Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 301
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 030
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
или от липса на магнезий.
Simple Smile

# 3 031
  • Пловдив
М не...де да беше от това.

# 3 032
Ени, като гледала таралежи мога смело да кажа че не са за около бебе. Остави многото за чистене и т.н, ама горките същества са изключително плашливи. Единият таралеж си отиде от непрекъснати шумове от строеж до вкъщи, а и са нощни същества. Детето няма да може да им се радва, а те най вероятно ще го будят.
Бих заложила пак на рибки или на куче, ако не пътувате много обичайно.
И аз към тези свързали домашния любимец с прахосмукачка робот Flushed Извинявай Сиси, то с тези локдауни само битовизми останаха.

# 3 033
  • София
Добро утро.
Аз съм отпуск днес да гледам Ена.Снощи ми звънят от работа да правя пср.Та ходих Пак болна колега..Направила си и докато излезе резултат да си е на работа.
А една от първите като кихне някой да вика и да кряка
Да стискате палци .Аз нямам симптоми за сега.

# 3 034
Ох,пропуснах това за бебето,вярно. Спя още,шъ мъ извините. 😁 Може някое папагалче,ама неговорящо! 😂
Мид,стискам!

# 3 035
  • София
Кралско питонче от мен Grinning

Днес ще ви досаждам.

# 3 036
Сисуне, аз не съм видяла даже, извинявам се!
Мид, стискам!
Юнче, ако се решиш за коте, зависи колко пътувате, но то може да стои само без проблем няколко дни. Достатъчно е да има храна, вода, пясък. Когато пътуваме за по - дълго, командировам Киликандзера при свеки.

# 3 037
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Мързеливо ми е, навън грее слънце, ама хапе.
Сиси, ние с недовършения гледахме рибки преди години, гупи, хелери, мулинези. Родителите му ги свариха неволно Sad Сега нямаме домашно животно, ама имаме шест годишен тазманийски дявол.
Иначе мислех и аз за таралежи, като на Дари, но пък като са нощни животинки, малко ще ни се разминат режимите.

midnightStar и аз съм си вкъщи, да  се гледаме с детето.

# 3 038
Аа питонЯ е много подходящ за бебе. 😂😂😂 Те поне са тихи,само като се набират по стъклото и паднат назад е доста зловещо. 😁 Нали ви разказвах за едни приятели,дето имат два питона и 3 тарантули. Бррррр,все в тях гледам като ходя,да не изскочи някоя гад. 😂

# 3 039
  • София
Съншайн да се събираме ,децата да играят ние да си почиваме.

Ее Ено ,от един питон ли тъ страх ?Нсъ излагай.

# 3 040
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съншайн да се събираме ,децата да играят ние да си почиваме.

Ее Ено ,от един питон ли тъ страх ?Нсъ излагай.
Миналата пролет галих два питона, единия тъкмо си беше свалил кожата. Много са мекички,  и не са студени.

Ами ние сме в Люлин, като локация. Не знам дали ще се спогодят дребните, обаче 😁

# 3 041
Ба,страх не,гнус ме е по-скоро. 😁
Иначе сме си братчедки сссссссе пак. 😆

# 3 042
  • София
Направо на другия край съм Мл GrinningКак да не ,с такива готени майки.

Нашият през деня го държим на 32 градуса,не са студени хич.

# 3 043
Добро утро! Мид... питонче вика... Охх... JoyJoyJoy

# 3 044
Като казахте таралежи, Дариела къде се изгуби? Аз съм за костенурки, обаче сухоземни.

Общи условия

Активация на акаунт