Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 574
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 375
Съни, влез си в профила в Гугъл/Apple и  му дай са издаде звук. Мисля, че ще започне да пищи, дори и да е с изключен звук.

# 3 376
Добро утро!

# 3 377
Добро утро, лоча кафе и точа лиги по козунаците на Ре, добре, че правих мекички за закуска.
Добри, как така се отървахте от седмокласните мъки? Радвам се за вас!  В темата има още майки на седмокласници освен  мен, та Добри за да не ни оставя да се мъчим сами със спортуването ще тренира с бейлис от съпричастност.
Пуснала съм пак пералня, след нея май ще има за още две. лошото е, че няма ядене, а по-лошото, че нямам идея какво да сготвя. Най-лошото обаче е, че зверски ме мързи и ми иде пак да си полегна. Flushed

# 3 378
Добро утро! Ся колко е часа по старото време? Много мразя да го сменяме! Нали уж приеха нещо да е за последно?
Сънувах някакви щуротии... Не съм се наспала.
Хубав ден! ☀

# 3 379
  • Пловдив
Мисля, че това са пробни матури...? Нали Добри?

# 3 380
Действате ми тонизиращо да прочета как ходите сред природата, на разкрасителни процедури и домакинствате с пълна пара!
Пускайте и снимки от разходките! Може и на лице/коса, каквото разкрасявате. Отдавна не сме виждали снимки тук. Макар че аз тия дни приличам на таласъм, не съм за показване... ама ще се амбицирам да се поправя.

# 3 381
  • Пловдив
Ени, по старото е 8,42.

# 3 382
Лор, как са родителите ти?

# 3 383
Ясно,за това ми е такова никакво. Снощи до 1:30 сигурно бях будна.

# 3 384
Пият си хапчетата и кротуват. Стана малко тъпичко, че им бяха казали да идат да им включат едни банки (да им влеят някакви неща венозно), а после като се обадиха от РЗИ-то, банките отпаднаха! Flushed Казах им - хубава работа, значи се нуждаете от тия вливания, но поради карантината не може! Ми айде тогава в болницата и там! Казаха, че можело уж да дойдат вкъщи да им влеят банките, ама джипито трябвало да го "уреди". Ха дано го уреди...
Ей такива работи. Днес още не съм им звъняла, да поспят.

# 3 385
Не стига, че съм на тръстиката, не стига че съм първа смяна, не, не стига. И един час сън ми взеха. И съм оциклина... и пистолет!

# 3 386
Кой ще дойде вкъщи, нещо да им влее? Чак не ми се вярва, но дано. Българска оправия.
Чела съм из темите, че при карантина, ако се налага лекар, се звъни в РЗИ и районното за коридор.

# 3 387
Ооо... интересно. Ще им кажа да питат. Това е вариант...

# 3 388
  • София
Здравейте, общество!

И аз днес на тръстиката. Този един час ми се отрази.

Панде, кажи как е малката? Simple Smile очето как е?

Мистиче, благодаря за вниманието! Flowers Hibiscus По-добре е. Приключихме с мазането. На мен ми остана някакъв стрес, дано отмине, че се дразня от себе си. Всяка сутрин й гледам очите за онези гадни слепнали гурели-предвестници. През деня я наблюдавам за почесване и други знаци. Не я питам как ги чувства, за да не я филмирам и нея.

С  ОКИ-то и аз се преродих. Един приятел ми подари 10-тина прахчета като му се оплаках от мигрената. Пестя ги и пия когато видя голям зор.

Лор, стяга ми се сърцето как ги размотават твоите родители. Егати системата! Дано скоро се оправят!

Елиф, Мистиче, как са зъбите?

С риск отново някой да ме обвини, че съм груба, ще кажа, че смятам за правилно да се разреши на всеки, който работи с клиенти, да има право да бие по един на ден. Ей тъй, за разтуха.

И аз като Сиси. Достатъчно ми е да мога да изгоня поне един с правото да му забраня да се връща в моя офис . + Иска ми се да усвоя техниката на Мид с милото говорене. Опитвала съм, но не винаги ми се получава.

Добри, браво на детето!

Кротева нещо май се губи?

За Дариелка не питам. Носи се на крилете на любовта  и дано винаги да й е такова любовно и приятно.

Нещо и други другарки ми се губят, но не мога да извикам никовете в паметта си в момента. Може би като се разсъня ще си спомня.

Хубава неделя ви пожелавам!

# 3 389
У Филибето гледам, за ренген коридор са направили в едното ДКЦ,  там и за лабораторията има. Всичко е до организация. Макар и в края на работния им ден, заради дезинфекцията явно, пак е нещо. "Суспективни за Ковид". Бррр.

Общи условия

Активация на акаунт