Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 222
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 190
Добре,че не е на Добрина деня,че ще се наложи да я вържа с покривката и да я туря под масата да седи.🤣

Сисун,туй някъФ фотошоп.
Ай няма да си кривя душата,малко се опитва Райчо да размести облаците,но ви държа под око!

# 2 191
Еей, друго си е да играеш в Дрийм тийма. Сиси, Heart Eyes Kissing Heart
Добриии, уникат си ти Joy

# 2 192
Сис, зло да те забрави 😊
Не съм аз, ако не забравя..
Честит твой ден! 🌸

Тюхинку шви подшушна, че било днес световния ден на мозъка. Чудя се ся, имам ли празДник, ил не 👀😂

# 2 193
"Па я ни сум мАймун, да бЕрем Ово!"
🤣😂😅

Кротева,няма Фотошоп,дори филтър не сложих! Снимката е направена минута преди да я публикувам! Едно облаче има там ,де,не е като да няма,ама това е защото другите ни ядосват 😜

# 2 194
  • sf
Сис, честит рожден ден! Много здраве и щастие!

# 2 195
Е,айде от мен да мине.😀

# 2 196
Аааа, що така с лошо за Сисун?

Току-що, кьораво облаче няма, омайна пролет си е Heart

# 2 197
Кротева,ето ти слънце! Недей да злословиш по наш адрес! Днес сме най-слънчевите дами!

Добри,приеми го за веществено доказателство!

Честит рожден ден, Сис! 🍀☀️🍷

Вижте сега какво, аз нямам нищо против покрай слънчевите доказателства да се намърдам при слънчевите момичета, ооообааачеее - при мен вее, та чак дограмата ми хлопа. Витоша е пухкаво бяла. Аз съм се налензила като за снимка, а вътрешно съм като хала. Тъй че, Добри, мушни ме за сега при халите. И без това още от началото си я харесах тази снимка Heart

# 2 198
Сиси, честит рожден Ден! Жива и здрава да си! И снахата много да те радва и да те слуша заедно с баща ѝ.
Тука слънце нихт, ама шЪ сЪ направя че го виждам.
Добри разсмя ме Joy Е па верно да не е маймун човека.

# 2 199
Тука вАли ситен дъждец,ама не е много студено.

# 2 200
Честит ден,Сиси! Здрава,щастлива и удовлетворена бъди! Flowers Tulip

Бях се зарекла,че вече на прага на 9-тия месец ще спра да пазарувам и нося торби,но явно няма да ме огрее.Чувствам се по - сама от всякога,а май трябва да взема да се стегна.
По този повод,все искам да изкажа възхищението си от Балонитка и за това как успява да се справя сама с работа,бебе,домакинство и още 100 неща.Респект към всички жени,които го правят! Heart

# 2 201
Сисуне, честита да си! Здраве и усмивки! Flowers Hibiscus

# 2 202
Айде да ни е честито новото 10-дневно затваряне на училища,градини,ресторанти,молове..

# 2 203
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като ти тръгне накриво деня...
Cry кротева е виновна.

# 2 204
  • Пловдив
От кога е затварянето? Утре или понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт