Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 503
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 540
  • sf
Уф, нов колега имаме,.ама един сладуууур. Язък, че не съм на 20. 🤣

# 3 541
Донси, май си предизвикала съдбата.

# 3 542
Обещавам на сбирката да нося козунак. Повече на ръка май няма да меся.

# 3 543
Исках много да пиша, но след козунака на Съни112233, не мога ... слюнки, слюнки. И съм на един козунак разстояние да се отпиша от тази тема Sad не спряхте с вкусотиите!!! Идва пролет, лято, плаж, банЦки трябва да слагаме. Ами, мислете ги тия неща!
Скрит текст:
Шегувам  се Simple Smile Браво, Съни, че и красив!

# 3 544
Друго си е да станеш сутрин,па да се нагласиш и да отидеш на работа 😋
Идва днес една позната, с която напоследък се срещаме само по детски площадки,гледа ме странно и казва ,брей,че ти си била много хубава с грим 😂🤣Колко ли запуснато съм изглеждала тогава!
Гледам козунаци и преглъщам! Разкошотия!
Беборана заспа,отивам за пуканки и вино и идвам да си лафим. Разбрахте ли, че кораба са го освободили?! Бензина при нас вече поскъпна 😡,!

# 3 545
  • Пловдив
Разбрах...беше ми интересно как Simple Smile
Тук също поскъпна, ама отпреди големия кораб Grin
Аз си 0акам сериала по Бтв и гледам Рик Стайн Blush  Сиросче? Зяпаш ли и ти? Simple Smile

# 3 546
Мисте, гледам Белези и капките, Рик утре сутрин  Heart Eyes

# 3 547
Добра вечер!
Балонче,аз смятам,че горе долу умея да готвя,но пълнени чушки така и не де научих да правя.Ориза ми е враг.Grinning
Ени,надявам се,че си си сипала без да се съобразяваш колко е часа.Hug Ей така,за успокоение на душата!
Съни,за козунака просто няма какво да кажа,няколко пъти се връщах да погледам снимката.Браво.
Съни2,ти ще станеш егати фиданката с тая луна! Joy
Донси,какво като не си на 20?!На 20 години си е детска работа още..

А,щях да забравя да се оплача от нещо..какво да е,то май няма.Наядох се много,но със салата,та не ми е гузно..Оф,да,и пак да кажа,че вече много ми липсва да пийна нещо алкохолно.

# 3 548
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Топъл ден - резултати, детето се изсипа с тротинетката, и си скъса долнището, у дома се бяха намъкнали една голяма муха и една миризливка. Мухата успях да я изкарам през прозореца, но миризливата гад я  терминирах!
Големия недовършен взе малкия със себе си, и са по мъжки някъде из квартала. Тишина и спокойствие!
Амин.

# 3 549
Като каза Донси млад,готин колега се замислих,че не съм флиртувала от безброй години,а от поне три не се и заглеждам! Това май не е съвсем нормално,а?!!

# 3 550
Сипах,сипах. 😅
Наздраве!

# 3 551
Сиси, аз съм същата работа.
Но в Бг не искам и да флиртувам с никой, само да се забия в земята с някой мамин златен или някой със сто кредита- не, мерси. По- добре сама.

# 3 552
  • някъде по морето
За година и половина трети път проблем с тръбите в банята...пак къртене....а иначе правя ремонт....всичко е найлони и фин бял прах...Anguished

# 3 553
Добра ви вечер!
Заела съм позиция- ръката под прав ъгъл с ино кенчИ😎

Боже, какъв козунак Heart Eyes Шиууу, ма вий тука от мастър шеф нагорЯ.. Браво!
И разни мъфини преминават през погледа ми, па ястия. Признавам си и не ме е срам- хич и нямам желание. Правя един проС кекс и готвя, колкото да не ме замяргат с говтенето😂 Хубу, че майка ми не е жива.. Тя беше майсторка.
Ще  се опитам да кача един клип, но не обещавам. Май трябва да е в нета, а?
Да видите щерковица с братовчедка си какви ги вършат 🤕 Съсвем се изпляскаха с тази карантина младите 😆🙄
Наспорт, уважаеми!

# 3 554
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Като каза Донси млад,готин колега се замислих,че не съм флиртувала от безброй години,а от поне три не се и заглеждам! Това май не е съвсем нормално,а?!!
Аз съм леко дръпната, добре, че бащата на детето ми е доста настоятелен, и не се отказва лесно...
Флиртове са ми много далечни, в смисъл, че ако имам интерес към някои мъж, няма да искам само да флиртуваме 😀
Абе, дърво съм съм си.
Миналата година, говоря нещо с клиент, пошегувах се, даже не помня за какво, той ми отвърна нещо в смисъл, че и двамата сме ангажирани, и се почувствах неудобно, да не остане с погрешно впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт