Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 153
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Пловдив
Хич, хич... Simple Smile

И аз искам у Уинд, ма ме досрамя да си го призная Blush  Искам такава приятелка!

# 2 431
  • France
Елиф, Лоли ти е отговорила от мое име. Тук ДГ е част от училището и е задължителна. Аз смятам, че 2 седмици ваканция няма да му се отразят лошо на Монстъра, но баща му дебне за качеството на учебния процес. Rolling Eyes Ще кажеш, че ако не ходи редовно, няма един ден да си вземе матурата. Rolling Eyes Иначе научава нещо там, не е като без хич. Вече знае, че Батман се бие с Джокера. Вчера се върна с нов бисер: "няма да имаш цветя, съпруг и деца" Flushed Върви му обяснявай, че на майка му това звучи като една доста приятна перспектива.

# 2 432
  • София
Хора, аз едва измолих регистрация тук. Той е сайбър секюрити и то добър. Лошото е, че е бъгнат. Ползваме фб, но яко ограничено, повечето неща са криптирани и....ама това да му е кусурът.
Иначе е забавен и с чувство за хумор. Не се оплаквам много.

# 2 433
Благодаря ви за честитките, много мило ми стана.
Нареждам се за рецепта, а мъжа на Сирос го взимам да я отърва от мъките.Ще си сложа слушалки и ще му се усмихвам мило докато чисти. После ще го върна де, даже с подарък бонбони и вино🤣

# 2 434
  • Пловдив
Оги и моя шти пратя...мие прозорци много убавко Joy

Ре, ясно...профи изкривяване Simple Smile ама все пак е котка, кво толкова?
Не мога да си представя и двамата да работим ХО и все с компютри Rolling Eyes  по повод вашите професии...

# 2 435
Уинд,  сега ме затрудни много. На Рен ли да се натреса или на теб? Звучи вкусно много. Благородно завид за приятелките и възможността за връщане на душевното равновесие.  И ако не е нахално, може ли рецептата за канелоните?
Мисте,  не ти е лесно. Stuck Out Tongue Winking Eye
+1
Фил, Joy
Нареждам се на опашка за мъжа на Сирос. Аз ще пусна пердетата в пералнята, айде, от мен да мине, и праха аз ще сложа. Той само да ми измие прозорците и го връщам. Чистичък и неопетнен Stuck Out Tongue Winking Eye О, след рекламата на Мистик и нейния взимам. Ще ги редувам Simple Smile))

# 2 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой е отговорник днес?! 😆

просто мама - 20
огица - 20 март
и ЧРД на огинЪТ Simple SmileSimple Smile Simple Smile

чакам да кажете къде да ги метна, щото на село вали сняг, тук духа, но може някъде да е слънчево Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

слънчеви момичета

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март Simple Smile
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
веси иванова - 12 март
бадулбадура 12 март  
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19 март

дъждовни момичета и КУЧО

ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март

"снежинки"

звездна 16 март

променливи Simple Smile

съни 112233 - 6 март - малко сърдитка, само до първото кафе Simple Smile

ени, слънчева близалка на дъгички и Нейо Донсин - 10 март - смениха де що метеорология има Simple Smile - малко  вятър, после дъжд, след това сняг... Simple Smile

ХАЛИ Simple Smile

най-добрата тетка - 18 март.
Simple Smile самопризнала се хала на халите. Simple Smile

Скрит текст:

донси - 21 март
лайла5 - 21 Simple Smile

уиши - 22

юнчето избра 23 март Simple Smile

прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24

екатерина - 25 март

съни хоби - 27

сичко живо готви, яде, пере... всички домакини като домакини, а аз - принцеса.
Sad но няма кой едно кафе да предложи.

# 2 437
  • София
Оги и моя шти пратя...мие прозорци много убавко Joy

Ре, ясно...профи изкривяване Simple Smile ама все пак е котка, кво толкова?
Не мога да си представя и двамата да работим ХО и все с компютри Rolling Eyes  по повод вашите професии...
И ние не можехме, но тази година ни научи. Хилиме се, че щом няма трупове, се обичаме все още.
И двамата преди пътувахме доста  и реално за първи път сме заедно 24/7 за толкова дълго.
И двамата няма как да си намерим работа в БГ за тези пари и трябва да е ХО. Моята бивша фирма ми предлага релокация в Англия, но в тази ситуация не се навивам. Притеснявам се и за децата. Искат да продължат навън да учат. Абе...всеки с дертовете си.

