Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 193
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Sofia
Елифче, отлетя музата някъде на топло.
Така ме боли главата, че глътнах нурофена и ще пазя дивана.
Скрит текст:
Вече се чудя дали не е страничен ефект от изкуствената менопауза. Вълните си ги имам, те се разпознават лесно.
Мамче, най-добре да тръгнат от 01.04, но дано намерите решение. Ужасна ситуация за всички, които не могат да си позволят ХО.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 13:42 от Child of June

# 2 326
Орахали, доживях да видя слънце. Пуснах отпуска до 31.03. Вече от там нататък-не знам. Не иска ли някоя добра душа да дойде да гледа малкото, ще се разберем за заплащането.
Същото положение. Но ние ще ходим и малко на работа, тъй съм предвидила. Заедно. Smiley

# 2 327
Не минава това време.
Подариха ми Милка кутия за сандвич 🤣 Че то няма място в нея за половин баница даже.Бебешки работи.
Добри,баси кефа.Дай Боже и ние така! Освен,ако не изкукуригаме,де.

Пандата къде е? Кво става с детето? Панде?
Мамче,мен мое цанят за гледачка само Сисун и Скания.🤣
А може и на Яна кучето да разхождам.

# 2 328
С риск да бъда поругана, ама досег до ДО по близък имам само с приятелка чужденка, която си живее в чужбина. Та не знам тука как е, имат ли ясни планове кой час какво се взема и т.н. или пак никой нищо не знае и само се прехвърля една топка?
Сблъсках се челно с държавната администрация... Мисля че чаша вино за обяд ще ми дойде добре.

# 2 329
Кроте, добре си ми дошла! Тамън другия месец откриваме плажния сезон и коктейлите на верандата. Така да не понасям зимата.

Моите са на ДО са от началото на март миналата година с изключение на 2-3 месеца, резултата е пълно зомбиране, нищо от материала и абсолютно нежелание да излязат от вкъщи. Аз съм без работа и не мога нито документи да оправя, нито курсове да запиша, нито дори молба за работа да подам, пълен блокаж. Оправям се някак с издръжката, но ако излезе непредвиден разход ще потъна като гюленцето, чиято форма почти докарах в карантината Joy

# 2 330
Кроте ,идвай! Аз съм в отпуск до 29/03 ,а после идея си нямам какво ще правя с детето. Мъжо все вика споко,ще се оправим 🤦. Искам нова работа да намеря,но как ще ходя на работа - не знам!

# 2 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шо станА бе 13?
черна котка ли ти мина път?
само за ДО шЪ вЪ замолЪ да не приказвате.

аз съм в час по български.
Скрит текст:
учителката искала нещо, другата (тая по литература) направила папка, в която да качват работите.
и сега тая по български се кара, че не са изпратили работите на нея! по вайбър!! и "мотивира" децата с  "тя,  госпожата по литература, няма време да се занимава с всички глупости които ѝ пращате"!!!!
к'о речИ?!

# 2 332
wind and fog моля за информация от къде може да се закупи хинап - плод и фиданка за засаждане. Благодаря.
Честно казано, не знам, фиданки може би в някои разсадници.Написах в хинап фиданки в Гугъл излязоха оферти от няколко разсадника. Преди когато имахме дръвче раздавах издънки на приятели, сега когато родителите ми идват есента на гости, ми носят плод от дървото на някой познат.  Ако откриете фиданки, питайте дали е дребен или едър плода. Подозирам, че тези с едрия плод са култивирани, но не са толкова вкусни. А плод само септември-октомври, когато зрее съм виждала на пазара в родния си град, другаде не.
С хербарий на клонче от това дърво бях поставила в шах и мат преподавателя си по биогеография. Не беше виждал. В района на Свиленград има много дръвчета, странно и в Свищов също. Странно, защото по принцип не обича студеното време. Не е толкова зависимо от времето като бадемите и нара, но не обича прекалено ниски температури. Направих си експеримент засадих и тук в района на Предбалкана, хвана се, порасна доста дървото, доколкото знам дава плод, но не съм го виждала откакто се изнесох от къщата преди години.
Днес нали съм в отпуск се изгърбих, всъщност подхванах ОИ още от вчера, пренаредих сума ти шкафове, рафтчета, изчистих основно, даже и на две от стаите и прозорците избърсах. Бърша и си викам, ей много съм смотана. Дъжд ще вали тези дни, пак ще станат на нищо, но като ме е треснал ентусиазма, кво да правя. Сега отивам да си взема новите очки, от работа ми звъняха няколко пъти за разни неща, отделно не знам в понеделник какви ще ги къдря, ще ни затварят и нас. То, че ще трябва да сляза е ясно - бюрото ми ще е отрупано с молби за отпуск, имам други важни документи да подготвям, че и заплатите си чакат реда, но може да отметна най-важното и кръгом към дома. Ще видим, ще се чуе.

# 2 333
ИзтрещЕха учителите, Dobri, наред с децата и родителите...

# 2 334
ИзтрещЕха учителите, Dobri, наред с децата и родителите...
То цялата държава е изтрещЕла, де да бяха само учителите и децата...

# 2 335
Подготвям се за хоум офис, за домашно обучение отново. Трябва да си пренаредя отново деня, работата и вси-чко. Готвене по два пъти на ден. Не знам как ще я караме, ама не е на добре работата.

# 2 336
А ша ва замоля,аз съм си добре! 🤣
Сисун,това е по добрия вариянт,я си представи някой паникьор.Само да ходи и да мънка,ми ся,ко ша праим,ся.Не тиган,ми чук.

# 2 337
Права си ,Кроте!
Похвалвам недовършения! Направи днес страхотна картофена салата с октопод и чийзкейк за десерт! Наядох се до пръсване 🐷

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:31 от Sissy

# 2 338
Похвален!Записано! Ще му приспаднем една йота от предишни прегрешения.
Боже,на събрание съм днес,на входа.Добри!🤣

# 2 339
Похвалвам го и за прекрасната разходка,която си направихме!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:32 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт