Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 124
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Sofia
О, Фил, в талията нямам, ама в ханша... Добре, че д*пето е отзад и го виждам само, ако реша...
Крот, не съм готвила, не съм и чела, че иначе ще прегреша. Просто преди седмица детето каза, че съм понаедряла и вече трябваше да ми светне лампичката.

# 2 656
  • France
В ханша са "само" 6.

# 2 657
Юни,ако ти е добре в дънките,да си дрънка.
Иначе се шегувах,вече ще пиша кога го правя.Rolling Eyes

# 2 658
  • Sofia
Е, аз разбрах шегата.
Абе няма какво да се правя на ощипана, не ми е добре в дънките.

# 2 659
Елифче, защо така? Заради зъбът ли?
Нещо съм притеснена за детето, ще го водя на зъболекар.
Одеве се качих на кантара, щото за малко да отворя хладилника. Подейства ми много отрезвяващо и хладилникът беше подминат с презрение.
Да, Джун Sad досадих ви днес ...
Браво за волята да отхвърлиш този съблазнител, хладилника Wink А какво му е на дятето? Много ми е жал като видя дете при зъболекар. Защо от толкова малки трябва да им почва зора?!?
И какво им е на роклите, та все в дънки?
Фил, ти къде се буташ, като още кърмиш? На теб пионерското ти поръчение е да се наспиваш, не да сваляш см.

# 2 660
Как да те пропусна,как?

# 2 661
  • Sofia
Че аз не знам да си досадила. Един път прочетох, че каза. Дано не е нещо сериозно и да се оправи бързо.
Детето се е метнало на мен, богата съм от към пломби и коронки. И имплант имам така за фукня Stuck Out Tongue Winking Eye
Зъбите трябва навреме, че после боли повече, щото и по-скъпо излиза.
Иначе девойката ми е герой, казва, че сълзите й аха да тръгнат, ама ги преглъща и не се показва ревла.

# 2 662
  • France
Милото дете Hug

# 2 663
Вече е 22-ри - моята дата. Ясно е, че ще го играя Снежната кралица и Повелителката на виелиците, но поне да ви подсладя деня. Нахалницата става на 15 години. Почерпете се за нейно здраве. Ето какво сътворих:

# 2 664
Уиш, да ти е жива и здрава, и да се вслушва в теб! А на теб да са ти здрави нервите и големи винените запаси, че пубертета не прощава Simple Smile

# 2 665
  • София
Уиш, честита да е.
Балонита, ти кога излезе от пубертета 🤣

# 2 666
Ре,  не съм още излезнала аЗ... то душа на 15, виж за тялото е друг въпрос Joy

# 2 667
  • София
Балонита, и аз още не съм, а вече във възрастта на сенилността ще вляза, ама поне ще се припокрият нещата Simple Smile.
Сложих на милото тонер, сребрист и перчемът му стана много секси. 🤣

# 2 668
Добро утро! Dizzy Face

# 2 669
Ъъъ, лека нощ, Сирос.

Общи условия

Активация на акаунт