# 2 438
  • sf
Така ми се додряма, а след малко трябва да тръгвам. Добре че е само шест часа. Ще ми се да имам мъж, да ми изчисти, измие прозорците...

# 2 439
  • София
Така ми се додряма, а след малко трябва да тръгвам. Добре че е само шест часа. Ще ми се да имам мъж, да ми изчисти, измие прозорците...
Донси, това е като за една наденица цяла свиня да гледаш. В случая за едно чистене на година 😁.

# 2 440
  • sf
Ааа ама не, не, той като изчисти и сготви да си ходи. 🤣

# 2 441
Увод:
Един вчерашен ден, който искам да не е датирал изобщо в годишния ми календар. Не мога да опиша нервите, гнева, безсилието, които изпитах вчера.
Както почнах, ще кажеш, че някой умрял.
Сухи факти/ че ако пиша с детайли, бг мама няма ми стигне/:
- сутринта разбрах, че датата за която бях запазила час за ваксина не съществува в календара за 2021година.
- все пак отидох да има кажа, че има такава дата, те ми казаха пък, че да, има, но ваксини няма.
- сина заминава за Македония в понеделник. Вчера в 14:56 ми звъни и съобщава, че си е загубил личната карта. Друг документ няма. Ще излиза извън страната. Казвам му да тръгва да търси. Няма. През тива време се чудя какво мога да направя в петък след обед с предстоящ уикенд. НИЩО. Той търси. НИЩО. Хуквам към Районното с последната сламка да има някакъв вариант. Времето ме притиска. От 17 ч.съм на работа. Няма вариант. Бясна съм на сина. Безсилна и гневна. Трябва да се явя на работа. Моля щерката да пита един познат в МВР, знам ли.. И там нищо. Тя решава да пише в някакви фейсбук групи в Ст. Загора- и.. както всичко беше безнадеждно в 18.30 часа, на касата съм вече- тя пише- намерихме я.
- на работа ме привикват, за да се разпиша на дисциплинарно наказание. Оплакване от клиенти. Трябва да напиша, че ще си взема поука и да, съгласна съм, да ме правят на нищо изнервени лели и чичовци, че даже и да ме псуват. Пиша, че не съм съгласна с наложеното ми наказание. Не можело така. Разписвам се, без обяснения. И да, устно обещавам, че ще стискам по- здраво зъбите.
- междувременно разбирам, че единият от управителите във филиала е положителен. Дотук с драпането ми да избегна разболяване. Сега не мога се виждам с близките ми. Антигенен тест в понеделник. Дотогава молитви. И след това, поне десет дена още.
Не съм ви чела днес. Още съм в шок от вчера. Ще намина по някое време.
Извинете за романа.

# 2 442
  • София
Леле 13, заслужаваш едно двойно със засилка.

# 2 443
  • Пловдив
Мали, мали...13-ка, стискам всичко да ти се размине евент.среща с вируса...то не е задължително. Не се шашкай!
Ме разбрах как са намерили картата? Случайни хора чели в групата ли? Браво все пак!

# 2 444
Тринки, съчувствам. Нали знаеш притчата, "няма да е все така". Дано тестът е отрицателен и ти се размине. За твое успокоение ще кажа, че моя близка беше болна, със симптоми и всички екстри. НУ не се зарази, а през цялото време едно легло споделяха. Късмет.

Добри, аз викам днешните момичета тук да ги сложиш.

Чадърът е за камуфлаж. Все пак вали, на места. Иначе вече е приятно и не толкова мразовито, колкото беше сутринта.

Колкото до мъжовете, аз си заплювам този на Мистична. Хем прозорци ще ми измие, хем ще ми притегне едната врата, че пак се размандахерерца. Майсторът дето викнах нищо не направи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт