Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 603
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Пловдив
Ау, Елифче...любофф е туй Stuck Out Tongue Winking Eye  Не  е за точилка тоя път.

Тарталета, м да...голям кеф Simple Smile
Аз не съм хепи, ма квот такова...не заради парите, а заради очите евент.

# 3 301
Ау, Елифче...любофф е туй Stuck Out Tongue Winking Eye  Не  е за точилка тоя път.
Айде, отърва го, приема се Stuck Out Tongue
Честита радост на синчето, Мистиче! Много ме разтапят детски и тинейджърски усмивки.
Сиси ме подкокороса. Ще правя и аз солени мъфини, но по друга рецепта.

# 3 302
Палци за Горинич, успех му желая!
На работните, лека и спорна работа без клиенти идиоти.
На болните бързо оздравяване, на тези със зъбобол - дано да го излекуват по най безболезнен начин.
Мистик, не че е успокоение в очите на една майка, ама си е до човек това с очите. Аз от 6 годишна имам компютър в къщи, по цял ден се зверя във всякакви устройства, очила условно казано нося мога и без тях. Астигматизъм имам отпреди да имам компютър. Е като цяло не видя ама по други причини и нито един лекар не ме е посъветвал да избягвам монитори. Дълго стана ама исках да кажа, да не се притесняваш и да се радваш на щастието на детето.
Получих днес извинително обаждане, този ако трети път ми звънне по това време хвърчи. Хем ми е тъпо, хем да се научат хората. Rolling Eyes

# 3 303
  • Пловдив
Дано е така Бъбълс, надявам се...

И аз ще майсторя десерт, ама ще е май панакота пак, че е най-лесно Wink
Сварих едно дом.пиле и се чудя как и кво..незнам кво ми се яде Confused

# 3 304
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дано е така Бъбълс, надявам се...

И аз ще майсторя десерт, ама ще е май панакота пак, че е най-лесно Wink
Сварих едно дом.пиле и се чудя как и кво..незнам кво ми се яде Confused
Пиле лютика? Задушаваш лук, чушки, домат, слагаш и парчетата пиле, подправки - сол, червен и черен пипер, магданоз. Или супа, от бялото месо фрикасе?

# 3 305
  • Пловдив
Може едно фрикасе, да Simple Smile
Мерси!

# 3 306
Елифче,с това кафе ме подсети за оня виц-Мъжа ми нощес говореше на сън за някаква Галя...
-Ми питай го като се събуди.
-Е.. няма да се събуди. 😆
Припичам се аз. Видях и щъркел,до нас е църквата и има гнездо. Чух,че тракат и го видях кацнал горе. Ми квото такова...
Дребната ме врънка да се разхождаме,а хич не ми се мърда.

# 3 307
Речено-сторено
Скрит текст:

# 3 308
  • sf
Що не казахте по-рано, че искате с мен, да ви товаря и вас. Пътят беше екстра, ама щерката е в цикъл, боля я корем, рева, търсихме аптека по дивите села 🤣 ама тя малко драма куин си пада.

# 3 309
Къде сте всички? Донесох ви пролетта и всички хайманосвате.
Аз приключих с разходката и с ОИ също и сега е време за мечти ...и днес ще си позволя чаша червено вино.
Сиси,Елиф, днес ви обявавам за царици на мъфините. Браво, момичета.

# 3 310
  • Пловдив
У дома...зяпам филм.
Замесих едно малко козуначе за проба. Ще кажа как е.
ОИ го оставих за утре.

# 3 311

Последните оцелели класически курабии 😃
И една попска яхния завъртях, стига за днес ОИ. Сега филмче и нанкане

# 3 312
Ей ме, жива съм. Младежите си тръгнаха вчера. Днес подкарах ОИ, събраха се сто перални. Вкарах кочинката в ред.  Е почти, остават разни дребни неща за довършване. Сега ще вървя да простирам и после ще взема да полегна, че нещо ми се мота тиквата.
Лор, стискам палци да се оправят бързо твоите родители.

# 3 313
  • sf
И тук има мъфини. И "скрит" сладкиш в хладилника, той е за довечера. Въобще тук пада голямо ядене , пиене и мързел.

# 3 314
Къде сте всички? Донесох ви пролетта и всички хайманосвате.
Аз приключих с разходката и с ОИ също и сега е време за мечти ...и днес ще си позволя чаша червено вино.
Сиси,Елиф, днес ви обявавам за царици на мъфините. Браво, момичета.
Съни, смело с мечтите! И Този отгоре е с теб, какво по-голямо доказателство от днешния ден Nature High Brightness
Курабийките на Огица са разкошни, а за Мистиковия козунак специално ще си пусна кафе. Този път мисля някой пчелар да се яви в каймака Simple Smile))
Донси, ти май си попаднала в Рая? Wink
След малко излизам и аз. Да пропуснеш днешния ден е грехота.

Общи условия

Активация на акаунт