • София
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
уиши - 22
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

добавих  веси. Simple Smile
за днес нямаше желаещи, а при нас е такова хубаво време. през прозореца поне. Simple Smile

кроти, на твърда възглавница ли си спала?

И мен и мен на 9ти

Общи условия

Активация на акаунт