Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 587
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 345
Погледнах програмата аз бих си пуснал Астерикс на Олимпийските игри по Диема ама това съм аз Joy От 9 Kingsman по бТВ синема или Ледена епоха Grinning Личи си, че нищо сериозно не ми се гледа.

# 3 346
  • Sofia
Четох, преглъщах, пак четох, пак преглъщах иии браво на всички. Висш пилотаж сте в кухнята, оплаквам се, че не мога ни кекс да правя, ни мъфини, само една салата бих могла да сглобя. А и един път успях с една памук погача, но само един път.
Браво на детето, Добри!
Крот, главата оправи ли се или ще пишем рекламация?
Цял ден мерим баирите, всичко ме боли, вятър и слънце в косите и по бузите, ама сме доволни. Утре пак.

# 3 347
Гледам старо  интервю с Татяна Лолова. Каква жена, каква стихия! Heart
Велика! Любима!
А познайте кой ще заспи до няколко минути? Същата персона, чиято работа е свързана с идиоти. Лека ви нощ. колежки.

# 3 348
Да видим сега, дали ще успея да кача на Мисти рецепта, резултата и поправката в рецептата в първия пост. Преди да заспя.
Уиш, сладки сънища!

Май ще се наложи да изчакам някой да публикува след мен, че не се получава.

# 3 349
Аз се нареждам за рецептата, давай, Кло

# 3 350
Това е панетоне.На козунака фатката е в месенето(ако го правиш на ръка),има доста мазнина и захар.Аз слагам към 180-200 гр. захар,че обичам да ми е по-сладко. Имам по стъпкови снимки за едната плетка,някой ако иска,по нощите може да кача.
Скрит текст:

Царица съм изгарянията на фурна 👸🏻. Затова и като правихме ремонт на кухнята, фурната ми вече е на високо.Сега само белезите ми напомнят,че съм с две леви 😁.

# 3 351
  • София
Браво на Горинич. Добри, отдъхни.
Страхотни сте значи. Аз козунак никога не съм успяла да направя, но с памук погачата ми се получи и ме карат моите да правя пак.
Може да си харесам някоя от вашите рецепти и да се пробвам пак с козунак.

# 3 352
Ренко, дай и рецептата, моля. Страхотно изглеждат, сигурно са много вкусни. Hug

# 3 353
Браво, Ренко! Да, сподели рецепта Simple Smile

# 3 354
Вие козунаци правите, а аз като не мога се намазах с банан. Маска на лицето си правя. Бебълс ме гледа странно. Не знам как да и обясня, че мама си прави разкрасителна процедура.

# 3 355
  • София
Щом не налита да те ближе е разбрала 🤣

# 3 356
Айй всички ли сте налягали рано-рано?!
Аз нали ви казах,че имахме гост. Голяма емоция е,хапнахме,посмяхме се,хубаво беше. Пийнах две чашки розе. Сега с дребната легнахме,че тя нали спа одеве и сегаа... Утре й обещаха пясъчник,да видим дали ще си спазят обещанието. 😁
Хич не сте ми приятелки с тези снимки на ядене! Отказвам да гледам рецепти и да правя,щото трябва да ям. 🥺

# 3 357
Три пъти заспах докато приспивах малкия, сега се ококорих и не мога да заспя.Rolling Eyes Луда работа.
Аз рецептите директно ги пропускам, ако някой се смили и прати за дегустация добре дошъл.

# 3 358
  • София
Три пъти заспах докато приспивах малкия, сега се ококорих и не мога да заспя.Rolling Eyes Луда работа.
Аз рецептите директно ги пропускам, ако някой се смили и прати за дегустация добре дошъл.
Наглярка 🤣. И аз така предпочитам, ама само мама и свеки дават.

# 3 359
Пак добре,Ре! На мен и те не дават!
И аз като Балончето 😳

Общи условия

Активация на акаунт