Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 100
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 520
Е как пък може за туй да ви мързи.
Я да съм сингъл, ще си се кипря и ще излизам по срещи, ще се забавлявам яко, без чорапите, гащите и манджата. Направо ме втриса, ако трябва да живея с някой нов брр. Само меда, без жилото.

# 2 521
  • sf
Ми а де, ама ме мързи. 🤣 В тва време тряя да изляза, да мръзна, после да се прибирам по нощите, щото обичам да си спя вкъщи, и т.н. и т.н. Инак само секс, никакви сериозни  връзки, бррр. Под 30 са идеални. 😆

# 2 522
И аз не искам мъж в къщи- само като трябва да ми ремонтира нещо. Стигат ми почивки на море и спа, може и в Чужбина и няколко вечери в седмицата на ресторант и десерт-кекс. Много да не ми досажда по телефона през деня, но винаги ако имам проблем да е до мен. Но точно такъв тип още не съм срещнала.

# 2 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооох, ох и пак ох....
толкова се пазих от нережимни храни,  а преди малко се намуах с боклуци. Sad Sad Sad

половин вафла, 4 бисквити, половинка от някакво десертче, пингю ли беше, нестле ли...
и защо!

# 2 524
Добри, по- добре така, отколкото като мен да си само на вода и да разбереш, че си объркала датите за лунната диета и не е била днес, а утре. Пак разбрах навреме де.

# 2 525
Това най го мразя да се наям с глупости и да ме згрзие съвестта. Сега като съм се  наяла, защо продължавам да набивам ядки а?

# 2 526
  • France
И аз кат Донсито, хич не ми се трепе вече по гаджета. Ей туй, да си легна на шпискойствие, чиста и ухаеща на хубаво, не на прокиснало мляко, с хубава книжчица... ммм и да спя, спя, спя във всички възможни пози. Да се събудя НАСПАНА, да си пийна кафенце на тишинка. Еееех...
Мамчеса, на теб още кръвта ти кипи, аз одъртях вече. 🥺😴

# 2 527
Фил, да те успокоя. Туй дето го мечтаеш, не е непостижимо. Едно по едно ще почне да се случва, ама, няма да е съвсем скоро. Hug
Лека и спокойна от мен! Възглавницата ме зове, самотна се чувства, та отивам да ѝ правя компания. Че докато се моткам, сгънах една купичка фъстъци. Ужасен ужасон.

# 2 528
Кипи, дръжки! Я другия месец 35 удрям. Изморена съм, нещастна, имам нужда нещо хубаво да ми се случи.
Фил, при теб е разбираемо, душко. Ако сега бях И с новородено, нямаше да пиша, отдавна щях да съм се метнала отнякъде.

# 2 529
  • sf
А аз другия месец 41. 😁 Вече се примирих, че ще си умра сама, ама ще взема поне да се пораздвижа , та на стари години да имам спомени. 😆

# 2 530
Оох Joy ма с глас ви се смея, бре.. с бира шса удавя зарад вас..
Прибрах се от трсътиката. Тенкс, другарки, релакс с вас!

Фил, ще стане. Друг е въпроса, че и тогаз  има минуси, но щастие пълно няма.. Ей, килеша. Кво кат е голям.. такива ми ги творИ.. че ми се приисква да е бебе. Само на моменти, де😎
Дали ще срещнем някой, след 40- те, неведоми са пътищата, знаете.. Ей, ме мен. Сигурна бях, че тъй ще си я откарам доживот. Пък то, в миУтУ се блъснах.
На която, каквото и се иска- да стане!
Допийвам последната лицева опора и се хързулвам  под одЯлцето.

# 2 531
Я как сте се развихрили. 😁
До като четох за режими и диетки,вие сте се размечтали. Няма лошо. 🥰 Лов ис ин ди еър. 😁
А аз идвам да се оплача от снега навън! Натрупа бе,гадна работа. Писна ми на пу...ловера! 😤🥶
Баси маРТата! Да си оди вече.
Лека ви нощ.

# 2 532
  • София
Стари били. Глупости. За тая работа старост няма. Поспах аз, ама след малко пак лягам.

# 2 533
Сърцето да е младо,сърцетоооо.

Трупясах се и аз.
Лека и да се пазите!

# 2 534
  • София
Лека Кроте.

Общи условия

Активация на акаунт