Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

  • 97 551
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Мнения: 16 893
Аз, щото съм най - подробна Joy

# 3 481
  • Мнения: 15 711
Дали не спах от 6 до 8. 😆🙈 И едва отлепих. УжасТ. С тва време ново...

# 3 482
  • Мнения: 19 552
Ма, Добри, с децата, разбира се. Горинич ще го играе детегледач на по-малките. С моята чудничко ще се разберат. Кат му каже "Искаш ли да бъдем приятелки?!" (лаф, който не може да разбере, че не се използва за момчета), ще се шашне горкия. Smiley

# 3 483
  • Пловдив
  • Мнения: 44 613
Предлагам две паралелни срещи Simple Smile
У Софето вие и ние тук в Пловдив +/- който е на близо.

# 3 484
  • sf
  • Мнения: 11 897
Аз мога и в София, и в Пловдив. Ама с Нейо. 😁

# 3 485
  • Мнения: 14 425
Божествени? Дай, дай да видя.. Simple Smile
Та козметичката ти де св помещава?
Пенсионира се и си работи от къщи. По клиентка на ден, максимум две. И обикновено се съобразява със свободното ни време. Ама ми е далеч пусто и без тутумобил хич не става. А след малко ще пусна и картофите.

# 3 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 977
и аз като Донси.
само не разбрах, защо ме ограничавате до софийски срещи, като аз съм живо Миткало и мога навсякъде.
а лятото на морето как мога....
Simple Smile Горинич се разбира добре с много малки или с много големи.
с наборчетата си нещо по-трудно. все напъва да става приятел,  да обяснява нещо, а те се дърпат ли дърпат. Simple Smile

# 3 487
  • Мнения: 16 893
Аз предлагам София и Пловдив, да се натресем у Кротева. Днес тамън е изчистила, докато стигнем и ще сготви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 488
  • Мнения: X
Чета,чета не мога да ви стигна.
Значи да сЪ оплача от ВиК то... значи цял ден чистя, перални пускам миялни, абе ОИ. Как не ми спря водата...Влизам са с къпя ... Вода няма. Ай ша им се. Сядам да спортувам и да ви дочитам.

# 3 489
  • Мнения: 11 929
Аз предлагам София и Пловдив, да се натресем у Кротева. Днес тамън е изчистила, докато стигнем и ще сготви Stuck Out Tongue Winking Eye
Дет се вика Генерална репетиция, а лятото - истинското Представление Joy
Записвам се. И никакво деление на Софийски, Пловдивски, Бургаски и незнамощекаквиси.

# 3 490
  • Мнения: 16 893
Далеч нямам предвид делене. Къде София и Пловдив, там и Силистра. Крота да се готви!

# 3 491
  • Мнения: 11 929
Далеч нямам предвид делене. Къде София и Пловдив, там и Силистра. Крота да се готви!
Не ти, Сиросче. Някой по-нагоре беше ...
Сега като се позамислих, на Скания и Сиси ще им стане тъжно, та мисля след Кротева и до тях да отскочим. Справедливост трябва да има! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 492
  • Мнения: 7 120
Съжалявам за закъснението,но свободното ми време е кът.
Козунак правя или по тази рецепта на съфорумка,или на Кулинарен елексир,със заквасена сметана.Тестото на втората е много меко и приятно за работа.А в първата рецепта на мен ми отива повече брашно.
Скрит текст:
"Моята" плетка е с два фитила.В случая единия е с парчета шоколад,а другия с какао,смесено със захар.Трудно ми е с думи да я опиша,дано някой разбере 😁
Скрит текст:








И идея за мини козуначета във форма за мъфини.Фитилче с пълнеж от какао и захар,завързано на възелче.
Скрит текст:

# 3 493
  • Мнения: 14 425
Балонче, всемирния закон за всеобщата гадост те е застигнал. Кажи наздраве, пък ще дойде водата. Може и някой комшия да е виновен, не ВиК-то.

Та ето ги картофките, не обръщайте внимание на яйцата, не се сетих фото да правя, преди да ги метна в чинията.
Скрит текст:

Обелените картофи се разрязват на половина, ако са много огромни - на четири парчета по дължина. Нарязват се на еднакви тънички резенчета, около милиметър и половина или два. Важното е да бъдат еднакви. Добре подсушени се слагат всички в дълбока купа, посоляват се на вкус, стопява се е краве масло, със съвсем малко олио и се заливат вече разбърканите със солта картофи. От няколко сураха се счуква галета (купешката никога не ми е била по вкуса) и се изсипва и тя в купата. Разбъркват се, ако не са подсушени с галетата от мазнината се добавя още малко. След което се подреждат върху хартия за печене в тавата на фурната е най-добре. На един ред, да не са натрупани, защото няма да станат хрупкави. Вече в тавата поръсвам с мащерка на Пикантина. На тази марка най-много ми допада вкуса. Реално правя три тави за гарнитура на четири гладни и лакоми души. Пека за 15 минути на програмата за пица (ако нямате такава - 200° на интензивно печене с вентилатор и по-високо от средата на фурната).

Количеството е малко, толкова остана за допичане в последната тава. Не е нужно след всяка тава да сменяте хартията, поне две могат да минат с една смяна.

# 3 494
  • Мнения: 5 037
Чироз,идвай!

За останалото,което ми идва да напиша ще замълча.И млъквам!

Да се пазите!

Общи условия

Активация на акаунт