Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 556
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
раздуха се, застудя...
а тъкмо мислх да го ударя на полов полуден - да за@@@а и ОИ, и ДО, и ХО и да се метна в някоя градинка на кафе.
Sad

Ох бе Добри, ще ме умориш. 🤣🤣🤣🤣. Сега ще ходя да кажа на мъжа, че го удря на полов полуден и като му блеснат очичките ще те цитирам и шъ си бия камшика.

# 3 436
  • Пловдив
Мисти, що не те прочетох по-рано. На козметик съм в твоя квартал, можехме да измислим кафе на някоя пейка. Heart Eyes
еее...а де? Simple Smile
Да ми шушнеш къде е тая козметичка дет бачка в неделя Wink

# 3 437
Смело, Добри! Аз съм навън. Купихме поредната плюшка. Сега хлапето се разхожда по площадката ръка за ръка с непознато момиченце. Моето го държи като арестант.

# 3 438
  • France
Монсти вече се оправя, само остатъчна кашлица има. По-скоро таткото на Монсти е виновен. Писна ми...

# 3 439
  • София
Фил, гуш. Направи си чай и ако не кърмиш му добави коняк. Кофти е, че няма кой да помогне в такива ситуации.

# 3 440
Фил, Hug
Много боледувате ми се струва. Confused

# 3 441
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
раздуха се, застудя...
а тъкмо мислх да го ударя на полов полуден - да за@@@а и ОИ, и ДО, и ХО и да се метна в някоя градинка на кафе.
Sad

Ох бе Добри, ще ме умориш. 🤣🤣🤣🤣. Сега ще ходя да кажа на мъжа, че го удря на полов полуден и като му блеснат очичките ще те цитирам и шъ си бия камшика.
От два часа сме навън. Дребния да си покара новата придобивка, аз да разходя целулита, @баси студа. Мерим улиците, полов живот нема. Ся поседнах да ме подуха леден вятър, детето виси по железата на един стрийт фитнес.

Фил, Hug
Моето от две годишно, като тръгна на ясла, та до миналата година, докато навърши пет, ни разказа играта. От септември до май, кашица и сополи, атопичен дерматит, алергичен ринит...
 Не можахме да престрашим за второ.
Сега пък съвсем ...

# 3 442
  • France
Фил, Hug
Много... един път на месец, горе-долЕ.
Петък ММ оставя Монстърчето на училище и чува как една майка се кара на учителя, че проветрява, че нейното злато било болно, да не се простуди RageRageRage Да забършеш пода със забрадката ù.

# 3 443
  • Пловдив
Как студ, бе? Тук е 21° Simple Smile

Лоли, не отлагай...и аз бях така, че после съжалявах, та и още... Confused

Фил, да ви минава бързо!
Като написа забрадка се сетих колко таквиз има у френско. Не ги обичам ич.

# 3 444
Съншайн, писала съм, че моето беше така до 13 години, че и аз с него. Една година пандемия, еми не сме боледували, но сме вкъщи и контактите силно редуцирани. Посещаваше центъра от септември до октомври и сега до преди да затворят официално. Бациларници са си детските заведения. Водят ги болни, болен персонал. По тая причина ще правя тест на детето тази седмица. Бил е контактен, а дали някой ме е информирал? Imp

# 3 445
  • София
Чирозче, много ти съчувствам. Дано не се е заразило детето.
В една от темите преди месеци писах, че миене на ръце, изолация, ползване на маски са неща, които биха намалили броя на заболявания и от сезонните вируси. Факт е, че те са в пъти по-малко сега.
Воденето на болни деца е голям проблем.

# 3 446
Рен, ако се е заразил, то ще го е минал безсимптомно. Миналиса поне три седмици. Това по апокрифния канал го разбрах. Антитела ще проверявам. Ама не трябва да е така. После защо децата затворени, защо ХО... ми за това. Rage

# 3 447
  • София
Така е, адски тъпо е да се крие. Дано има антитела.

# 3 448
Кой отговаря за времето днес?! До сега беше толкова добре, слънчице, е и вятър имаше, но той добре ми вееше дрехите на простора. Сега изведнъж притъмня и ливна дъжд. Дали не спринтирах да събирам дрехите от двете перални на простора. Сега всичко го нандрундих на сушилото и то спря да вали. Няма пак да ги вадя, облачно е още ще вали.
отдала съм се на хобито, а ми трябва светлина. Имам да готвя и през банята трябва да мина...
Фил, да оздравяваш бързо.
Моите чудеса много боледуваха, заразяваха и баща си, аз оставах здрава да ги гледам тримата болници. Тази година за първи път от малкия лепнах хрема. Седмица и нещо ни държа, нищо друго не ни е боляло, температура не сме вдигали. В първия момент си помислих, че ми докара Китайчето - тъкмо ги бяха върнали в училище, изкара 8 дни и на деветия подсмрък.

# 3 449
Сирос, ако дятето е карало вируса, ангитела се проверяват след 40-ти ден. Това съм запомнила от ковидската тема.
Фил, съчувствам, бързо се оправяй!
Изпуснах на Попи кучо. И аз като Ре искам да го зърна. Чат-пат обработвам в къщи недовършения да си вземем. Не веднага, след 2 години. Както съм го подхванала отрано, дано узрее дотогава.
Уинд, тук е топло. Пускам снимки, по заръка на Лори, макар да бледнеят пред Сисините.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт