Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 835
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 1 890
Тя без герданче и парфюм не излиза, Добри. Laughing
Съни, изпуснала съм малкото бонбонче, нали? Ееее, жалко. Не, че не съм виждала сладкиша Heart Eyes

# 1 891
  • Sofia
Добро утро. Не се наспах.
Цветя, кафета, бейлиси, добре почва седмицата. Бейлис не съм пила от години.
Момината сълза е цветето, което ме връща в детството. Не съм виждала да продават, сигурно не съм търсила достатъчно.
Съни, страхотна ти е рошличка. Моята така се кичеше от малка. Сега вече няма такива мераци, всичко я дразни, убива, подпира...
Сега да питам има ли във форума тема за пазаруване от Oysho? Уж търсих в подфорума, не намирам. Набелязаните неща ги няма във физически.
Нещо кръст ме боли, много работна вчера, днес ще подпирам дивана.

# 1 892
  • Оптимист по принуда
Не видях малката Съни, но усетих аромата на момини сълзи, обожавам! Heart Eyes

Хубав ден!

П.п. След малко ще долея от на Добри кафето, че  да успокоя сердцето.

# 1 893
Добро утро Heart
Заподозрях и аз Горинич за на Добри кафето Joy
След две срещи и аз се присъединявам към желанието за Бейлис.
То от сутринта ми тръгна...един ден да реша, че ще се изкъпя и оправя, даже грим си сложих преди отрочето да е яло и да се е събудило генерално...Грешка, велика грешка...
П.П. Знаете ли кой организира работни срещи в понеделник в 8 сутринта, тоя дето в 12 трябва да си измие ръцете пред шефа че разбирате ли той не е идиота който не си е свършил работата 🤬 Извинявам се ама...пфф, и дори не мога да кажа българска работа, щот не са българи.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:20 от Анонимен

# 1 894
Добро утро!
Тъкмо се изсулих от леглото, още не съм пила кафе, а вече задачите тип опразнѝ портфейл се изсипаха на главата ми. И до кадастъра трябва да ходя. Нещо ми е стиснало гърлото и ме приканва пак да си легна.
    Хайде лек ден от мен!
    Стиснете ми палци, за да се саферясам!

# 1 895
  • Somewhere in the World
Добро утро, мило общество🤗
Еейй , че хубаво- кафенце с момини сълзи- благодаря Елиф.
И изпуснах на Съни куклата...
Аз пак съм крива, цяла нощ дремах и сега ме боли главата.
Поработих служебно , но нямам сили за домакински задачки...
За днес бях планирала тренировка но едва ли.
Ще взема и аз да си купя за довечера на Добри от люкарството та белким ми дойде тонуса.
Хубав ви понеделник, момичета 🍀

# 1 896
  • Euskal Herria

Чакам да минат за инспекция на газовия котел. Ама първо кафето, че трябва да съм адекватна.

# 1 897
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооооооооххххх, ооооооооффффф и всички други възклицания!
аз не съм човек - аз съм корпус за бързо реагиране, синя каска, червена барета, че май и тюлен съм, ама от другите, не от тия дето се пекат на камъните и подвикат на туристите за рибка.

тази седмица съм дистанционен офис, започнала съм едни докЮменти от съботата и ще има да се дзверя в тях до другата събота и...
Горинич е дистанционно обучение, легнал е на пода под бюрото и провежда час по физическо. учителят брои раз-два, а нашия мига под команда.
за движение не е ставало дума.

половинът е дистанционен офис, ама отишъл до офиса и от там започва да раздава команди. куриер ще дойдел, ама няма пос автоматче, а трябва кеш. аз кеш нямам, а той е преценил, че домашния резерв ще му потрябва и го е взел, та да намеря отнякъде 200 лева и да платя на куриера.
кой е изгубил 200 и къде, че да мина да ги взем бре, айлазино!
взех от касичката на Горинич и ето ти една война в среден размер.
обещах му баща му да му ги върне довечера с 10% отгоре.
добър е по математика. докато мигна и той сметнал, че са 10 лева.
иска 15. да се оправя с бащицата.
което си е пак война, защото оня е 1/4 или 1/8 габровец.

"селската" ни съседка звъни на пожар - избила е водата на улицата, идвайте, че от ВиКто ще съсипят всичко.
ей сега! хич няма да те забавя.
летящото килимче е в ремонт, ама ще се метна на метлата и за има няма час съм там.
гледам на камерата, багер, двама работника, пет зяпача, копаят си културно...
изведнъж нашата баба се мята пред кофата на багера, как не я отнесоха не знам.
не смея да звънна да питам какво е видяла в дупката.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:19 от st. Dobri

# 1 898
  • Somewhere in the World
Лелее , Добри какъв летящ старт имаш... добре че си Оправна мацка🍀

# 1 899
Добри... трябва да издадеш книга. Задължително ще си купя, че и още бройки за подаръци.

# 1 900
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 1 901
Оле Добри съчувствам ти Hug
Горинич си е добре, майка му да отваря Бейлиса.
И аз ще я купя книгата задълже!

# 1 902
Добри,страхотна си 🤗🍫
Оплаквам се ,че не видях на Съни малката принцеса!

# 1 903
  • София
Добри, съчувствам! Гаден старт, но така хубаво си го описала, и с чувство за хумор, че се посмях на чужд гръб. Ще прощаваш за което! Подкрепям мацките за книгата. Издавай! , Ще се харчи като хляба в селската фурна едно време. За два часа свършваше.Кой ял, ял. Кой не ял, де е зяпал?

# 1 904
Ахахахххх, Добри! И Горинич ли се оказа лихварин? Моята нахалница, като ѝ взема 100 лв от касичката на по-малко от 120 на връщане не се навива. Давай Бейлиса, сестро!

Общи условия

Активация на акаунт