Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 348
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 985
Да бе всички сезони се сменили днес. Ама само през прозореца. Току ти се стори пролет и като си подадеш главата без шапка навън и ти я отвее леденият вятър. Joy

Жестоки са, Деми! И ние обмисляхме скоро прасенца и доста почетох за тях. Много готини животинки.

# 2 986
От месеци сме с маски и на открито Anguished

Бях в будна кома 13г, стигат ми. Бившия допринасяше за чувството за безполезност. Сега съм като отвързана Grinning

# 2 987
  • sf
Божееее, това второто прасенце е у-ни-кал-но!
За гаджето- ми мен пак си ме мързи, ама друго е да знам, че някой драпа за мен. 🤣

# 2 988
  • София
Току-що извадих от дамската си чанта един тефтер от малкото джобче. Свърших си работата с тефтера и не мога да го побера обратно там. Въртя от различни страни, ръгам, не става. Идея нямам как съм го прибрала там миналия път. Thinking Пъхнах го в основния джоб, но там се пречка. Абе това да са ми проблемите.

Сис, аз моето дете не го гледам сама. Не ми се радвай толкова силно. Hug Имам безценна помощ от родителите ми, да са ми живи и здрави. Изобщо не мога да си представя как бих се справила без тях. НО не се чувствам безполезна. Смятам, че върша доста неща и дори понякога майка ми да се опитва да ми вмени усещане, че нищо не върша, знам, че не  е права. Просто възгледите ни са различни, но това е от разликата в поколенията.

Леле, Деми, тези Поли и Моли направо лепнат от сладост през монитора.Heart Eyes

Много имам още да ви дочитам от тези дни, но напредвам, макар и бавно. Нещо сте писали за сродните души и ме хванахте за душичката. Размечтах се. Разревах се. Спомних си някои неща. Ударих си ритуално главата в стената 2-3 пъти ( не наистина, де). Па си рекох, че за всичко има време. Засега не са ми се получавали нещата, но някой ден може и да се получи. Ако пък не се, и сама ще ми е добре. То и без друго само като си помисля за ново съжителство с недовършен ми се свива всичко.

Прити, ти си знаеш какво ти е отвътре, но постовете ти звучат много по-оптимистично от преди и това ме радва. Дано го преживееш възможно по-скоро!

# 2 989
И аз забелязвам, че постовете на Прити са доста по- оптимистични от преди, за което се радвам за нея.
Прити, той изобщо ли до този момент не показа, че съжалява за избора си или поне да се поинтересува как си?

# 2 990
Цялата ми пиянска дружина е контактната с един малоумник.Може утре да им предложа,да се направим залог,малко ала руска ролетка.
В един период от време прочитах една тема и една потребителка ми беше някак симпатична.Сега се зачетох и се чудя,как може по всеки поставен въпрос да имаш негативно мнение.Негативно до гневно.Няма празно,няма весело.
За поинтересувалите се от моята липса,ей ме.Жива съм,мърдам за радост на едни и тъга на други.Smiley
Вторите от вас,не се радвайте толкова,тук съм!

Тринки! Луда жено! Как,как сега ще се овардиш до втората игла?

# 2 991
Крот, руската ролетка да ти донесе празен пълнител 🤞
А за другото не питай. Толкова е масово вече в Бургас, че идея си нямам как ще се опазя.. Откакто е започнало веселието съм ограничила контактите, примката все повече затягам,още повече стеснявам и не се срещам с други, но сега вече ме стиска яко по врата.. Не знам. А като се има предвид и манталитета на бургазлии.. става мазаляк. Само в а Бургас сме толкова простаци и озлобени хора. Била съм по други градове командировка, ами там хората спокойни, любезни, търпеливи. А тук като зверове. Ужасни. От Бургас съм, обичам си града и морето, но такива хора няма другаде. Безпардонни, егоистични подобия на човешки обвивки.. Въйх, тва аз ли го написах 🤕 Ами... така е.

# 2 992
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не така де, навсякъде има и от тези и от онези. Wink

кротик, залагането кой ще ... остане последен се нарича "тонтина" и го е измислил банкер. Simple Smile

# 2 993
Крот, дано се размине! Какво стана с майка ти?
И си признай, че мен си чела Joy
Много пишете,  едва ви догоних.
Гроги съм. Детето не е спряло да мели цял ден, главата ми дрънчи, работата цикли, долното добиче направи беля, после ме одра и ... го изгърбих здраво тоя път. Сега ме гледа нагло, ще ми отмъсти гаранция.
Мръъъъъъъъъън!

Деми, чудни са ти любимците, ама Моли е по - красивата.

13, много се пази. Не са само бургазлии, безсмъртниците са навсякъде.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 19:39 от Сирос

# 2 994
Ела да се скриеш при мен.Варненци сме мили,сладки и любезни. Smiley Това го написах аз.Smile Като облагородила Варна.
Пази се! Как!?! Ама се пази!
При мен е каквото стане, не е първия път,само този път е много хард.

Чироз,не! Тоя моеш ли да го фотнеш на четири лапи? Smiley Не вярвам,че може да ходи и да прави бели!
И,не не съм чела теб!
Мани,сега се разправях с нея.Уж чува,ама уж.Добре е.

Добри,за първия ще цакнем некоя бира.
Сандардисах редактора.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:46 от Кротал

# 2 995
Ама казаха, че дори първата доза понижава значително вероятността да се разболееш, нещо от порядъка на 70-80 процента предпазва. Втората вдигала още процента, но и само първата пази.

# 2 996
Лор, да. Но след поне 21-28 дни след първа игла.  Не става веднага за съжаление.

# 2 997
  • France
Аууу, страхотен киликандзер Heart Eyes

# 2 998
Мдам,те за това днес по новините казаха,ен брой с не чух коя,го карали по леко.По леко.
Аз чувам избирателно.От безхаберните съм.Ще ме прощавате.

# 2 999
А като се има предвид и манталитета на бургазлии.. става мазаляк. Само в а Бургас сме толкова простаци и озлобени хора. Била съм по други градове командировка, ами там хората спокойни, любезни, търпеливи. А тук като зверове. Ужасни. От Бургас съм, обичам си града и морето, но такива хора няма другаде. Безпардонни, егоистични подобия на човешки обвивки.. Въйх, тва аз ли го написах 🤕 Ами... така е.
Хммммм, аз всяко лято изкарвам поне по 20 дена в Бургас. Вярно, че опитът ми е до един апартамент в Лазур, обаче супер-ултра-мега съм очарована и от квартала, и от града, и от хората, с които съм контактувала. 13, нещо си се объркАла. Това ми е любимият град, а ти какви ги разправяш!

По тоя случай предлагам това лято да си направим там среща на пишещите от темата. Ама, не къде да е, а в едно заведение в Морската, където правят от най-дребните пържени скариди. Мням!
Ахахах! Сега видях Киликандзера! Ни моааааа! Joy

Общи условия

Активация на акаунт