Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 261
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 715
Честито на рожденичката на Уиш! Само да те радва!
Търтийн, успех. Има понякога реакции (температура) след тия ваксини, но отминава и после си по-спокойна. Така поне казват ваксиниралите се около мен.
Оох, моите родители още са зле, да видим... И в провинцията.
Съни, ние в работата имахме мишле. Но го заловиха. Wink

# 2 716
Готово. Жива съм 😅

# 2 717
  • Sofia
От кой чип ти турнаха?
Лори, родителите ти с корона ли са?

# 2 718
13, радвам се! Вземи си парацетамол да имаш, щом ще ходиш на работа.
Сега дишаш една идея по - спокойно, нали?

# 2 719
  • София
13, браво, дано да мине без никакви симптоми.

# 2 720
Прити,тук съм,наглеждам ви,ма нямам какво да пиша. Едни снегове,една киша е навън... Гняс! Много взе да ми дотяга тва време. 😤
13,браво!
Уиш,да ти е здрава и послушна госпо’ицата! 🎉💐🤗

# 2 721
Ще взема хапчетата в чантЕто, да.Чипа е най-оплювания, но аз съм перде за конспирации и приказки под храста. Вярвам на науката и хората навън, чужбинско.
Относно спокойствието, аз не съм се страхувала. По- скоро ще ме яд да се разболеят от тази гад, при положение, че мога да направя всичко възможно да не се. Иначе и като преживяване със сигурност не е приятно, а и си имам жив пример- щерката. Та знам през какво преминахме с нея. Не искам нито на себе си да го причинявам,нито на близки, колеги и т.н.

# 2 722
  • Пловдив
Ще взема хапчетата в чантЕто, да.Чипа е най-оплювания, но аз съм перде за конспирации и приказки под храста. Вярвам на науката и хората навън, чужбинско.
Относно спокойствието, аз не съм се страхувала. По- скоро ще ме яд да се разболеят от тази гад, при положение, че мога да направя всичко възможно да не се. Иначе и като преживяване със сигурност не е приятно, а и си имам жив пример- щерката. Та знам през какво преминахме с нея. Не искам нито на себе си да го причинявам,нито на близки, колеги и т.н.
а какво стана с контактният колега? ПСР правиха ли ти преди да те боцнат?

# 2 723
Да, Мисте, днес в 11.30 под строй бяхме на антиген. Резултата излизаше до 10 минута. Всички сме отрицателни. Ако може да се вярва на тези тестове. Но да кажем.

# 2 724
  • Пловдив
Дано да няма нищо...

# 2 725
Браво, Търтийн! А след три седмици ако знаеш колко ще се радваш. Съдейки по себе си, не ми дреме вече за никакъв китаец. Joy Докато не се появи информация, че сме заобградени от мутация, срещу която ваксината е 100% неефективна, мисля да живея спокойна. Жалко, че затварят ресторантите. Бях решила, като минат 3 седмици с ММ да го отпразнуваме. Сега ще почакам малко.

# 2 726
Завид малко!
Търтийн, дано да мине успешно и без странични ефекти!
Аз не смея да се ваксинирам само заради малкия, че няма кой да го поеме изцяло ако се тръшна нещо, ама ще го мисля.
Така и не съм си правила нито един тест, то и като раждах не ми искаха Rolling Eyes Та може и да съм го минала ама откъде да знам Joy

# 2 727
  • Sofia
Тийн, стискам палци да минава леко.
Скрит текст:
Приветствам всеки ваксиниран, аз за сега се въздържам поради други обстоятелства.
Имам близка, инфекционист в авторитетна болница и работи с ковид-болни. Научно, но като на не медик ми обясни, че постваксиналният имунитет бил нищожен в сравнение с постинфекциозния. И че ваксина не се правело по време на пандемия, а боцкането без доказано, че си здрав, било престъпление.
Където и да е истината, дано скоро му видим края, а до тогава ще си спазвам мерките и ще пропускам всякакви теории на конспирацията.

# 2 728
Ами не ги знам с какво са, но може и корона да е. Не са се тествали. Пият си предписани по телефона лекарства и кротуват вкъщи.

# 2 729
Child of June, не е общо, просто е една малка стаичка, в която е само пералнята. Сега ходих за отрова. Никога до сега не съм виждала мишка на местата, където съм живяла.
Вече и "приготвих" обяд и се надявам да не се срещаме повече.

Общи условия

Активация на акаунт