Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 562
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 405
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Близалке 🍭 , да не си ми съседка. Grinning Подозрително прилича на шумът, който чувам над мен. Здраво да ти е детето, съседите ще оцелеят.
Добри, разбирам те Joy И на теб да ти е здрав Горинич пък другото са бели кахъри.
Тц, апартамента под нас е празен. Не ти тропаме ние.

# 3 406
Като казахте съседи ,моите снощи в два през нощта си спретнаха чуден скандал. Мебели даже се хвърляха 🤯.
Навън е лято!

# 3 407
Това ми е линията на съня, през жълтата част съм будувала.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 12:48 от wild poppy

# 3 408
Близалке,казах го на шега, надявам се не съм те засегнала. Който и да е над мен, да са му здрави децата и нервите Grinning
Poppy, страхотен сладур, и явно поотраснало бебе че три часа са си добре Blush

# 3 409
  • София
Вчера и при нас имаше купон, но към 1 се кротнаха. Не ми пречи музика, само да не е чалга.

# 3 410
Близалке,казах го на шега, надявам се не съм те засегнала. Който и да е над мен, да са му здрави децата и нервите Grinning
Poppy, страхотен сладур, и явно поотраснало бебе че три часа са си добре Blush
Глупости, няма проблеми 😀 Като цяло не го оставям да вилнее много, след 22 часа му правя забележки да не вика и тропа, защото знам, че не приятно за съседите.
 Над нас има бебка на около година, мъчат я зъбки, плаче доста, но няма как, жал ми е за родителите.

wild poppy Честито "пъпи", много е сладичко💝

Sissy Българи или гърци да скандалджиите? Имам наблюдения, че гърците са доста емоционални 😁

# 3 411
  • София
Попи, много готин новият член на семейството! Heart Eyes

Нашите съседи от горния етаж са индийци и почти всяка вечер спретват скандал. Писала съм ви за тях - понякога се чудя дали правят кекс, или се бият и стенат от болка, защото на моменти звучи като всяко едно от двете. Можи пък да са садо-мазо. Мислила съм си да викна полиция, но нямам сигурация какво точно се случва. Денем си изглеждат ОК, нямат следи от бой.

# 3 412
Гърци ! Млада двойка с бебе и дете на около 3 години! Емоционални са гърците,да. Критичаните още повече!

# 3 413
Попи, колко обич си пуснала в дома си с малкия ушатко Heart Eyes Вие ще го обичате, той още  повече. Каква порода е?

# 3 414
  • Пловдив
Ееее, Сисо, може ли с такава гледка да разполагаш, м? Heart Eyes  Ще се телепортирвам да знайш! Grinning  Не мога да си представя да живея на метри от море...

Язе овършах из нас, ма капнАх и ми се спи...тряя до магазин да ида и да суша гривата.
Моите се замъкнаха на риба. Ся ако имах читава дружка за кафе на някоя пейка...Confused

# 3 415
На Сисун гледката е един път.
Мисте, нещо не ми се шофира, иначе бих дошла за кафе Kissing Heart

# 3 416
  • Пловдив
На Сисун гледката е един път.
Мисте, нещо не ми се шофира, иначе бих дошла за кафе Kissing Heart
аз па нямам кола ( с една сме) инак и аз тръгвам Wink
Нищо...друг път.

# 3 417
Попи, много готин новият член на семейството! Heart Eyes

Нашите съседи от горния етаж са индийци и почти всяка вечер спретват скандал. Писала съм ви за тях - понякога се чудя дали правят кекс, или се бият и стенат от болка, защото на моменти звучи като всяко едно от двете. Можи пък да са садо-мазо. Мислила съм си да викна полиция, но нямам сигурация какво точно се случва. Денем си изглеждат ОК, нямат следи от бой.
  Поне можеш да им пошушнеш, че това шум, вик и вой не е ок.
 Преди две години, верно Нова година беше, през два етажа, съседите бяха оставили в апартамента сина си - тийн.
Еййй, до 6 сутринта имаше бесна музика, викове и крясъци...След няколко дни срещаме съседа и сина на входа, малкия "Кой е този батко?", аз "Е как кой, той ти пуска музика по Нова година" , малкия "Ейй, заради тебе не спах", бащата стрелна сина си , последва - "Хмм, после ще говорим" 😂

# 3 418
  • Пловдив
Еее, Лоли, издънила си работата Wink

Панде, мен зъб не ме боли. С венците имам дерт. Ся трябва да се науча да ползвам интердентални четки и конец Head Band

Добри, аз пак не схванАх...предв.изпит за определена гимназия? И после го признават въпреки матурата? Сефте чувам.

# 3 419
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гимназията си има свой изпит за прием.
НВО е отделно, за другите училища.
Горинич иска още едно, което също си има свой изпит.
иска, но ако може успехът да падне от небето.

аз с всичко се съгласявам, но много бейлис отива.

Общи условия

Активация на акаунт