Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 162
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 685
Уиш, да ти е жива и здрава нахалницата! Ма как си оцеляла с овне и теле?!?!
Мерси, Мами! Аз съм рак. Питай ги тях как оцеляват.
Мистик, ама какво е сгрешил младежът, че искаш да му натресеш малката гадина?

# 2 686
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой е отговорник днес?! 😆

уишмастерица - 22
и нейната кипра маца  Simple Smile Simple SmileSimple Smile Simple Smile

Снежна кралица Simple Smile

Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

слънчеви момичета

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март Simple Smile
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
веси иванова - 12 март
бадулбадура 12 март  
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19 март

дъждовни момичета и КУЧО

ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март

"снежинки"

звездна 16 март
донси - 21 март
лайла5 - 21 Simple Smile
уиши - 22

променливи Simple Smile

съни 112233 - 6 март - малко сърдитка, само до първото кафе Simple Smile

ени, слънчева близалка на дъгички и Нейо Донсин - 10 март - смениха де що метеорология има Simple Smile - малко  вятър, после дъжд, след това сняг... Simple Smile

нова номинация "ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА"  в която веднагически влизат днешните магьосници Simple Smile

просто мама - 20
огица - 20 март

ХАЛИ Simple Smile

най-добрата тетка - 18 март.
Simple Smile самопризнала се хала на халите. Simple Smile

Скрит текст:
юнчето избра 23 март Simple Smile

прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24

екатерина - 25 март

съни хоби - 27

малко остана, само още 4 пъти ще досаждам с метеопрогнозата. Simple Smile
честит рожден ден на малката мастерица.
да ги сберем с Горинич викам. пада им се и на двамцата, а ние ще си пийваме бейлисче.

# 2 687
  • Пловдив
Уиш, Smiley  викаш белята си търся...м?

# 2 688
По-скоро на младежа търсиш белята, Мистик. Ето, и Добри прежали Горинич. Какво са ви направили тези деца, бре?!

# 2 689
как съм му набрала ако знаеш!
снощи до 11 учихме "Заточеници", а е трябвало и тях и "Неразделни". добре, че не се напъна и на него, че нямаше да ми стигне бейлиса.
кой измисля тия програми ми кажи! кой!
"Неразделни"! че кое дете ще го хареса, че ще се увлече и по поезията, ако чете това.

# 2 690
Я го остави да си учи тезите за НВО-то и да зареже ученето на стихотворения наизуст. А ти си сипи бейлисче и свиркай.

# 2 691
кой измисля тия програми ми кажи! кой!
"Неразделни"! че кое дете ще го хареса, че ще се увлече и по поезията, ако чете това.
И аз питах преди време същото. Оплюха ме. В реала, не тук.
Учебните програми отдавна плачат за осъвременяване и приближаване към духа на времето, в което живеем. Но инерцията в тази система е страшна.

# 2 692
за тезите сме се разбрали - няма да ги учи наизуст, ще ги чете с разбиране и ще пише както го чувства. но с термините и по формата.
за есето получи рецензия "има лично мнение". сега се чудя това плюс ли е или минус. Wink принципно есето трябва да е лично мнение, но вече съвсем не знам кой какво оценява.
и ги изпитват да знаят стиховете наизуст. Sad отврат.

# 2 693
  • Пловдив
Smiley
Добре, че ви прочетох, че забравих моя да го събуждам Laughing
В сряда имат тест по Бг...Залог на глагола.Карам го да ги научи наизуст, ако трябва, за да изкара хубава оценка, та да се поправи...ама пусти мързел. Нямало нищо обяснено в учебника, в нета нямало никакни примерни тестове за упражнение, абеее....мъка.

Ама и ние учихме стихотворения наизуст, нека раздвижат мозъка малко.

Аууу...къв сняг на парцали заваля Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 08:33 от mystic woman

# 2 694
виж сега, от малък учи стихове, но по-други Wink и ги учи с мерак.
от детската градинка рецитира Валери Петров "Таралежът е птица упорита..."
и други знае, ама да не го хваля толкова. Simple Smile
"Заточеници" му хареса, но "Неразделни"... айде моля.

# 2 695
Добро утро! Много е снежно навън.
Уиш, да ти е жива и здрава рожденичката и взаимно да се слушате! Голяма вкусотия си сътворила, много ми харесва тортата ти.
Хубав ден!

# 2 696
  • Пловдив
Да, да не се съмнявам...
Моят не обича ни да чете, ни да учи...така да се е метнал на мен, чеее Satisfied

# 2 697
Добро утро!
Кофа кафе ми трябва в това снежно време.
Вдигнах си нервите от сутринта, майка ми ми звъни ревяща по телефона, съответно докато разбера какво става побелях. Накрая драмата се оказа че са затворили ИКЕА, а пък тя чакала кухня и после как щяла да пазарува. Все такива да са и драмите де, ама изтръпнах , половин час преди да разбера какъв е проблема.Tired Face Думи нямам.

# 2 698
  • France
Здравейте, банда. Днес не ме закачайте за нищо, щот съм мега недоспала и гига крива. Б@$и, как не ми се падна и едно спящо дете, бе?! Все едни нощни купонджии.
ЧРД на мамината уишинска ненагледна. Да расте и хубавее. И да мине през тази буря - пубертета без много вълнения. Гледам сукалчето до мен и някак си не мога да си го представя пораснало.

# 2 699
  • Sofia
Ха-ха, Фил! Не ти е смешно, знам, ама...
И моята я гледах така и бях убедена, че никога няма да настъпи този момент. Пък вече взе да си крие телефона какво си пише с другарките и другарите.
Много хубав сняг гледам отвън, ама трябва й да се яде. Ще ми се наложи да сляза до близкия магазин.
Съни, върви ли лунуването? Аз удържам и ако успея ще ми е най-дългият фаст, издържан скоро.
И да се похваля - намацах се с очната, успях и лесно стана. ММ ме пита за къде така Stuck Out Tongue Winking Eye Мятам и един парфюм и след малко над котлоните.

Общи условия

Активация на акаунт