Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 162
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 610
Това за болницата къде? В София ли? Доколкото чувам, тук места няма.

# 2 611
За София става въпрос. Не е вярно, че няма места, просто тя не иска. Снимката от онзи ден и е чиста, кръвните сравнително добре. Надяваме се, че преценя адекватно положението си.

# 2 612
Сиси, препращай ги тия вкусните рецепти на лични.
Мамин златен от сега трябва да свиква да не се трови от манджите на майка си Joy
А може и да ги събираме сполучливите рецепти - както в готварския форум, да стоят линкове в първия пост. Кло, какво мислиш?
Някой забелязва ли това, че всеки ден сменям бюлетина на Добри в спойлер в първия пост? Не май. Щом сте рекли, започвам и готварска книга. Веднага си пробутах рецептата за гофретите, въпреки, че преди месеци я коментирахме и беше в другата оплакваческа. Връщам се за да дочета последните две страници.

# 2 613
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не бях видяла, но благодаря, че си се заела с тази задача. Simple Smile
"И" с тази Wink
рецептите няма да чета - твърдо.
че заради вас купих канелони, а не знам кой ще ги яде. Simple Smile

# 2 614
Кло, признавам, не бях видяла, нали от телефона следя само новите отговори. Обаче като спомена, сега го направих и ти лайкнах гофретите Simple Smile. Благодаря, че се заемаш, дано не те претоварим само Kissing Heart

# 2 615
Кло и аз сега видях. Я кажи тези гофрети хрупкави ли стават?

# 2 616
Божествени са. Ако искаш да са хрупкави, ги оставяш добре да се изпекат, ако ги изкаш меки, щом от белички станат леко изпечени вадиш. Тайната на хрупкавите гофрети, ако толкова държиш е, да не ги пльоснеш горещи в чинията, защото от топлината и влагата ще омекнат, а като ги вадиш, да ги мяташ на скаричка. Нещо подобно, на което вадя хляба от пекарната. Овлажнят ли се, стават меки.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:42 от 💜 Clo 💜

# 2 617
Уиш, малък е ам амайка му като забрави покривалото на количката и видя колко се радва на снега какво да направи Joy Снега пада по него, малкия се смее и така.
Рецепти няма да чета, че ще реша да готвя Joy

# 2 618
Не съм подстрекател, обаче да ви кажа, че канелоните може да ги напълните и с кайма с доматен сос/като за лазаня/ вътре с малко настърган кашкавал или само със спанак, извара и сирене. Вариации много, Много ги обичаме.
Аз днес съм с нови гости, голямото дете с неговата приятелка си дойдоха за няколко дни. Не съм ги виждала повече от половин година на живо, само на месинджър. Много съм щастлива. Сега ще се въртя покрай печката с голям ентусиазъм. Да ги поглезя малко, сладурите.
Кло, това с рецептите ми хареса като идея, обичам да пробвам нови неща, но ми се иска да са изпробвани рецепти. По-сигурно ми е.

# 2 619
  • Пловдив
Уинд, а канелоните сурови ли се пълнят? После успяват ли да омекнат?
Весело ви гости! Simple Smile

# 2 620
Не съм Кло, но омекват канелоните, да. И аз много ги харесвам Болонезе. Правя по тази рецепта - http://vkusotii.dir.bg/recipe.php?id=5100 .

# 2 621
Е, Балонита, ти на снежен човек си направила детето. Нямаше ли наоколо някоя баба да се развика как ще простудиш клетото детенце? Simple Smile

# 2 622
Клетото дете...а майка му докато зъзне Joy Трябва да има защита на родителя. Доставката по домовете на кафе, тапи за уши и вино.Thinking

# 2 623
  • sf
Ох, пуснах си Хобит и заспах. Сега съм кисела. Чудя се дали да не отскоча до Лидл, имат един черешов ликьор. 🤔

# 2 624
Първи опит за ризото със скариди го пиша успешен 😜! Май беше късмет на начинаещия,но няма значение сега. Следващия път ще го мисля 🤫.
Направихме си малка разходка, времето е прекрасно!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:12 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт